Jump to content
PirateClub.hu

Találjunk ki értelmetlen híreket


themaster
 Share

Recommended Posts

szevasztok!

 

a feladat a következő : találjunk ki híreket :D

 

Saját Hírem

 

Megszűnik a Microsoft

"Lenyugdíjazunk mindenkit!" Jelentette ki a Microsoft szóvivője, 2008.07.12 napon kijelentette az egyik programozó hogy ő fáradt. a Microsoft szóvivője azonban ittas állapotban volt és a fent említett szöveget mondta, és így már folyamatban van a nyugdíjazás. Riportot készítettünk a szóvivővel.

 

1. Valójában ittas volt azon a napon amikor ezt kijelentette?

- Nem! ez hazugság!

 

2. Valójában mindenki le lesz nyugdíjazva?

- Igen! az emberek itt már nem bírják azt a sok munkát amit adunk nekik.

 

3. Mi lesz a cég sorsa?

- Megvásárolható lesz!

 

4. És önnel mi lesz?

- Haza megyek! lesz*rom!

Link to comment
Share on other sites

Tisztelt Userek!
A PirateClub nevezetű warezfórumon, azon belül is a gumiszobában elhatalmasodott a reggeli teáskanál, ezért mindenkinek felhívjuk szíves figyelmét, hogy ne másszon fára, ha nem tud úszni, mert elüti a villamos.
Ezt azonnali hatállyal törvénybe iktatta a magyar kormány, aki ezt megszegi, az a  BTK § 88, 246. bekezdésének mond ellent.

Link to comment
Share on other sites

Figyelem , friss információk!

 

A Hortobágyi Nemzeti Park a mai napon úgy határozott , hogy a kevés látogatóra/teljes érdektelenségre , valamint a nemzeti parkot védő 500 méter magas betonfal instabilságára való tekintettel bezárják a parkot.

 

a gémeskutakat sem kímélik , ezentúl csak egy tábla lessz kint : "Game Over"

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hatalmas Katasztrófa!

 

Ronaldinho a híres focistának kirúgták az első két kapafogát a ( Barcelona - Shevilla 0-63 ) mérkőzésen, David Villa kapura lövése balul sült el mert rondalinho fejét találta el a labda, ott helyben el is ájult. mert a labda olyan erővel csapódott a fejéhez

melyel kis agyrázkódást is okozott azon kivül hogy kiesett mind a két első foga. Most nem tudunk semmit lehetséges hogy ronaldinho-nak porcelán fogai lesznek, talán nem lesz olyan mint a régi de biztos hogy jobb lesz!

 

David Villa Riportot adott nekünk:

- teljesen véletlenül történt az egész, én csak gólt akartam rúgni, de ez a barom elém vetődött és képen találtam. láttam hogy repülnek azok a hatalmas fogak. rettenetes volt nagyon megijedtem!

Link to comment
Share on other sites

1.:

******* ingyenessé tette a ******** termékeit, úgyhogy 2008.05.30-ától minden számítástechnikai boltban a ******* termékeket fizetés nélkül el lehet vinni.

 

2.:

******** felmondott

 

3.:

Afrikában megkezdődött a jégkorszak.

 

4.:

Már javában dúl a III. világháború.

 

Így jó? :)

Link to comment
Share on other sites

Mindenütt betiltják a Winamp+WMP párost a számítógépeken, arra kötelezve az embereket, hogy használják inkább a fööbar2000+KMPlayer páros használatát. :P

 

(Ui.: semmi bajom a két w-vel, csak valljuk be, az f és a k sokkal jobbak.)

Link to comment
Share on other sites

Hat órán keresztül hasmenése volt

 

Hat órán keresztül hasmenése volt annak a férfinak, aki a minap 200 db hashajtó tablettát vett be. Állítása szerint, a has hajtó tablettát összekeverte egy fagyival. A sérültet - merthogy a hat óra folyamatos hasmenés kikészítette a végbelét - kórházban ápolják. A kínoknak a férfi számára nincs vége, hisz kiderült, hogy olyan bacilusok tanyáznak a gyomrában, hogy csak az ismételt hasmenés segíthet rajta.

