Jump to content
PirateClub.hu

quicksilverspine

Veterán
  • Pontszám

    70
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

quicksilverspine's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

2

Közösségi hírnév

  1. Kettőt próbáltam a legfrissebb post-ból, de nem működtek. Több "leaked" kódot nem akartam beírni, nehogy valahogy flag-eljen a program. Azért köszi! Ezen a ponton én azt is nagyra értékelném, ha valaki tudna tippet adni, hogy hogyan lehetne olcsóbban eredeti licenszhez jutni. [mod-oknak: Ha a diskurzus nem is teljesen ide való, de itt látják a legtöbben, akiket érdekelhet ez a téma. Ha mégis nagyon rossz helyre írok, akkor töröljétek légyszi.]
  2. Ezt a Primo-t kifejezetten Wayteq készülékekhez ajánlották; a felbontása megegyezik az x950-es felbontásával (800x480). A sys.txt-t viszont még nem néztem meg. Azt megejtem mindjárt. És biztonsági másolatot is készítek... Köszi!
  3. Pontosan mit értesz biztonsági mentés alatt? Van valamilyen szoftver erre? U.i.: az előző 2 hsz-emről se felejtkezzetek meg!
  4. Bár az utóbbi térkép 2 hónappal régebbi, szerintem mégis érdemes arra lecserélni a másikat: a nagyobb fájlméret szerintem egyértelműen azt jelenti, hogy az a fájl több információt tartalmaz. (ergo részletesebb a térkép, illetve olyan utakról is vannak benne infok, amelyekről a másikban nincs.) Ahogy az előbbi hsz-emben írtam, a TomTom térképe másnéven TeleAtlas, a TM pedig a TopMap rövidítése, amely többek szerint a legjobb a Kelet-európai térségben (Magyarországot is ide értve).
  5. Még nem fejeződtek be a letöltéseim, de már találtam jó térképeket. Talán kicsit etikátlan, de ajánlanám ezt a fórumot: http://gpsunderground.com/forum/igo-maps/ Rengetek a halott link, de ki lehet kaparni a működőeket is. A TomTom térképekből pl. 2011.12. haviakat szedtem le innen. De Magyarországon állítólag a TopMap térképei a legjobbak. (Ebből 2011.07. haviakat sikerült letöltenem.) És valóban, fájlméretben jelentősen nagyobb, mint a TomTom térképe; ami feltételezhetően nagyobb részletességet jelent. (Én az összes térképet kiválogattam és mindenből a nagyobb fájlméretűt tartottam meg.) Egy kis info még térképekről (ha valami nem stimmel, nyugodtan (sőt, legyetek szívesek) javítsatok): TomTom térképek = TeleAtlas TopMap térképek = Local Provider térképek Navteq térképek = ? (a Navteq térképek most töltődnek nálam /2011.Q3/, kíváncsi leszek a fájlméretekre...) Én is az említett Primo 2-est tettem fel a Wayteq x950-emre. (iGO 9.6). Miben mutatkozik meg a nem-stabil verziók nem-stabilitása? Nekem olyan problémám van jelen pillanatban, hogy a Primo indításakor felugrik egy windows-os ablak (hibaüzenet): "NAVIEXTRAS Warning!!!: Warning! The device connects to a server different from the NE live server!!!" Próbáltam kikapcsolni ezeket a frissítéseket a programban, de nem találtam erre lehetőséget. A másik egy ugyanilyen felugró üzenet, ami azután jön, hogy a Primoból kiléptem, vissza a készülék menüjébe: "Application Error: Application MobileNavigator.exe encountered a serious error and must shut down." Valaki tudja mi az oka ezeknek és mit lehet tenni? És még egy kérdésem lenne: Ennek a Wayteqnek már egész jó a képernyő mérete, így megpróbálkoznék rajta ebook olvasással. Honnan tudnék pdf-olvasót beszerezni ehhez?
  6. Tudtommal a Primo 2 a legutóbbi. Én is éppen térképeket vadászok. Vannak már 2012 Q1-es (2012. első negyedévi) térképek, de nem tudom, hogy a Primo-hoz is vannak-e ezek már... Mindenesetre 2011 Q4-nek kell lenni.
  7. Nemrégiben sokat segítettetek iGo frissítésben/telepítésben. - Ezért utólag is köszi! Most én is vettem egy újabb WayteQ GPS-t (950) és szeretnék Primo-t tenni rá. Mára csak annyit terveztem, hogy letöltöm a programot, de rá kellett jönnöm, hogy a MU és FS is épp' bedőlt; így nem jutottam semmire, nem találtam műkődő letöltési linkeket... Esetleg vannak élő linkjei valakinek?
  8. Mármint az SD kártyának, mint meghajtónak a nevét?
  9. C'mon! Éppen azt írtam, hogy egyetértek. Mint a korábbi hsz-emben írtam, már csináltam azt, amit te, de az azonos könyvtárszerkezet nem jött be. Vagy rosszul csináltam...(?) Gondolom nem, mert akkor arra már valaki rámutatott volna a korábbi hsz-em alapján.
  10. Wayteq N770BT Így néz ki a sys.txt: [device] type="Wayteq N710" [interface] skin="ui_igo8" resolution_dir="480_272" vga=1 show_zoombar=1 drive_carefully=0 [rawdisplay] class="landscape" screen_x=480 screen_y=272 [debug] skip_eula=1 enable_roadshadow=1 slowsim=0 loop_sim=0 show_oneway=1 show_speed_limit=1 show_pedestrian=1 [map] auto_nightmode=1 [msnd] msnd.start=0 [folders] app="ResidentFlash/mobilenavigator" Gondolom, hogy a "[folders] app=" részt kellene módosítani, de nem tudom, hogyan... Igazából az lenne az ideális, ha a program a belső memóriáról futna, az extra térképek pedig az SD-n lennének. De, ha másképp nem tudom használni az extra térképeket, akkor nem bánom, ha a program is az SD-ről fut...
  11. Nálam a navi belső memóriájának a gyökérkönyvtárában van a "mobileNavigator" mappa, benne az iGo (Navigon) exe-je, illetve a "content" könyvtár, ami tartalmazza a "map" "poi" stb. mappákat. Az SD kártyára csináltam egy "mobileNavigator" mappát, benne a "content" mappával, azon belül pedig a "map" mappába betettem a térképfájlokat. A navi programból így sem látom a térképeket... Vettem egy nagyobb kapacitású SD kártyát és rámásoltam a navi belső memóriájából mindent, plusz az extra térképeket is. Továbbra is ugyanott vagyok... Hogyan tudnám a teljes navit az SD kártyáról futtatni? (Gondolom, akkor nem lenne gond a térképekkel.)
  12. Lenne itt még egy kérdés: Nálam a belső memóriára van telepítve az iGo R3. A térképek és poik stb. működni fognak, ha simán az SD kártya gyökérkönyvtárába rakom őket? Vagy egy helyen kell lennie mindennek? És még egy: Honnan tudnék (legalább viszonylag) friss speedcam adatbázist szerezni teljes Európára?
  13. Sikerült a telepítés (az N770-re), köszi a segítséget. Most töltöm a frissebb térképeket - köszi azokért, amiket feltöltöttél! Még nézegetem, fel tudok-e rakni valami modernebb kinézetű skint.
  14. Köszi a segítséget! Elég gyér netem van perpill; most futok neki negyedjére a 400 megás fájl letöltésének. Megírom majd, hogy ment a dolog.
  15. Oké, találtam ezt:
×
×
  • Create New...