Jump to content
PirateClub.hu

zolkir

Veterán
  • Pontszám

    25
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About zolkir

  • Születésnap 12/25/1964

Contact Methods

  • MSN
    zolkir64@freemail.hu
  • Website URL
    http://bluemonday.atw.hu/forum
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Lakhely
    Kecskemét

zolkir's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. zolkir

    Saját versek és prózai művek

    Gyermek áldás Csodálatos pillanat mikor megtudod, egy kis lélek titeket is Kiválasztott. Csak rajtad áll barátom, hogy e csoda megis Maradjon. Csak rajtad áll, hogy adsz neki Boldog Szerető Családot, vagy egy életen át Lelkét Börtönbe Bezárod! Válaszd Őt s meglátod, mily nagy dologra képes Szeretet Otthonod s Családod. Válaszd a kis jövevényt, aki belőled Lett, s benned Él! Döntésed után élvezheted, ahogy áldott Állapotból Gyermek Lett! Gyermek Lett, s dédelgetheted Szeretetben Szeretetre Nevelheted Hogy hogyan nevelted, megláthatod ha felnő mert Szeretetednek Tükörképe lesz Ő!
  2. zolkir

    Saját versek és prózai művek

    Gyermekedre is gondolj Azt hiszed már mindent tudsz, pedig egész nap csak a pénz után futsz. Kísértenek vágyaid, űznek, hajtanak, míg végül az anyagban Bennragadsz! Halmozol sok pénzhegyet s úgy hiszed, csak a pénzedért kapsz Igaz Szeretetet. Közben hanyagolod Gyermekeidet úgy gondolod pénzeddel megveheted Szeretetüket. Gyermeked kér, de nem érsz rá!, hogy drága idődből Rá is áldozzál! Ölelne karja, csókolna ajka ó, ha téged végre megkaphatna, Szeretetével ingyen elhalmozna. Nem kéri Ő a drága javakat, azt várja Tőled, hogy magadból adj. Csak érezni szeretné Ő, hogy fontos neked! mikor kis kezét kezedbe fogod, s közben meghallgatod. Álmokat sző s nevet nagyot, mert érzi, hogy Egyek vagytok! S mert érzi szereteted, láthatod, amint szeme felragyog, többet ér majd az neked, mint... minden vagyonod! Így lesz neked Boldog, Szeretet Otthonod! Nagyon örömmel olvastam az előttem "szólókat". Köszönet ezért a topicért,a betűbe vésett életérzésekért.
  3. Czollnerre szavaztam,Palik sem semmi,jók a beszólásai,de azt nem csípem amikor a kommentátor társát próbálja porigalázni.
  4. zolkir

    Fábry Show Vs. Heti Hetes

    Heti Hetes lerágott csont,már elvégezte amiért létrejött. Fábry egyedül színesebb...
  5. zolkir

    Prison Break

    Hali,kint már a 3. résznél.
  6. zolkir

    The 4400

    Hali. A Rejtélyek Városa enyhén más. A 4400 veszélyesen élet-közelien ábrázolja egy lehetséges jövó képét. Ostoba,de nem minden alapot nélkülözó tartózkodás,elutasítás és persze titkosszolgálati beavatkozás érdekes,izgalmas elegye. Ajánlom megtekintésre. üdv:zolkir
×
×
  • Create New...