DreaM14 Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 (edited) Sztem a kincs ami nincs, de a bűnvadászok is rohatt Joo , am. amiben csak Bud Spencer van abbol a Buldozer teccik naon, örök kedvenc... Módosította Augusztus 1, 2006 DreaM14 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 Ja ja pontosan a szinkron nagyon jó. Most nézem az állást, a kincs ami nincs vezet, pedig a Mindent bele fiuk és Nyomás utána amire senki nem szavazott még az sokkal jobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 Húúú, bárcsak emlékeznék hogy melyiket láttam először... de a bűnvadászok az egyik kedvencem.A bunyó karácsonyig is jó, meg a kincs ami nincs, azon sokat nevettem Nincs meg vkinek a bűnvadászok zenéje? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fs-zsoci Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 Az a baj ezekkel a filmekkel, hogy már mind volt a tvben 4567 X és már mind uncsi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
crossboy Posted Augusztus 9, 2006 Share Posted Augusztus 9, 2006 a Különben dühbe jövünk mivel abba sok a motoros jelenet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NecKiller Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 Ti láttátok 1általán a nyomás utánna című filmjüket??? Nálam csak is az lehet a befutó utánna pedig a különben dühbe jövünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 Nincs Kettő Négy Nélkül és a szuperhekusok de van még pár nagyon jó filmjük, az összeset szeretem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 Bűűűűűűnvadászok szokan csak azért szavaztak a kincs ami nincs re mert gyakorlatilag azt 2x annyiszor leadták a tv ben meg az a legujjabb filmjük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Augusztus 13, 2006 Share Posted Augusztus 13, 2006 Hááát pár film elég gyatrán ál. Mindent bele fiúk, szavazzatok arra is, nekem az sokkal jobban tetszett mint a Kincs ami nincs. Igaz az is nagyon jó. Én a vizilovakkal vagyok c. film is gyatrán áll, pedig az egyik legjobb filmjük. Ha többre lehetne szavazni, én a szavazatomon kívül ezekre is szavaztam volna. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodi1 Posted Augusztus 21, 2006 Share Posted Augusztus 21, 2006 Igazából az összeset bejelöltem volna ,mert midegyik filmjüket imádom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironmonster Posted Augusztus 21, 2006 Share Posted Augusztus 21, 2006 Az a baj ezekkel a filmekkel, hogy már mind volt a tvben 4567 X és már mind uncsi Pedig nem . én megnézem 4568adszorra is és ugyanúgy élvezem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
caprine666 Posted Augusztus 22, 2006 Share Posted Augusztus 22, 2006 A 3 kedvencem: Bűnvadászok, És megint dühbe jövünk, Különben dühbe jövünk. Ezek közül a Különben dühbe jövünkre szavaztam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hef Posted Augusztus 23, 2006 Share Posted Augusztus 23, 2006 Én még nem láttam az összeset, tehát nem is szavaztam, de igyekszem bepótolni a hiányosságokat ! Remélem fennvan mind GIGACENTERen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poc Posted Szeptember 16, 2006 Share Posted Szeptember 16, 2006 Kincs ami nincs a legjobb filmjük én már azt tulzások nélkül 150szer láttam volt úgy hogy napont a 3szor megnéztem mondani sem kell a videó kicsit gallyra is ment... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 És megint dühbe jövünk. de mind2 jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 Nekem a kedvencem a Kincs ami nincs,már vagy 5*láttam és ha adják a TV-ben tuti leülök megnézni!Sőt ha fenn van a lapon akkor le is szedem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szotyi01 Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 én nem took választani mind1 ik naon naon jóóóóóóóóóó!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Február 21, 2007 Share Posted Február 21, 2007 A Nyomás utána! a No.1. nálam. Utána szorosan a Kincs ami nincs, de a többi is nagyon jó és még az 5., 6., 7., 8. alkalommal is ugyanúgy élvezhető! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 A kincs ami nincs a kedvencem, szerintem az a legjobb, bár mindegyik nagyon nagy amúgy ja és annak a zenéje is nagyon király Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rasoio Posted Március 5, 2007 Share Posted Március 5, 2007 Hát, én nem szavaztam, mert nekem mind ugyanúgy tetszik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aerox001 Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 én az összeset szeretem és meg is van a filmjük 3/4-e VHS-en. amugy a banana joe-ba mindketten benne vannak? mert sajna azt már nagyon régen láttam 1szer és nem emlékszek rá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 Nekem minden filme tetszik! De a És Megint Dühbe Jövünk-re szavaztam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ist011 Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 Szerintem a Bunyó Karácsonyig a legjobb filmjük!! Nagyokat lehet rajta borulni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Bent Posted Március 10, 2007 Share Posted Március 10, 2007 És Megint Dühbe Jövünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabineo Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 szerintem mindegyik naon jó de a westerneik a legjobbak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleinklein Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 Bűnvadászok, de az összes jó, én nem unom, mer mindig jókat röhögök rajtuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazzo83 Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 az összes filmjüket imádom! de legjobban a hetvenes években játszódokat. azok közül is a Kincs ami nincs a kedvencem. ezüst érem: Különben dühbe jövünk, bronz: Nincs kettő négy nélkül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 jáj miért nem lehet többet bejelölni? kapásból 6-ot feltudnék sorolni aranyérmesnek.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormchaser Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 Kincs ami nincs, és megint dühbe jövünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hef Posted Március 21, 2007 Share Posted Március 21, 2007 amugy a banana joe-ba mindketten benne vannak? mert sajna azt már nagyon régen láttam 1szer és nem emlékszek rá. Nem, abban csak Bud játszik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts