Jump to content
PirateClub.hu

Zsomboy

Veterán
  • Pontszám

    79
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Budapest/Kairó/Párizs
  • Érdeklődés
    Sok minden.<br />Egyiptomi dolgok<br />Sumér dolgok<br />Kabala<br />Hermetikus kabala<br />Cytográfia<br />Templomos rend<br />Sion rend<br />Szabadkőműves Páholyok<br />Rózsakeresztes rend<br />Illuminátusok titkos rendje<br />Biblia <br />(Vulgata és Septuaginta)<br />Kutatások<br />UFO-k<br />

Zsomboy's Achievements

Lézengő

Lézengő (6/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Azt hiszem, nem kell ide többet írni
  2. Zsomboy

    Szokatlan amerikai törvények! XD

    Utána néztem ezeknek a törvényeknek... no nem sündisznó, hanem tarajos sün..., de egyre megy. Floridában még az orális szex is tilos! És ők gizdulnak itt a vízummentességgel, hát wazze én olyan vízumkényszert vezetnék nekik be, hogy ihaj!
  3. De te csak egy vagy Piero Most vegyük azt van 12 állatövi jegy, és 6.5 milliárd ember. Tegyük fel egyenlő az eloszlás. Akkor 541666667 ember hasonló időben született. Azt mondod, ennyi ember elveszített egy fontos személyt? Vagy nem volt náluk kielégítő a családi béke? Ez hatalmas szám! Egy - egy írás, alkalmazható a nagy számok alapján, egy - egy emberre. De messze áll a tudományos dolgoktól... (Ma... ókorbon más volt a helyzet)
  4. Van olyan "látó", aki egy születési dátumból következtet dolgokra. De a Föld, nem lapos... Nézzétek már meg, hogy milyen csillagok látszanak az északi és milyenek a déli féltekéről?! Zodiákus déli féltekén nincs! Akkor ott hogy is van a horoszkóp?
  5. Egy üstökös magja nem nagy... és a legnagyobb része víz. Jég. Azt remélték, hogy a robbanás rést üt a "pajzson" vagyis az üstökösön, és a kiáramló gázok, eltérítik. Majd valami plazmameghajtásúval talán. De írtam, a sebessége 10.000 m/sec, ez azért ez ha jól számolok 36000 km /óra sebesség.
  6. Tegnap mutatták be a NG csatornán, azt a kísérletet, amikor egy üstököst próbáltak pálya módosításra bírni, TNT töltettel. Nem jött össze.
  7. Zsomboy

    Valami nincs rendben a Holddal

    Na látod, ezt nem tudom...De lehet Armstrongék tették fel a tükröket....
  8. Zsomboy

    Valami nincs rendben a Holddal

    gerolka, ha nem jártunk volna a holdon soha, akkor nem tudom, hogyan került volna oda 3 tükör. Igaz, azokból, már csak kettő üzemképes. A tükrök, arra szolgálnak, hogy az állandóan távolodó Hold, pontos távolságát, ki tudjuk számolni. (oda vissza lézerfénnyel)
  9. Köszönöm yoghurt a szavakat!

  10. Zsomboy

    Valami nincs rendben a Holddal

    Valóban.. lehetett víz a Holdon. De mivel a gravitációja kicsi, ezért "elengette". Pl a Mars esetén nem így van... már kezdik beismerni.... Már csak arra várok, mikor fogom azt hallani, hogy keringés is van a bolygón. Hisz, ha nem lenne, ott sem lenne víz. Semmilyen formában sem.
  11. Nem a "kis pöttyök"... Azon az ívhullámon várható a becsapódás. De annak is a valószínűsége kicsi. 2029 nagyon közel kerül a Földhöz, ami 100%-hogy módosítja a pályát. Ez hót ziher... a kérdés csak az, hogy mennyivel. De ... a múltkor számolgattam a becsapódási energiát, hatalmas kerekítésekkel. olyan 30km átmérős helyen pusztítana... azt kibírja a Föld.
  12. Felhős az ég, de szépen látszik. Igaz nagyon kevéske, a Nap olyan szögben áll, hogy kicsinek is látjuk, de ha egy órát képzelünk el, akkor a 10 és 11 órai részen van egy kis "becsipődés".
  13. Dave55 Kb mint Miskolcon. Feljebb ott van a Miskolci adat. Ott lesz nektek a legnagyobb a napfoyi. 23% -os.
  14. 2008. 07. 29. Pánik a NASA-nál: mindent elmondott az ufókról a veterán holdutazó Rendszeresen látogatják UFO-k a földet, és a világ vezetői ezt nagyon jól tudják - ezt állítja Edgar Mitchell, az Apollo-14 egykori pilótája. A 77 éves amerikai űrhajós hatodikként szállt le a Holdra, és ő tette leghosszabb sétát égi kísérőnkön. Több mint hat órát töltött a Holdon. „Nem tudom pontosan, hányan és merre vannak, mit csinálnak, de az biztos, hogy egy ideje megfigyelnek bennünket, és állandóan lehet látni a repülőgépeiket” - vélekedik Mitchell, aki azt állítja, hogy informátorai ott voltak Roswellben. Az új-mexikói város közelében 1947-ben állítólag becsapódott egy földön kívüli jármű. UFO-szakértők tudni vélik, hogy négy halott űrlényt találtak az űrhajóban. Az incidenst az óta is igyekeznek a hatóságok homályban tartani. Mitchell viszont Roswell körzetében él, ezért többen beszámoltak neki az esetről. „A tagadás oka elsősorban az, hogy nem tudták, hogy ellenséges szándékkal érkeztek-e, és hogy meg tudjuk-e magunkat védeni tőlük. A másik ok pedig az volt, hogy nem akarták, hogy a szovjetek megtudják” - állítja az egykori űrhajós. Mások viszont kétkedve fogadják Mitchell beszámolóját. (saját észrevétel: Majd bolondnak titulálják...) „Fontosak lennének Mitchell nyilatkozatai, ha tényekkel tudná alátámasztani. Nem adja meg a nevét sem a forrásainak - mondja Don Berliner, az Alapítvány az UFO-kutatásokért elnöke. Mitchell szerint viszont a hatóságok fenyegetésekkel vették rá az embereket arra, hogy hallgassanak Roswellről. 60 éve alatt szép lassan mindenkit elzártak az információ elől - beleértve még az elnököket is - állítja az űrhajós. A cikk és videó: http://atv.hu/videotar/2008_jul_panik_a_nasa_nal__mindent_elmondott_az_ufokrol_a_veteran_holdutazo.html Tilos a direkt link! bagi
×
×
  • Create New...