Jump to content
PirateClub.hu

KENKILL

Veterán
  • Pontszám

    94
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: KENKILL

  1. Egy haverom mondta, hogy "Pirateclub vagy miafene, de nem valam nagy szám". Hát a véleményéhez képest kellemesen csalódtam, már több mint egy éve a kedvenc fórumom.
  2. KENKILL

    Ki a legjobb magyar rapper?

    A válasz egyértelmű: olyan nincsen, max a legkevésbé rossz magyar rapper. (pont)
  3. Saridon. Főleg a trombitálós változat, de a helikoptereset is utálom. Ja meg amiben a csávó a "The Fan Starts Here" mondatot mondja a végén, a világ legborzasztóbb kiejtésével, asszem valami üdítő
  4. KENKILL

    Batman 2 - The Dark Knight

    Hihetetlenül jó film, amikből manapság kevés van sajnos. Heth Ledger kegyetlen módon lealacsonyítja a többi színész alakítását, hihetetlenül jó a filmben. És végre egy film, aminek igényes, jól kitalált története van. Talán ha a pénzcsap nem lett volna kimeríthető az első rész esetében, akkor az is jobb film lett volna, minden esetre az sem volt rossz. Egyetértek egy előttem szólóval, ezt egyszerűen bűn szinkronnal nézni, én manapság egyre kevesebb filmet nézek magyar hanggal. Aki még nem látta az nézze meg mert nagyon jó, én már töltöm is lefelé. A hangulat sötét és szerintem az akció sincs túlzásba víve, és itt-ott kis humort is belecsempésztek. Persze kicsit képtelenség, hogy egy ember így elpusztíthat egy várost, de több olyan dolog is volt a filmben ami nem túl reális. Nálam tizenegy a tízből az értékelés, ilyet pedig hihetetlenül ritkán mondok a mai filmek esetében.
  5. KENKILL

    Fimek, amiket meg kellene csinálni...

    Ha Graham Edwards: Sárkányvarázs c. könyvéből filmet csinálnának, az minden idők legnagyobb fantasy-ja lenne. Hihetetlenül jó könyv, minden sárkányrajongónak kötelező. Én olyan grafikával tudnám elképzelni, ahogy a DÍNÓ c. animációs filmet is megcsinálták.
  6. KENKILL

    Shrek 4

    Vázolom a helyzetet Első rész jó volt. Második is még elment. Harmadik szar volt. Ez még szarabb lesz. Az ötödik lesz a legszarabb. Ennyi, kész, passz, vége. (PONT)
  7. KENKILL

    Szállító 3

    Nah üdv. É nagy filmesnek tartom magam szóval beleszólok. Szerintem az első rész jó volt nagyon, a második szar volt. Ennyit erről. Nem írok monológot, csak annyit, hogy túl erőltetett volt. Aki bírja a jó filmeket érteni fogja a gondomat. Ettől remélem többet várhatok, bár a második rész alapjánnem is tudom. Majd meglátjuk.
  8. KENKILL

    Stratégia

    Én sajnálattal látom, hogy ez ma már egy nem kedvelt műfaj a játékok terén. Az Aga of Empire 3 tetszetős volt de hosszútávon unalmas és sablonos... a GYU: harc középföldéért 2 nagyon jó játék, a megjelenése óta játszom vele. Kíváncsian várom a starcraft 2-t (október), bár az új Panzers: Cold War is jókat ígér.
  9. KENKILL

    Pókember 4.!!!

    Szerintem már ott elbaszták ahol a harmadik rész van, mint a folytatásos filmekkel általában manapság... A pókember 3 előttúgy volt, hogy a homokember és harry lesznek a harmadik részben, és méreg külön epizódot kap, de úgy tudom az utolsó pillanatban változtatták ezt meg. Azért kitalálhatnának valami jobb ellenségeket is, szerintem kár ragozni ezt a szimbionta témát mert elég gagyi...
  10. KENKILL

    Darren Shan film?

