Jump to content
PirateClub.hu

brazzo83

Veterán
  • Pontszám

    33
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: brazzo83

  1. brazzo83

    szavazás

    1. Miért ment el szavazni? Fontosnak tartja a szavazást. - 3% Fontosnak tartja magát - 13% Addig sincs otthon - 16% Mert az előző választáson az urnában felejtette a személyijét - 26% Olcsóbb, mint a Tipp-mix - 42% 2. Miért arra a bizonyos jelöltre szavazott? Ismerte eddigi tevékenységét - 2% Nem volt tudomása arról, hogy a jelölt eddig miket csinált - 3% Azt se tudta, mit csinált - 10% Azért, mert ez volt a horoszkópjában - 15% Mert a szomszédja is azt a jelöltet választotta. - 15% Mert a szomszédja nem azt a jelöltet választotta. - 20% Mert a szomszédja. - 35% 3. A megválasztott képviselők hogyan végezték az ajánlásgyűjtést? Személyesen vagy megbízottjuk útján, törvény adta lehetőségeikkel élve - 1% A Kitépem a szíved Security szolgáltatásait igénybe véve - 3% Fegyverrel, harci kutyával, magánszervezésben - 5% A forró vágyak vonalára való kapcsolódással - 10% Álruhában, Cindy Crawfordnak öltözve - 30% Fénymásolás, retusálással - 51% 4. Tud-e arról, hogy valahol választási csalás történt? Nem, de történhetett volna. - 5 % Azon a hat helyen ahol szavaztam, biztos nem. - 10 % Igen, hallottam olyanról, hogy egy név mellé több keresztet tettek. - 10% Saját szememmel láttam, amit akar. - 15 % Nem tudok róla, de ha tud mondani ilyet, terjesztem.- 60%
  2. brazzo83

    Meglepi a óra alatt!

    én mondjuk imádom a pókokat, de egy ilyentől egy pillanatra én is sokkot kapnék asszem!
  3. brazzo83

    Vámpir Remix!

    na, én végignéztem a 25 perces vágatlan verziót. az volt ám a nemsemmi! de ez sem kutya! összefoglalja a témát! kira!
  4. brazzo83

    Bajnokok Ligája

    nekem az a véleményem, hogy a túl nagy a tét rányomta a bélyegét a meccsre. mármint ha ez egy bajnoki lett volna, tuti egymásnak esnek. dehát ez csak a BL! sok forog kockán. az előttem szólónak igazat adok abban, h tényleg az jött le, h majd Liverpoolban akarják eldönteni. Amolyan PatóPálÚr szindrómával: hely ráérünk arra még! várjuk mi sül ki belőle jövő héten! hajrá vörösök!
  5. Miért ment át a csirke az úton? Óvónő: Hogy a másik oldalra jusson. Platón: A közjó érdekében. Arisztotelész: Ilyen a csirkék természete, átmennek az úton. Karl Marx: Történelmi szükségszerűségből. Saddam Hussein: Ez példa nélküli provokáció, így feljogosítva érezzük magunkat, hogy 50 tonna ideggázt dobjunk a csirkére. Jack Nicholson: Mer' kurvára át akart. Ez a kib***ott igazság. Ronald Reagan: Elfelejtettem... James T. Kirk: Hogy eljusson oda, ahol csirke még nem járt azelőtt... Hippokratész: A hasnyálmirigyében termelodő váladék miatt. Martin Luther King: Már látom azt a világot, ahol minden csirke szabadon átmehet az úton anélkül, hogy célját fel kellene fednie. Mózes: És leszállt Isten a mennyekből és imígyen szóla a csirkéhez: "Bizony mondom neked, kelj át az úton!" És a csirke általkelt az úton, és nagy volt az öröm a mennyekben. Fox Mulder: Saját szemeddel láttad, ahogy átment az úton. Még hány csirkét kell látnod ahhoz, hogy elhidd??? Richard M. Nixon: A csirke NEM ment át az úton. Machiavelli: Igaz, a csirke átment az úton. Ki törődik vele, hogy miért? A tény, hogy végül átjutott, igazolja minden cselekedetét. Freud: A puszta tény, hogy ennyire érdekel, miért ment át a csirke a túloldalra, elfojtott szexuális bizonytalanságodat tárja fel. Bill Gates: Most fejeztük be az új Csirke Office 2000-t, amely nemcsak átmegy a túloldalra, de tojást tojik, nyilvántartja fontos iratait és kezeli a könyvelését. Bill Clinton: Fontos bejelentésem van. És megismétlem, hogy biztosan megértsék. Nem volt szexuális kapcsolatom azzal a csirkével. Nem volt ... Darwin: A csirkék, évmilliók alatt természetes kiválasztódás útján oly módon fejlodtek, amely felruházza oket a túloldalra való átkelés képességével. Einstein: Hogy most a csirke kelt át a túloldalra, vagy az út mozdult el a csirke alatt, ez viszonyítási pont kérdése. Buddha: A puszta kérdés tagadja csirke mivoltodat. Ernest Hemingway: Meghalni. Esőben. Rambo: Rosszul céloztam volna?
  6. Tegnap az M5-ön mentem. Balra tölem egy hölgy tünt fel egy vadiúj BMW-vel, több mint 130 km-es sebességgel, az arca egészen közel avisszapillantó tükörhöz, és éppen sminkelte magát. Egy pillanatra félrenéztem; amint ismét odanéztem, már majdnem az én sávomban volt és még mindig a sminkjével foglalatoskodott. Habár kemény fickónak tartom magamat, mégis úgy megijedtem, hogy a villanyborotvám kiesett a kezemböl és egyúttal kiütötte a szendvicsemet a másik kezemböl. Amintmegprobáltam az autómat a térdemmel a savban tartani, leesett a fülemnél tartott mobilom egyenesen bele a lábam között levö forró kávéspohárba. A kávé természetesen kifröccsent, leforrázta legnemesebb testrészemet, tönkretette a mobilomat és megszakított egy fontos telefonbeszélgetést. A cigit a számban még éppen sikerült megmentenem. Ki nem állhatom a nöket a volánnál. Életveszélyesek...
  7. jólesne egy szelet pizza + egy sörike mellé!
  8. brazzo83

