Jump to content
PirateClub.hu

quicksilverspine

Veterán
  • Pontszám

    70
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: quicksilverspine

  1. Kettőt próbáltam a legfrissebb post-ból, de nem működtek. Több "leaked" kódot nem akartam beírni, nehogy valahogy flag-eljen a program. Azért köszi! Ezen a ponton én azt is nagyra értékelném, ha valaki tudna tippet adni, hogy hogyan lehetne olcsóbban eredeti licenszhez jutni. [mod-oknak: Ha a diskurzus nem is teljesen ide való, de itt látják a legtöbben, akiket érdekelhet ez a téma. Ha mégis nagyon rossz helyre írok, akkor töröljétek légyszi.]
  2. Ezt a Primo-t kifejezetten Wayteq készülékekhez ajánlották; a felbontása megegyezik az x950-es felbontásával (800x480). A sys.txt-t viszont még nem néztem meg. Azt megejtem mindjárt. És biztonsági másolatot is készítek... Köszi!
  3. Pontosan mit értesz biztonsági mentés alatt? Van valamilyen szoftver erre? U.i.: az előző 2 hsz-emről se felejtkezzetek meg!
  4. Bár az utóbbi térkép 2 hónappal régebbi, szerintem mégis érdemes arra lecserélni a másikat: a nagyobb fájlméret szerintem egyértelműen azt jelenti, hogy az a fájl több információt tartalmaz. (ergo részletesebb a térkép, illetve olyan utakról is vannak benne infok, amelyekről a másikban nincs.) Ahogy az előbbi hsz-emben írtam, a TomTom térképe másnéven TeleAtlas, a TM pedig a TopMap rövidítése, amely többek szerint a legjobb a Kelet-európai térségben (Magyarországot is ide értve).
  5. Még nem fejeződtek be a letöltéseim, de már találtam jó térképeket. Talán kicsit etikátlan, de ajánlanám ezt a fórumot: http://gpsunderground.com/forum/igo-maps/ Rengetek a halott link, de ki lehet kaparni a működőeket is. A TomTom térképekből pl. 2011.12. haviakat szedtem le innen. De Magyarországon állítólag a TopMap térképei a legjobbak. (Ebből 2011.07. haviakat sikerült letöltenem.) És valóban, fájlméretben jelentősen nagyobb, mint a TomTom térképe; ami feltételezhetően nagyobb részletességet jelent. (Én az összes térképet kiválogattam és mindenből a nagyobb fájlméretűt tartottam meg.) Egy kis info még térképekről (ha valami nem stimmel, nyugodtan (sőt, legyetek szívesek) javítsatok): TomTom térképek = TeleAtlas TopMap térképek = Local Provider térképek Navteq térképek = ? (a Navteq térképek most töltődnek nálam /2011.Q3/, kíváncsi leszek a fájlméretekre...) Én is az említett Primo 2-est tettem fel a Wayteq x950-emre. (iGO 9.6). Miben mutatkozik meg a nem-stabil verziók nem-stabilitása? Nekem olyan problémám van jelen pillanatban, hogy a Primo indításakor felugrik egy windows-os ablak (hibaüzenet): "NAVIEXTRAS Warning!!!: Warning! The device connects to a server different from the NE live server!!!" Próbáltam kikapcsolni ezeket a frissítéseket a programban, de nem találtam erre lehetőséget. A másik egy ugyanilyen felugró üzenet, ami azután jön, hogy a Primoból kiléptem, vissza a készülék menüjébe: "Application Error: Application MobileNavigator.exe encountered a serious error and must shut down." Valaki tudja mi az oka ezeknek és mit lehet tenni? És még egy kérdésem lenne: Ennek a Wayteqnek már egész jó a képernyő mérete, így megpróbálkoznék rajta ebook olvasással. Honnan tudnék pdf-olvasót beszerezni ehhez?
  6. Tudtommal a Primo 2 a legutóbbi. Én is éppen térképeket vadászok. Vannak már 2012 Q1-es (2012. első negyedévi) térképek, de nem tudom, hogy a Primo-hoz is vannak-e ezek már... Mindenesetre 2011 Q4-nek kell lenni.