    Látom nincs it senkisem olyan túlzottan jól informálva. Tessék: http://darrenshan.hu/index.php?x=site/movie Nos kifejteném véleményem... Darren jó, szerintem jobb arcot nem is találhattak volna. Larten Crepsley borzalmas, nem tudom ez a bohóc hogyan fog egy vámpírt alakítani. Ha a filmen is göndör haja lesz kinyírok valakit... Darren barátai/barátnői jól vannak válogatva, szokásos arcok. Még Jane Krakowsky is elmegy Végtag Cormac szerepében, de az, hogy Salma Hayek játsza Truskát, kicsit mellbe vágot... félreértés ne essék, szeretem a színésznő filmjeit de nem tom hogy jön egy ilyen filmhez... ennek ellenére remélem jó lesz.
  11. KENKILL

    Ki Milyen Mesebeli Hős Lenne?

    Én tuti, hogy valamiféle alakváltó lennék, akkor nem halnék meg soha mert változtatni tudom a testem és azt tehetek amit akarok... szeretem manipulálni az embereket
  12. KENKILL

    Kedvenc Vers, Idézet

    Uhh hát a kedvenc idézeteimet oldalakon keresztül tudnám sorolni, de a kedvenc versem egyértelműen a sajűt zseniális kreálmányom. Eddig mindenkinek tetszett, remélem veletek sem lesz másképp a dolog Reggel Reggel van, reggel van, mindenki ideges Ház ura üvöltve tiszta zoknit keres. Feketés csészével boglya fejű asszony, Ajánlja az égnek, hogy rája rogyasszon. Mintha szélből volna a nagylánynak a lába, Sebesen bevonul a fürdőszobába. Hosszú perceken át pingálja a szemét, Testvéröccse ordít: - Gyere ki te szemét! Konyha melegében jó pirítós mellett, Nagymama mosolyog, ahogy tőle telhet. Min vigyorog mama? – kérdezi a veje, Csupa borotvahab összevagdalt feje. Mosdóba zárkózik a legkisebb gyermek, Most írja a leckét – na még csak ez kellett. Az ajtó előtt jár a család furcsa táncot, Szemük szikrákat szór, arcuk sok-sok ráncot. Mire a rádió mondja a hét tízet, Elromlik a bojler, nem ad meleg vizet. Az asszony begörcsölt kezekkel mosogat, Férje jeges vízben sziszegve mos fogat. A nagylánynak immár fél keze kabátban, A másikban pöttyös kakaós pohár van. Le is önti rögvest frissen mosott blúzát, S kabátján vastagon megkent kiflit húz át. Az utcáról szalad vissza a ház ura, Lábán cipő helyett megszokott papucsa. A reggel számára eléri a csúcsát, A cipőben megleli elveszett slusszkulcsát. Reggel van, reggel van, ideges mindenki, Az asszony is elment, nincs már otthon senki, Bevetetlen ágyon gyűrött párna feszít, És a WC-tartály sistereg egy picit…
  13. KENKILL

    Találós kérdés!(metek)

    Talált, süllyedt! Az emberke egy törpe...
  14. KENKILL

    Találós kérdés!(metek)

    FantasyHero: az elég laza kis semmitmondó találóskérdés lenne... NEM! respecta: Igazad van, túl egyszerű lenne... NEM!
  15. KENKILL

    Találós kérdés!(metek)

    Még nem jöttem rá a válaszra de én is tudok egy találóskérdést... Nem mintha bárkit is hülyének tartanék de erre senki nem fog rjönni szerintem. Ha pedig mégis, az alőtt emelem kalapom! Van egy tízemeletes ház, amiben lakik egy öregúr is a tizediken. A öregúr minden reggel beszáll a liftbe, menyomja a földszintet, és miután leért taxival megy dolgozni. Viszont amikor hazajön, akkor csak a hetedik emeletig megy lifttel, onnan pedig felgyalogol a tizedikre. Miért? Na jó találgatást!
  16. KENKILL