    Fura szó lánc

    aztapasztacipőpaszta
  9. brazzo83

    Gépeld be, hogy télapó....

    egye fene, én is megpróbálom: tlélaspó elég jó, nem! idén a tlélaspó jön majd hozzám! király!
  10. brazzo83

    husvéti torta

    jó étvágyat hozzá! padre4 ezt élveznéd mi!?!?
  11. brazzo83

    apa kezdődik Polgár Jenővel!

    ne má! naggyon állat! (én meg a kis családom részére... )
  12. ??? http://www.glumbert.com/media/cyril megéri végignézni! hihetetlen!
  13. http://orc.alkohol.ee/htf hát ez naggyon készen van...
  14. brazzo83

    Bud Spencer És Terence Hill

    az összes filmjüket imádom! de legjobban a hetvenes években játszódokat. azok közül is a Kincs ami nincs a kedvencem. ezüst érem: Különben dühbe jövünk, bronz: Nincs kettő négy nélkül
  15. brazzo83

    Foci

    egyértelműen a MU! bár, ha nem ott pörgetne most a C.Ronaldo és/vagy a Rooney, akkor Barcára szavaznék. egyébként meg hajrá Hamburg!!
  16. brazzo83

    Egy Rém Rendes Család

    bármikor képes lennék megnézni bármennyi részt! nagyon tetszik, főleg h soha nem jön össze Al-nek semmi. mondjuk úgy: Al egy tipikus Bundy
  17. brazzo83

    Heroes

    márcsak egy hónap, és jön a 19. rész! asszem elkezdem újra, előről.
  18. brazzo83

    Mi a kedvenc filmed?

    A Minden héten háború, és a Gladiátor - (kizárólag eredeti nyelven!!!) A remény rabjai, Ál/arc, Amerikai História X Bud Spencer&Terence Hill - Adam Sandler - Will Smith összes!
  19. szabadeső póz - reggelig, kicsit forgolódva. bár legtöbbször csak úgy esek be az ágyba, valahogy mindig a pia győz... bár nem vagyok sértődékeny! kikérem magamnak!!!
  20. brazzo83

    Melyik A Kedvenc Csapatod?

    foci: FRADI + Hamburger SV am. foci: New England Patriots
  21. brazzo83

    Ki a kedvenc játékosod?

    C. Ronaldo (FIFA 07-ben pedig Robben: középhátvédként menedzser módban: 94/108-as Skill-t értem el nála, mikor 99 a max... hihetetlen!)
  22. brazzo83

    melyik a legjobb sport

    gyerekkorom óta, a foci volt az elsődleges sport nálam. aztán láttam egy kézimeccset, elkezdtem kézizni, utána az lett. ekkor kezdődtek az NFL közvettítések a sport1en, azóta az amerikai foci az első. s jelenleg úgy érzem, h ennél jobb sport már nincs is!
  23. brazzo83

    Kedvenc Kosarasod?

    Iverson és Bryant de Jordan sem volt kutya...
  24. brazzo83

    NFL - Amerikai foci

    idén újra: GO PATRIOTS!!! Brady az Isten
  25. brazzo83

    Manchester United

    amennyiben idén a MU megnyeri vagy a bajnokságot, esetleg a Bajnokok Ligáját, (vagy mindkettőt) akkor tuti h C. Ronaldo kapja az aranylabdát. nem vitás. én szinte miatta kezdtem újra nézni a MU meccseit. korszakos zseni!
×
×
  • Create New...