Jump to content
PirateClub.hu

Batman 2 - The Dark Knight


m3jo
 Share

Recommended Posts

én rettenetesen várom ezt a filmet... Bale a kedvenc színészem... egyszerűen remek filmjei vannak.. egytől-egyig... állítólag trilógia lesz ebből az új Batman-ből, és én nagyon kíváncsi vagyok rá... a régi batman filmek is tetszenek, de ez az új (vagy újak) szerintem sokkal jobb... szerintem

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

A nagysikerű Animátrix mintájára a Warner kedvenc bőregerének is körített egy több - jelen esetben hat - felvonásból álló animét.

 

Kiváló forgatókönyvírók: David Goyer (Batman: Kezdődik), Josh Olson (Erőszakos múlt) és Alan Burnett (Batman: A rajzfilmsorozat), valamint elismert animációs filmkészítők közreműködésével született meg ez a hat lenyűgöző rövidfilm. A világraszóló kalandok során a szemünk előtt válik Batman zöldfülű igazságosztóból Sötét Lovaggá. A Denevérember szembeszáll a félelmetes Madárijesztővel, az eszelős Gyilkos Krokkal és a soha nem vétő Lövésszel. A nagyszerű animátorok által alkotott lélegzetelállító víziókban Batman egyszerre ember és legendás szuperhős.

 

A hat epizódból álló összeállítás 2008. július 8-án jelenik meg DVD-n a FHE forgalmazásában.

 

Egy kis ízelítő:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

basszus a dark knight trailerbe joker ugy néz ki mint marilyn manson.... azt a motort kihagyhatták vna annyira gatyi benne...am is batman nem batmotorral hanem batmobillal közlekedik....de am kivvok a filmre bár szerintem nem fogom szeretni....régi batman filmek forever

Link to comment
Share on other sites

Kíváncsi vagyok hány bőrt akarnak még erről a témáról lenyúzni, annyi batman film volt már. (konkréntan 5 + 1 sorozat ... -.-)

 

Igaz, hogy sok volt, de sztem az újabbak a legjobbak, amikor már elég mondern a felszerelése...

igaz, amikor a régi batman-t csinálták abban az időben azok a felszerelések is modernek voltak.

De én még várom...és a legutolsó batman-t még nem is láttam, asszem az a Batman: Kezdődik, letölteném, ha nem rapidon lenne, hanem data-n...

Én várom a filmet

Link to comment
Share on other sites

Na ezt nézzétek meg.

 

http://www.imdb.com/title/tt0468569/

 

18.án vetíteték először és már a 3. helyen áll az IMDB-n

 

 

már az első helyen áll...de én nemtudom ... azt látatlanba is megmondom hogy születtek a batmannél jobb filmek is és mégis első.... de azért azt tudni kell hogy nem lesz mindig első ez a film....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Ledger egy zseni, ezelőtt egy filmjét sem láttam, de még 1 ilyen Joker nem lesz soha. Géniusz B)

így van, ez a Joker félelmetesen jó lett, a hangjától és a röhögésétől égnek áll a hajam, olyan jó...egyszerüen hihetetlen :)

 

szerintem jó film volt. 10/9.

nálam 10/10, ez a világ legjobb filmje...és hát a Titanic nézettségét tudtommal megdöntötte, ez már valamit jelent ^^

Link to comment
Share on other sites

Hihetetlenül jó film, amikből manapság kevés van sajnos. Heth Ledger kegyetlen módon lealacsonyítja a többi színész alakítását, hihetetlenül jó a filmben. És végre egy film, aminek igényes, jól kitalált története van. Talán ha a pénzcsap nem lett volna kimeríthető az első rész esetében, akkor az is jobb film lett volna, minden esetre az sem volt rossz. Egyetértek egy előttem szólóval, ezt egyszerűen bűn szinkronnal nézni, én manapság egyre kevesebb filmet nézek magyar hanggal. Aki még nem látta az nézze meg mert nagyon jó, én már töltöm is lefelé. A hangulat sötét és szerintem az akció sincs túlzásba víve, és itt-ott kis humort is belecsempésztek. Persze kicsit képtelenség, hogy egy ember így elpusztíthat egy várost, de több olyan dolog is volt a filmben ami nem túl reális. Nálam tizenegy a tízből az értékelés, ilyet pedig hihetetlenül ritkán mondok a mai filmek esetében.

Link to comment
Share on other sites

Ezen most szakadtam. Belekötsz a nem túl reális dolgokba, amikor ez egy Batman film. Akármennyire is közelíti meg Nolan a legpiszkosabbul realista szemszögből (hozzáteszem vérprofin), de azért a helyzeten nem változtat. A film kegyetlenül jó, tény. De, ha neked ennyire tetszik, akkor ezt a "már töltöm is lefele" dolgot felejtsük el. Rendeld meg szépen a dvd verziót. ;) Lehet, hogy ez egy warez fórum, de akkor is. Ami ennyire tetszik az megérdemli. Nem beszélve arról, hogy épp ezelőtti mondataidban írtad, hogy a Begins-nél kifogyott a pénzcsap. Hát támogasd őket. ;)

 

nálam 10/10, ez a világ legjobb filmje...és hát a Titanic nézettségét tudtommal megdöntötte, ez már valamit jelent ^^

Nincs világ legjobb filmje, mert ez relatív. Mindenkinek más. Az meg, hogy annak a giccses Titanicnak mi dönti meg a nézettségét, az nem számít. Az egy klisés, takonyban és könnyekben fürdő giccshalmaz. Bár a maga kategóriájában megállja a helyét.

 

Nekem a TDK amúgy egy erős 9.4-et ér!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...