    Nyúl topic

    Nyúl Nyál Vers Ha a nyulak nyála nyúlik, Nyúlós nyálú nyulak Nyeldeklik namnyogva nyulamlós nyálukat. Nyál nyúlványt nyel a nyúl, Ám nyúlós nagyon a nyál. Egy köpés és megszabadúl Nyálterhétől a nyúl, S repül a szélben a nyál. Nyálpacsnit köp a nyúl, Miközben bealkonyúl, Így ötétbe hull a nyál, A nyúlós nyálú nyúl Egy kicsit még vár, vár... Hogy jön a még nyál, Vagy száraznak bizonyúl, A nyálzacskója már.
  17. KENKILL

    Gépeld be, hogy télapó....

    Nem olyan nehéz... nekem kijött: télapó
  18. Nah gyerekek nekem van ide egy jó kis sztorim. Haverokkal múltkor belógtunk egy raktárba amit tele volt számítógépházakkal, de teljesen elhagyatott volt, és a készülékek is ősrégiek voltak. Felhívott a csajom és szakított velem (telefonon keresztül!!!) és akkor szétvertem pár monitort. De ha otthon ér hasonló idegroham minden török, vágon magam körül, aztán ha ez nem lenne elég, eadom a feszültséget a rendrakással.
  19. KENKILL

    I Am Legend - Legenda Vagyok

    Ha odafigyeltél akkor a csaj mondta, hogy a hideget nem bírják jól és ezért van a hegyekben a kolónia. Igaz, később kiderült hogy flúgos a nőci és "isten tervét" követi de hát az apró amerikai filmekre jellemző reális dolgok hiánya már fel sem tűnik az embernek ha jól beleélheti magát, vagy sírhat egyet a filmen... <_< A realitás hiányán nincs miért rinyálni mert sajna a színvonal csökken a filmek terén... régen egy film minőségét a szereplők és a történet határozták meg... ma elég szereplő akik végiglövöldözi és robbantgatja a filmet, milliókat lehet kaszálni igénytelen dolgokon. Kevés az olyan film, ami mind történet, mind látvány terén jó, és azt hiszem ez azon kevesek egyike. Megemlítettétek előbb hogy hasonlít a kaptárhoz. A kaptárt össze lehet foglalni egy mondattal: megy a nő azt' lövöldöz és robbantgat... a legtöbb film kimerül ebben manapság. Többségüket megtoldják egy gyenge háttérsztorival hogy ne tűnjön túl sablonosnak...
  20. Én a mai meséket egy szóval tudnám jellemezni: katasztrófa... azon kívül hogy a gyerek agresszív lesz tőle, teljesen hülyeségek ezek a dolgok. Mi járhat egy kisgyerek fejében amikor ezeket a baromságokat nézi? Én személy szerint a Pán Péteren, az Oroszlánkirályon, a Dzsungel könyvén és hasonlókon nőttem fel, de mostanság már az egész estés mesék is katasztrofálisak... miután megnéztem tavaly előtt a madagaszkárt le is szoktam rúluk.
  21. KENKILL

    I Am Legend - Legenda Vagyok

    Ugyan már... jó díszletekkel és egy működő számítógéppel mindent meg lehet csinálni. <_<
  22. KENKILL

    I Am Legend - Legenda Vagyok

    Erre lehetett számítani... mi jobbat vártál egy amerikai filmtől? Persze elején menő kocsija van, az eltűnik. Aztán a terepjáróját tönkreteszik és felborítják a fertőzöttek, de a csaj azzal viszi haza és a végén is azzal megy el. Egy amerikai filmtől sosem várhatod hogy reális legyen, erről is nyitottam már egy témát
  23. KENKILL

