CHOSEN Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Mind2 powa!De Sanyi bácsi mindenT visz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ama25 Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Heti hetes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dif Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Fábry show Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolkir Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Heti Hetes lerágott csont,már elvégezte amiért létrejött. Fábry egyedül színesebb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Szeptember 11, 2007 Share Posted Szeptember 11, 2007 Heti Hetes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Szeptember 11, 2007 Share Posted Szeptember 11, 2007 Hali ! Fábry Satya sokkalta jobb ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Szeptember 22, 2007 Share Posted Szeptember 22, 2007 Nekem jobban tetszik a Fábry show Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
quicksilverspine Posted Szeptember 23, 2007 Share Posted Szeptember 23, 2007 Én a HetiHetest választottam. Fábry átment erős önismétlésbe. Néha szívesen belenézek a műsorba azért. Mondjuk a HetiHetes is unalmas már egy kicsit... Nem is nagyon nézem azt se, már vagy éve. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Szeptember 27, 2007 Share Posted Szeptember 27, 2007 Szerintem ez egyértelmű Fábry !!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narancs00 Posted Szeptember 28, 2007 Share Posted Szeptember 28, 2007 én a heti hetest nagyonrég nemnéztem, az nemis volt sose vicces (most nemtommilyen) a fábry is egyre laposabb... de szerintem még az a jobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slade Posted Október 4, 2007 Share Posted Október 4, 2007 Nekem mid 2 bejön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
M78 Posted Október 5, 2007 Share Posted Október 5, 2007 nekem is de a Fábryra szavaztam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pali123 Posted Október 5, 2007 Share Posted Október 5, 2007 Húúú! Ez már majdnem politika.Jobb vs bal. A 98-as kampány óta a hetihetes hányingert keltően balra nyal.Előtte pedig jó volt. Inkább a Fábry Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
naposcsibe Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 Fábry, de a Heti hetes sem rossz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atir62 Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Heti Hetes. Fábry egy kivénhedt gusztustalan idióta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kassai Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 hát nemtom. Van aki szidja az egyiket van aki a másikat, politikai oldaltól függően. Én bevallom mindkettőt szivesen nézem, és NEM a politika miatt, hanem mert számomra érdekes, esetleg megnevettet, és ha megnevettet akkor nem nézem a politikai szemléletét az illetőnek, legyen az esetleg Gálvölgy János, Kern András, esetleg Fábry Sándor. Egy estére jól érzem magam és önfeledten tudok nevetni, ahogy azt szerintem rajtam kívül még sokan teszik. Üdv: G@bo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaba06 Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 azt hiszem 1 értelmü a poénok minősége és a tudásbeli külömség miatt A fÁBRY ÚR Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bboss61 Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Mindíg is a 7i7-est bírtam jobba. De a fábryt is szeretem... bár kicsit kezd idegesítő lenni a sablon politikai poénokkal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jockeyka Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 Fábry bácsi nagyon elhúzott! Az eredmény kezd hasonlítani a népszavazásra! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 Nálam a Fábry Show a nyerő a design centerrel és a spamelo szöveggel, de a Heti Hetes sem rossz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 Fábry műsora sokkal jobb. A Heti Hetes már rég átment egy baloldali politikai műsorba, ami már nagyon unalmas. Kár érte, mert régen, még a kezdetekkor jó volt nagyon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 Fábry simán! Heti Hetesből egy kezemen meg tudnám számolni hány részt láttam...igazán sohasem kötött le! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom0324 Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 Szerintem is a Fábry show. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMmY_hun Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 7i7s. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 Heti Hetes nekem sokkal jobban bejön mint a Fábry! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel666 Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 Egyik se... Nem nézek TV-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 miért nincs olyan választás hogy mind2? mind a kettöt nézem mer ugye nincs egy idöben és nem ütik egymást (ha idöm engedi) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 Nehéz nagyon nehéz,szívem szerint mind2 de talán a Heti Hetes jobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricsi96 Posted Március 26, 2008 Share Posted Március 26, 2008 Fábry egyértelműen jobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Március 26, 2008 Share Posted Március 26, 2008 Fábry műsora sokkal jobb. A Heti Hetes már rég átment egy baloldali politikai műsorba, ami már nagyon unalmas. Kár érte, mert régen, még a kezdetekkor jó volt nagyon. Valóban így van. Én is bírtam régebben a Heti Hetest, meg ha néha megnézem mostanában, akkor a poénjaikon is szoktam még nevetni, mert tényleg jól csinálják, de az már nagyon szánalmas, hogy minden második hozzászólás arról szól, hogy Orbán így meg úgy... nem kellett volna ilyen baloldali műsort csinálni belőle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts