Jump to content
PirateClub.hu

dean23

Veterán
 • Content Count

  323
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About dean23

 • Rank
  Haladó

Contact Methods

 • Website URL
  http://swz.hu
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi

Recent Profile Visitors

401 profile views
 1. dean23

  centopercentocalcio

  Februárban indult az oldal az NSO fórumból kivált mag dolgozik rajta. Főként az olasz labdarúgással fogalakozik, de természetesen az összes focinemzetről és népszerű sportról lehet diskurálni. A hírek és értékelések már reggel olvashatóak 3-4 olasz napilap alapján a topikokban. Várunk mindenkit szeretettel! Jelenlegi statisztika: Hozzászólások száma: 31013 Témák száma: 292 Felhasználók száma: 161 Elérhetőség: [Hidden Content] Hamarosan domain is lesz!
 2. dean23

  Juventus

  Óccó volt, de kicsit félek, mert mégiscsak egy Lyonba se fért be a világbajnok védő!
 3. dean23

  Juventus

  SERIE A 2. FORDULÓ Roma–Juventus 1–3 (De Rossi 35., ill. Diego 25., 68., Felipe Melo 94.) Yeah! A Roma elég durva volt! Vártam tőlük a piros lapot, de lehiggadtak a 2. félidőre! Végén még az X miatt paráztam. Szerencsére jött Melo és leültette a romásokat! Egyedül a védelembe kell 1-2 jó ember!
 4. dean23

  Bajnokok Ligája

  A Lokinak küzdenie kell az 1-2 pontért is!
 5. dean23

  Juventus

  Juventus - Chievo 1-0 A második félidő szánalmas volt! BL: Ha van Gaal továbbra is lámázik akkor simán elkapáljuk őket. A csigazabálókat és a *** is illene elverni.
 6. dean23

  A nagy futball átigazolások téma

  Az NSO a goal.com-ról veszi át 1 nappal később a kamu híreket! A SUN meg az angol Blikk! Gattuso meg bárhol megállja a helyét. Igen nagy teherbírású játékos!
 7. dean23

  Juventus

  Nah! Ciro 2 évig! hát hajrá! D'Agostinot talán megvesszük. Eddig Poulsen, Tiago, Trez és Camo van pletyka szinten eladásra kínálva! Előbbi kettő mehet Isten hírével! Amauri után meg a Milan érdeklődik!
 8. dean23

  Bajnokok Ligája

  Jajj, de kár, hogy nem rúgtak a bajoroknak nyolcat! Pedig megvolt rá a kellő helyzet!
 9. dean23

  Formula 1

  Visszanézheted, csak le kell töltened őket! Nem gondoltam volna, hogy ennyire elfajul a balhé Hamilton és a McLaren között! Az utóbbi éveket összegezve botrány amit ők művelnek! [Hidden Content]
 10. dean23

  Juventus

  Bye bye Scudetto! Buktuk a meccset a balf...sz Mellberg miatt! Juventus - Chievo 3-3 Az Inter meg bemákolta a meccsét egy röhejes öngóllal, szal 9 ponttal vezetnek! Gyakorlatilag megnyerték a bajnokságot, kivéve ha egy meteor csapódik Milanora!
 11. dean23

  Bajnokok Ligája

  Ilyen gólra is csak a Barca játékosai lennének képesek, de ők is életükben egyszer! Grafite csodagól Bayern ellen: [Hidden Content] Hajrá Barca!
 12. dean23

  Formula 1

  Rossz látási viszonyokon már nem az esőt hanem a sötétséget érteném amit a sok fekete felhő álltal eltakart nap is előidézett! Nem örülök, hogy egy csonka futam lett! Ha normálisan, helyi idő szerint 14:00 órakor indíják a futamot akkor minden rendben zajlott volna.
 13. dean23

  Formula 1

  Mindenki ottt toporzékol az autóknál, Kimi meg rövidnaciba jégkrémezik!
 14. dean23

  Formula 1

  És mindez azért, h. Ecclestone több zsozsót kapáljon össze az európai nézőkkel! Hiába mondták neki, h. cinkes lesz monszun időszakban itt délután meccselni! Áááááá!!!
 15. dean23

  Formula 1

  ÁÁáááááá! Mit csináltak szegény Massával?! Amatőrök! Holnap essen picit az eső is, hátha jól megkavarodik mindenki. Bár az egész eredmény egy nagy kavar tavalyhoz képest!
×