    I Am Legend - Legenda Vagyok

    Szerintem a "zombikat" azért rakták a filmbe, hogy legyen benne izgalom. Egyrészt mert komolyabb folytatása is kellett legyen a vírusnak, másrészt mert ezek nélkül mi lett volna a filmből? Egy szívszorongató kis világvége kultuszfilm... szerintem akkor Will Smith se vállalta volna el a dolgot. Aki pedig véres gyilkolászást várt a dologban és ezért nem tetszett neki, azokat csak sajnálni tudom. Mint már említettétek, van a dolognak egy kis kaptáros utóhatása, de ezt csak a fertőzőttek teszik ki, no meg bizonyos szempontból a világvége. La$$u$, neked azt mondanám, hogy minden csak ízlés dolga, és nem kell lehurrogni akinek más a véleménye. Szerintem az eddigi filmek legjobb világvége-története. De ez a film kicsit mélyebb elmélyülést is kívánt, és gondolom ezért nem tetszett sok embernek. Nem a zombik a lényeg, hanem hogy egy ember a kutyájával él egyedül a világ egyik legnagyobb városában, és három éve nem beszélt senkivel. Némi szellemi leépülés látszik rajta, de ezt az eltelt idő számlájára írhatjuk. Oké persze a történethez mindenképp kellett a vírus meg a fertőzöttek, de ha jobban belegondolsz nem eza lényeg... A kaptárrajongókat sajnálom, egyrészt mert élvezetet jelent nekik az a béna film, másrészt mert nem fogták fel ennek a lényegét. Ugyan már... miről szól a kaptár? Mennek az emberek és vég nélkül lövöldöznek a zombikra. Hogy ne tűnjön annyira gagyinak megtoldották a dolgot egy gyenge kis háttértörténettel, aztán aki komolyabbra számított (mint én pl, amikor megnéztem) az a készítők részéről le van sajnálva... Most meg az itteni szörnyeket is lezombizzátok... igaz volt hasonlóság, de lényegében teljesen más a dolog. Aki emlékszik még a 80-as, 90-es évek "hatalmas" horrorfilmjeire, az nem zombizza le ezeket
  24. Na hát akkor gyüvök én. Már filóztam a dolgon magamban párszor, de nem vagyok egy nyerő típus. Először is vennék egy bazinagy luxushajót, és arra költöznék ki, és bejárnám vele a világot. Vennék egy házimozi rendszert, szuperszámítógépet, egy rakat filmet meg PC játékot, jó sok könyvet... sőt talán inkább egy könyvesboltot vennék Aztán vennék egy kutyát is magamnak... igaz a tengert nem élvezné, de kikötnénk naponta. Aztán még elosztogatnám a család közt, a maradékot pedig ketté osztanám. Egyik részét betenném egy bankba, a másik részét pedig befektetném valamilyen sikeres vállalkozásba... Na hát az álodozás megvolt, már csak nyerni kéne...
  25. KENKILL

    I Am Legend - Legenda Vagyok

    Őszintén szólva én nem tudom mit fognak a folytatásba rakni, és a történetet elnézve nem is nagyon kéne ezt tovább ragozni. Megvolt Robert Neville legendája, ez szerintem elég a történetnek... a folytatás max arról szólhatna, hogy mi történik a csajjal meg a kissráccal, vagy részletesebben taglalhatná a vírust és annak előzményeit, következményeit, de ha úgy fogják folytatni mint a legtöbb filmet mostanság (szarul) akkor az engem hidegen hagy. Nimbusz: Én is hallottam róla, hogy valahonnan lekoppintották, de nem tudtam honnan, kösz az infót. Ezt a filmet nem ismerem, de majd utánnanézek, mert a történet nekem nagyon bejött. Láttátok volna a barátnőmet a moziban amikor elcibált erre mégegyszer... na jha a nagy Will Smith imádó tövig rágta a körmeit a film alatt
×
×
  • Create New...