  7. Nemrégiben sokat segítettetek iGo frissítésben/telepítésben. - Ezért utólag is köszi! Most én is vettem egy újabb WayteQ GPS-t (950) és szeretnék Primo-t tenni rá. Mára csak annyit terveztem, hogy letöltöm a programot, de rá kellett jönnöm, hogy a MU és FS is épp' bedőlt; így nem jutottam semmire, nem találtam műkődő letöltési linkeket... Esetleg vannak élő linkjei valakinek?
  8. Mármint az SD kártyának, mint meghajtónak a nevét?
  9. C'mon! Éppen azt írtam, hogy egyetértek. Mint a korábbi hsz-emben írtam, már csináltam azt, amit te, de az azonos könyvtárszerkezet nem jött be. Vagy rosszul csináltam...(?) Gondolom nem, mert akkor arra már valaki rámutatott volna a korábbi hsz-em alapján.
  10. Wayteq N770BT Így néz ki a sys.txt: [device] type="Wayteq N710" [interface] skin="ui_igo8" resolution_dir="480_272" vga=1 show_zoombar=1 drive_carefully=0 [rawdisplay] class="landscape" screen_x=480 screen_y=272 [debug] skip_eula=1 enable_roadshadow=1 slowsim=0 loop_sim=0 show_oneway=1 show_speed_limit=1 show_pedestrian=1 [map] auto_nightmode=1 [msnd] msnd.start=0 [folders] app="ResidentFlash/mobilenavigator" Gondolom, hogy a "[folders] app=" részt kellene módosítani, de nem tudom, hogyan... Igazából az lenne az ideális, ha a program a belső memóriáról futna, az extra térképek pedig az SD-n lennének. De, ha másképp nem tudom használni az extra térképeket, akkor nem bánom, ha a program is az SD-ről fut...
  11. Nálam a navi belső memóriájának a gyökérkönyvtárában van a "mobileNavigator" mappa, benne az iGo (Navigon) exe-je, illetve a "content" könyvtár, ami tartalmazza a "map" "poi" stb. mappákat. Az SD kártyára csináltam egy "mobileNavigator" mappát, benne a "content" mappával, azon belül pedig a "map" mappába betettem a térképfájlokat. A navi programból így sem látom a térképeket... Vettem egy nagyobb kapacitású SD kártyát és rámásoltam a navi belső memóriájából mindent, plusz az extra térképeket is. Továbbra is ugyanott vagyok... Hogyan tudnám a teljes navit az SD kártyáról futtatni? (Gondolom, akkor nem lenne gond a térképekkel.)
  12. Lenne itt még egy kérdés: Nálam a belső memóriára van telepítve az iGo R3. A térképek és poik stb. működni fognak, ha simán az SD kártya gyökérkönyvtárába rakom őket? Vagy egy helyen kell lennie mindennek? És még egy: Honnan tudnék (legalább viszonylag) friss speedcam adatbázist szerezni teljes Európára?
  13. Sikerült a telepítés (az N770-re), köszi a segítséget. Most töltöm a frissebb térképeket - köszi azokért, amiket feltöltöttél! Még nézegetem, fel tudok-e rakni valami modernebb kinézetű skint.
  14. Köszi a segítséget! Elég gyér netem van perpill; most futok neki negyedjére a 400 megás fájl letöltésének. Megírom majd, hogy ment a dolog.
  15. Oké, találtam ezt:
  16. WayteQ N770T-re érdemes iGo 8.0.0xxx-nál újabbat feltenni? Ha igen, akkor mit és hogyan lehet? Eddig elég jól elvoltam vele, de az egyik ország térképének egyik részén, ha bármit csinálni akarok (akár egyszerűen csak megjeleníteni a térkép azon részét), akkor az egész PNA újraindul... Esetleg, ha tudtok ehhez az iGo verzióhoz (ha jól gondolom, akkor R1) újabb térképeket, azt is megköszönném. 2008-as térképek vannak rajta még mindig... o.O
  17. quicksilverspine

