Jump to content
PirateClub.hu

Szergej77

ViP
 • Content Count

  2,419
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

74 Szegény

About Szergej77

 • Rank
  Mániákus-reportoló
 • Birthday 08/22/1986

Contact Methods

 • ICQ
  100

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Mezökövesd

Recent Profile Visitors

5,269 profile views
 1. Szergej77

  Kovászos uborka

  Mi sárgarépát és tormát is szoktunk beletenni , ad egy jellegzetes ízt, sokkal finomabb, hűsítőbb! Én magába is képes vagyok megenni.
 2. Szergej77

  VGA - vásárlás

  Attila: A helyedben még 1 hetet várnék, addigra megérkezik a 650ti Boost verzió, kb 40 ezer Ft-os áron és jóval erősebb a belinkelttől! [Hidden Content] Vagy a konkurenciánál hasonló áron a HD7790 érkezik, ami alig marad el teljesítményben a referencia 7850-estől.
 3. Szergej77

  Mindennapjaink, reggel, délben, este...

  Szikla, azt viszont nem felejtem el, hogy sokszor sikerült lefagyasztani a programot, 12-15 ember ha már egyszerre ír, az komoly feladat a programnak Az újonnan írók közül nem tudom kinek lenne kedve hozzá.
 4. Szergej77

  Mindennapjaink, reggel, délben, este...

  Szikla22! Emlékszel még a régi Piratés msn partyra? Még 12 napig elérhető az alkalmazás, illő lenne tőle búcsút venni , végülis egy korszak ér véget. Van am. még aki használja rajtam kívül ?
 5. Szergej77

  Mindennapjaink, reggel, délben, este...

  Most nézem csak, hogy újra indult a rovat. Rég is jártam erre. Érdekes egy reggel volt, leesett kb 8-10cm-es vizes hó, de már ez ahhoz elég volt, hogy a Volánnál 30 perces késést okozzon. Ráadásul a buszon nem volt pénztárgép, így maradt a régi lyukasztós módszer, persze lyukasztó nélkül, de a sofőr feltalálta magát, a golyóstoll erre is jó . Ez újabb 10 perces késést eredményezett. De egyet nem értek, volt pénz fél millió forintos GPS készülékre minden busznál, de már pénztárgépre nem. Ráadásul rendőrök megállították a buszt, mert jó pár kisebbség megakart szökni a fogda elől. Még szerencse, hogy amivel tovább utaztam, annak a sofőrjét ismertem, miattam +20 percet várt, elég rendes volt tőle. Így pontban 8-ra, munka kezdésre beértem. A nap további részében egyelőre más érdemleges nem történt .
 6. Szergej77

  Vajon mennyit ér a gépem?

  A héten új alkatrészeket rakok a régi gépembe. A következő lenne a kérdésem, a felsorolt használt cuccokért kb. mennyit kaphatok? Számítástechnikai üzletbe adom be. Corsair DDR2 800 MHz 2x1 Gb XMS2 - memória CL4-es élettartam garis. Samsung 250 Gb HDD 7200rpm IDE - 6 éves Asus m2v alaplap, az integrált hálózati kártya meghalt rajta. Amd 3500+ Athlon processzor Gigabyte Nvidia 7600 GS 512MB vga Köszönöm a válaszokat.
 7. Szergej77

  Windows XP-vel kapcsolatos kérdések

  Aki még egyszer offol, vagy csevegésre használja a fórumnak ezt a észét, warn lesz a jutalma!
 8. Szergej77

  Premier MoziMagazin!

 9. Szergej77

  Számoljunk el 1000-ig

 10. Szergej77

  Fogsz venni 3D TV-t?

  3-5 éven belül talán megéri megvenni, addigra talán már lesznek magyar 3D tv csatornák.
 11. Szergej77

  Élhető bolygót talált a NASA

  Nemrég én is olvastam a hírt, igaz egy másik portálon. Ott nem esett szó hőmérsékletről, sőt csak találgatni tudnak mi lehet ott, bírom am a különböző portálokat, mindenhol belefogalmaznak egy-egy plusz információt .
 12. Szergej77

  CocaCola vs DrPepper

  Én a vanilliás és cseresznyés változatra pályázom még, néztem egy amerikai webáruházat kb 120 ft/ra jön ki 0,355-ös változat, de a 25 ezer ft szállítási költség zavar Igaz azóta már itthon is kapni, csak drága egyelőre.
 13. Szergej77

  Premier MoziMagazin!

  Üdv Megjelent a novemberi lapszám, elindult a karácsonyi nyereményjáték is! Továbbra is jöhetnek az észrevételek, kritikák, ötletek a magazinnal kapcsolatban. Szergej77
 14. Szergej77

  Premier MoziMagazin!

  Kedves CDexter! Köszönjük észrevételed a magazinnal kapcsolatban. Úgy próbáljuk a magazint összeállítani, hogy ne csak premier filmek legyenek, hanem már régebben megjelentek is. De előfordulhat hogy több a premierfilm. A magazin nem csak itt a fórumozóknak van, máshol is megjelenünk. Üdv Szergej77
 15. Szergej77

  Premier MoziMagazin!

  Üdv huskydog17! Köszönjük észrevételed, tanácsodat. A magazin folyamatos átalakuláson megy még át, vendég cikk írók is nemrég lettek, de az említett dolgon javítunk majd. Értékelések: Egy adott filmet mindenki máshogy értékel, ugyanolyan kritika nem születik egy filmről, csak max hasonló. Van aki egyetért és van aki nem a cikk íróval, de ez mindehol így van. Ha úgy érzed, hogy másabb kritikát írnál egy filmről, jelentkezz bátran és megjelentetjük cikked a magazinban. Szergej77
×