 

Szerintem nem vicces, csak ez jött ki :D

Link to comment
Share on other sites

Kiadták a Ferrari paraszt verzióját

 

A mai napon kiadták a Ferrari legújabb modeljét,amit a parasztoknak szántak,ugyanis rengeteg panasz érkezett arra,hogy nekik mér nem lehet luxus járművük.Ezért hát a Ferrari vezetősége úgy döntött,hogy kiadnak nekik 1 speciális járművet.Méghozzá 1 traktort.Az jármű neve:Ferrari Tr-330.

Műszaki adatok:

Gyorsulás 100km/h-ra: 17ms

Térfogat: 7000 cm3(a köbön :D )

Lóerő:560 Le

Súlya: 3 tonna

Ára:10-20 millió forint

Már vannak érdeklődők :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

A barátok köztből ismert Magdi anyust elütőtte egy plüssmacikat szállító tengeralatjáró,mert Vili bácsi le akarta vágni a tyúkszemét a jobb kisujjáról,de ő kiugrott Kinga hálószobájának ablakából.

Ezért az összes barátok közz fan,depressziós lett és felvágta az ereit.

Link to comment
Share on other sites

Na ez a nekem való téma :lol:

 

Békés megyében, ismeretlen okok miatt meghalt egy ember mert elütötte egy kocsi. A boltosnak nem lett semmi baja de mégis. Az ügyből annyi derült ki hogy emelik a súlyzót. Sálálálálálá...

[A hireket tudositotta: kettyós riporter :lol: ]

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

VV Ágit megba**ta egy tücsök.

Az aktusra egy sátorozás alkalmával került sor, mikor is VV Ági elejtette egy testékszerét, majd a fűben keresni kezdte azt. Meg nem erősített hírek szerint ekkor oly logikátlan mozdulatok sorát hajtotta végre, hogy egy Gryllus campestris -tehát Mezei tücsök- fajtársának nézte és közösült vele.

Link to comment
Share on other sites

A fővárosi , Szédelgő kocsmából ismert "Döbrögi" Pista Bácsit kérték fel a NASA emberei a Hubble megjavítására.

Meg nem erősített információk szerint Mr. Döbrögi egy csavarkulccsal fogja az űrtávcső lencséit beállítani. Ha pedig lesz még elegendő ideje, az új, 2022-es fejlesztésű ->erősen, seres-korsó formájú torzítót is föl fogja illeszteni.

 

Pista Bácsit jelenlegi információk szerint holnap fogják föl lőni, a ma esti előzetes sajtótájékoztató után, amit Anettka fog vezetni....

XD

Link to comment
Share on other sites

Tóth Lüszit felfalták a saját hangszálai

Jelentette be a Magyar hírügynökség tegnap délelőtt. A hangszálak rendkívül hirtelen keebelzték be a lány testét, az orvosok már nemtudtak segíteni rajta. A hangszálak ismeretlen helyre távoztak a gyilkosság után. Ha bárhol is felismeri a b vagy c képét ne próbálja megközelíteni, hanem hívja a rendőrséget. Köszönjük.

Link to comment
Share on other sites

Létező hatodik érzék?

Magyar tudósok szerint, egyes emberek képesek lehetnek az öt érzékszerven túli információkezelésre. Az elképzelést, amely megváltoztathatja a tudomány jelenlegi állását még semmi nem igazolja, de ellene sem szól kizáró ok.

Link to comment
Share on other sites

Takáts Tamást teafőzös közben érte a halál

Az énekes épp teátfőzött mikor a filter nyakára tekeredett és belerántotta a bögrébe. Ezután teljesen elkeverte a vízzel. A karthago zenekar az ő tiszteletére írta meg a "Te is csak édesítőszer vagy" c. dalát.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...