    Hálózati problémák

    Szia! Ez jó ötlet volt, köszi! Megnéztem és statikus az IP. Egy ismerősöm is ránézett a dologra és neki sem sikerült beállítani... Lehet, hogy van valami gubanc a crackelt windowsommal... Mindenesetre most megpróbálom beállítani a routert fix IP-re...
  18. quicksilverspine

    Hálózati problémák

    Köszi a válaszokat! @agentzs1: ismertem az oldalt, tényleg hasznos, de sajnos nem nyújt segítséget az én konkrét "esetemre" @Dadus: Tehát szerinted próbáljak statikus vagy dinamikus IP-t és DHCP-t? Próbáltam - lásd a csatolt képeken: Nem jött be sajnos... Nem igazán tudom, mivel próbálkozzak, nagyon szeretném megtaláni a megoldást. Senkinek nincs ötlete? Azt hittem, ezt egyszerűbb lesz beállítani, mint az ADSL megosztást, de úgy néz ki, jóval nehezebb... Illetve, nem sok lövésem van a hálózatokról...
  19. quicksilverspine

    Hálózati problémák

    Szia, Dadus! Persze ezen a routeren is az alap lehetőségek a Dynamic IP / Static IP / PPPoE (/ Others). De ezen kívül (ezen belül...) még mit kellene beállítan...? Milyen infókra lenne még szükség? Azt hiszem a legfontosabb azt lenne tudni, hogy milyen internet-kapcsolatról is van szó. Az internet a főbérlőmtől jön, én úgy gondolom, hogy ADSL, de jelenleg nem vagyok ebben biztos. Abban viszont igen, hogy alapból semmilyen jelszó nem kell hozzá, "Állandó internet kapcsolat"-ként szépe működik a géphez közvetlenül csatlakoztatva. Ezért bosszant kicsit, hogy ilyen bonyolult kétfelé osztani a gyakorlatilag szabad elérést...
  20. quicksilverspine

    Hálózati problémák

    Sziasztok! Nem tudom, mennyire él még a topic, de lenne egy kérdésem. Jó esély van rá, hogy totál láma, de nem igazán vagyok otthon a témában. Adott egy kábel, amin a net jön be a lakásba. Se jelszót, se hasonlót nem igényel, viszont egyelőre nem tudom biztosan, milyen net is valójában, feltételezem, hogy ADSL. Ezt szeretném megosztani két gép között, az egyiken XP, a másikon Vista van. Adott még egy D-Link DI-604-es router és a szükséges 2 patch kábel. Innentől kezdve viszont elakadtam... Annyi tippet kaptam, hogy DHCP szervert kellene engedélyezni a routeren - de az magában nem segített: a routeren keresztül nem tudom elérni a netet, ha a bejövő kábelt magában csatlakoztatom bármelyik gépre, akkor van elérés... Légyszi' okosítsatok ki! Miket kellene beállítanom pontosan? (a routeren és a gépeken is) Köszi!
  21. quicksilverspine

    zombi és vámpír filmek

    Azt hittem, már behalt ez a topic, de úgy tűnik, szerencsére még nem teljesen! Kösz a tippet Farsipapa, neki is állok letölteni a sorozatot! Az imdb-n is jó pontjai vannak.
  22. Thanks a tippet! Sajnos nem talaltam...
  23. Udv neketek, egy ismerosom Audi S3 elso es hatso uleseket keres (konzollal egyutt). Van valami tippetek, hogy hol lehet hozzajutni (weboldal jo lenne, vagy konkret kereskedo neve/cime/elerhetosege/stb/ami van ), illetve ha valaki ismeros a temaban, tudtok korulbeluli arat mondani? Elore is kosz!
  24. quicksilverspine

    zombi és vámpír filmek

    Indithatnank egy sajat moziklubbot, ahol fix idoben osszejovunk es megnezunk egy elore kivalasztott alkotast. A verfarkasos filmek reszemrol siman besorolhatok a vampiros kategoriaba, sz'al johetnek azok is.
  25. quicksilverspine

    zombi és vámpír filmek

    Ezt a Wishmastert felteszem a listámra, bár egyelőre nem tudom nekem való-e. Mindenesetre felkeltetted az érdeklődésemet.
×
×
  • Create New...