Jump to content
PirateClub.hu

m3jo

Elit
  • Pontszám

    152
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: m3jo

  1. m3jo

    Értekezés a PirateClub MoziMagazin-ról

    Mindeközben Leó benézett a szerkesztőségünkbe és egy csésze kávé mellet egy promó plakát előtt elolvasta magazinunkba a róla szóló kritikát. "Róla készült lesifotónk"
  2. m3jo

    Avatar (extra változat)

    Már a mozijegyek lefoglalva. Adják feliratosan is szimpla szikron 3d szinkron és imax. kis 166perces kiruccanás e világból:)
  3. m3jo

    2012 Hungary

    Nagyon jó lett:) :D
  4. Én régebbről emlékszem vissza ilyen microsoft-os mutatványokra (world+exel)-ben elrejtett repülőgép szimulátorok stb de már hogy van nem emlékszem google-ba megtaláljátok sztem.(csak még keríteni kell hozzá egy office 97-et:))
  5. köszönöm szépen a gratulációkat Szeretném én is dicséretben részesíteni a versenytársaim munkáját mivel tudom nem kevés befektetett munka van a borítók mögöt. Szval grat skacok. Cseppet fényezzem magam + a következő versenyre meghozzam a hangulatott a nyereményem felajánlottam a következő verseny nyertesének.... Remélem többeknek is meghoztuk a kedvét az egészhez. És csatlakozzatok többen a versenyhez akinek van egy kis kedve a rajzoláshoz tervezgetéshez (tipp nekik:ha valami nem jön össze elsőre ne adjátok fel egyszer úgy is sikerülni fog) "csatlakozzatok többen a versenyhez" Hagy a zsűrinek több munkájalegyen! Csak viccelek elismerésem a zsűrinek szerintem nem volt könnyű dolguk a pontozásnál. További kitartást nekik. Várjuk a következőt.......
  6. m3jo

    Virtual Tuning

    Első virtual tuningom..
  7. Sziasztok. A hirdetési ajánlatnál van egy kis helyesírási hiba. "A reklámok a fórumon minden oldalán megjelennek." A reklámok a fórum minden oldalán megjelennek. "Statiszikánkat megtekinthető a websas.hu oldalán" Statisztikánk megtekinthető a websas.hu oldalán
  8. Magán terület szekció hova tünt:S?
  9. m3jo

    Ötletek A Fórumhoz

    Jó az ahogy most van. "Ami jól működik jelenleg abba nem kell belenyúlni"
  10. m3jo

    Ötletek A Fórumhoz

    Nekem tetszik az ötlet de sokan még a filmről egy minőségi infót se tesznek nem hogy imbd pontértékelést(tisztelet a kivételnek) Többi upival beszélgettük hogy mivel lehetne még tömni a topicokat(trailer,borítóstb) de ezt a letöltő is egyszerűen meg tudja nézni. Vagy már nem is tom hol de beszéltünk egy movie Topic Creator progi készítéséről ami netről szedne le a filmhez adatokat képeket különböző oldalakról (borítót, infót, trailert,stb +megszerkesztené a különböző tagokat),de ebből se lett sokminden. De visszatérve az ötletethez nem megoldhatatlan....
  11. m3jo

    Ötletek A Fórumhoz

    Nekem a képfeltöltéshez van egy ötletem. Amikor kiadja a feltöltött kép linkjeit mellé egy gombot kellene tenni amivel kilehetne másolni a linket. És nem kellene kijelölgetni.
  12. m3jo

    Ötletek A Fórumhoz

    Telelenne minden offal....
  13. m3jo

    Ötletek A Fórumhoz

    Új skin több banner kihelyezzéssel több lóvé valami ilyesmi....
  14. m3jo

    Milyen csukátok van?

    Utca saxoo. Néha terem foci: puma. Ilyenről is lehet szavazást tartani:D:D
  15. m3jo

    Halálos Iramban 4

    állítólag még egy szűk évet várni kell. Vagyis jövő tavaszra lesz a hazai mozikba.
  16. m3jo

    Halálos Iramban 4

    Újjabb képek és egy videó. http://www.fastandfurious4.co.uk/2008/04/20/new-pictures-from-main-race-scene/ http://www.fastandfurious4.co.uk/2008/04/25/race-scene-from-the-new-movie/
  17. Nálam Armageddon.De nagyon sok film van aminek remek oST-ja van.
  18. m3jo

    Ötletek A Fórumhoz

    Én most nagyon megvagyok elégedve az oldallal.Hiaba a sokszáz felhsználó az oldal semmit nem lassul könnyen eligazodok, egyre több aktív tag. stb.. Szval nem hinném hogy kellene akármilyen nagyobb változás.Csak így tovább skacok. Visszatérve bevi ötletéhez nem rossz de sztem indíthatnánk egyszerűbbel pl mint pirate clubbos háttér(nem tom van-e ilyesmi)
  19. m3jo

    The Funny Crash Compilation

    ez igen egy jó szombat délután szereztél nekem ezekkel:D:D:D:D
  20. m3jo

    Halálos Iramban 4

    nekem megjelenik próbáld más böngészővel
  21. m3jo

    Halálos Iramban 4

    Hát ez nekem is furcsa :S:S dejó dolga van VIN-nek a forgatás alatt.
  22. m3jo

    Halálos Iramban 4

    Jaja reméljük jó lesz hát de addig még várhatunk egy évet. Hogy mondjunk egy kis jót is a negyedik részre az az hogy ha összedobják az elsőrész színészeit és a harmadik rész autós jeleneteit(kivéve 3 vége) akkor teljesen pozitív csalódásra számíthatunk ha beleveszük hogy a 3 év telt el a harmadik rész készítésétől a teknika pedig fejlődik és Paul W. és Vin D. se hiszem hogy beválalna egy olyan filmet ami rosznak igérkezik. valamivel meggyőzték őket és szerintem nem a pénz mert nem olyan színészekről beszélünk már akik csak a pénzre hajtanak. (A taxi 4 tényleg nagyon gáz let a kocsi nem emlékszem már hogy 10 percnél többet volt-e a filmben. Ettől még a taxi 1 koppintású amerikai taxi is jobb volt.....)
  23. m3jo

    Halálos Iramban 4

    Teljesen eggyet értek nagyon jól megvolt csinálva (elisvárom amennyipénzt ráköltöttek) de nem volt olyan valósághű ami még annyira nem is gond de a történetet elég szarul vitték vászonra. A harmadik résznél még a név licens megvásárlás nálam alapból rossz. Ha egy filmet elkezdenek akkor pár részel utána semmi értelme nincs ha egy teljesen új szálon csinálnak egy teljesen más filmet. Lásd pl amerikai pite első három rész írtó jó volt nálam TOP 10 hasonló kaliberű filmben simán benne van de azzal hohy amerikai pite néven kiadtak egy teljesen más filmet abból is hármat ..az olyan lehangoló. A filmekkel semmi bajom nem volt de hát nem amerikai pite inkább adtak volna más címet neki és nemkellet volna szarakodni a liceszel és anyaigiakban sztem teljesen ugyan annyit tudtak volna lehúzni.. Visszatérve a HI 3-hoz ott ugyan így a címnél nem kellet volna a halálos iramban elég lettt volna a tokió drift és szevasz teljesen jó lett volna egy új verdás filmnek, így nem lett volna annyira az emberek szemében viszonyítási alap az első két rész. Na de mindegy egy filmet nem a címéért nézek meg. De ezt azért figyelembe vehetnék a készítők..
×
×
  • Create New...