Jump to content
PirateClub.hu

dubo

Veterán
 • Content Count

  329
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Semleges

About dubo

 • Rank
  Haladó

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Hungary
 1. dubo

  Képzelődtél már?

  hangokat hallottam már ,de ki nem
 2. dubo

  Köret!

  krumpli ,persze sütve
 3. ketten iszunk kettőt , tehát négy adag
 4. dubo

  Adás-Vétel-Csere-Bere

  Új Vodafone 547i (11.07.20-i ) eladó Eladó egy teljesen új(egy percet sem használt) , nyereményjátékon nyert Vodafone 547i mobil. Csak kipróbálva volt, fólia a kijelzőn .Dobozában, összes tartozékával (töltő, 4 hátlap,headset, USB-adatkábel, leírás). A készülék 07.20-án került átvételre, a jótállás is ettől az időponttól él . Ár megegyezés szerint ,csere nem érdekel . (árban rugalmas vagyok) Postai utánvétel lehetséges ,vagy személyes átvétel . (Érdeklődj privát üzenetben,vagy akár itt is.)
 5. dubo

  mtb vs. bmx

  MTB ; BMX-en úgy néz ki az ember ,mint "majom a köszörűkövön"
 6. dubo

  Zokniban alszol vagy anélkül?

  Télen néha megesik ,hogy zokniban alszom el , de éjszaka "lerugdosom" őket .
 7. Ja ,meg áram ! "Komolyra" fordítva ,volt már rá példa ,hogy csaltam "felfelé" egy-két MB-ot ,inkább GB-ot . Ha okosan csinálod ,nem buksz le . A sebességekre kell jobban odafigyelni az adott progiban , amivel elköveted a "tranzakciót" . Ez a dolog is olyan ,hogy "kinek a pap,kinek a papné" ,mármint a torrent és warez világa . Kinek melyik tetszik jobban . Megmondom őszintén a nagyobb tiszteletem a warezoldalakra feltöltő usereké. Ők jobban megdolgoznak a fájlokkal ,amiket közzétesznek (darabolás ,feltöltés ,kilinkelés). Persze "nagyobb" meló leszedni is ezeket , ha nincs premium accountod (lassabb letöltés ,idő kivárás,stb). A torrent sokkal kényelmesebb ( ha nem régi torrentekről van szó,amiket már a kutya sem seedel) ,mert csak betolod a kliensbe a torrentfájlt ,és már jön is lefelé . Persze aki felrakta a torrentfájlt , az is leszedte valahonnan egyszer (vszínű torrentről ) , de neki nem sok dolga volt vele (hacsak nem ő csinálta a release-t ),csak csinált belőle egy torrentfájlt ,és kirakta a megfelelő torrentoldalra a pár bájtnyi adatot. Persze bizonyos értelemben neki is hozni kell némi (anyagi) áldozatot ,hogy seedelni tudja valahonnan (áram ,seedserver bérlet,stb.) Elég jól elkanyarodtam a témától ,bocs ! Visszatérve a csalásra : aki megkockáztatja , annak vállalni kell a következményeit (ha megbukik), az esetleges kitiltást ,stb.
 8. dubo

  Windows Vista or Windows XP

  Win 7-et használnék , ha nem lenne öreg a gépem . Ezen a vason sajnos nem fut rendesen , de rajta vagyok egy korszerűbb beszerzésén.
 9. Szerintem az udvarra valók ...
 10. dubo

  Fagyi vagy jégkrém?

  Ice cream .... , a fagyiból kiábrándultam
 11. "Isten őrizz" ! A mostani(aka)t sem nézem ....
 12. dubo

  Milyen képességet szeretnél?

  Nők ruháján való átlátás , ezt szeretném még a többi mellé,amit felsoroltál .
 13. dubo

  Kedvenc Bittorent Kliensed ?

  uTorrent kliens a kedvencem ,évek óta ezt használom ,nekem bevált .
 14. dubo

  Hosszú vagy rövid?

  Én általában tejjel iszom a kávét , ha éppen áll rendelkezésre a hűtőben.
×