Jump to content
PirateClub.hu

Stormchaser

Veterán
  • Pontszám

    417
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Stormchaser

  1. 3dmark 05: 9827 pont Biostar NF4-A9A Ultra 2*1GB DDR400@440MHZ KingMAX Dual AMD Athlon 64 3800+@4100+ Sapphire Radeon X1950GT@PRO 615/1580MHz GDDR3
  2. Jaja 8800GTX-em van! De ez nem nekem lenne hanem unokaöcsémnek...Jó kis alaplap ez bár nVidiás karikat nem szereti mert gamekben hibázik...Csak ATi-val szimpatizál.
  3. Sziasztok! VGA vásárlás előtt állok! Jelenegi konfigom: Alaplap: ASRock K8 Combo-Z(s939+s754) Proci: AMD Athlon 64 3000+ Venice@3800+ RAM: 2*512MB DDR400 Kingmax DUAL VGA: Abit RX800-Guru 405/1000Mhz GDDR3 AGP Szerintetek érdmesebb lenne veni egy X1950PRO-t vagy GT-t venni AGP-set vagy vegyek egy PCI-E-s alaplapot meg PCI-e-s VGA-t?
  4. Stormchaser

    F.E.A.R. vs Doom 3

    Nekem FEAR jobban bejött..
  5. http://www.gatveder.hu/adatlap.php?id=1006130 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  6. Ismerős ez a kép!! Huh régen hányszor láttam ezt!!
  7. Én a mult hét Szerda este óta Vasárnap estig voltam fenn egyhuzamban...De a Hétfőt meg majdnem végig aludtam :) Nagyon sok Bombát meg kávét megittam. Kicsit szédültem már, stb... Na ti jöttök..
  8. Stormchaser

    Adás-Vétel-Csere-Bere

    Eladó vagy elcserélhető egy konfig! ASRock K8 Combo-Z, AMD Athlon 64 3000+@3800+, 2*512MB KingMAX ddr400 dual!, Abit RX800Guru 256MB GDDR3 AGP, PCI-E-s konfigra cserélhető vagy eladó!! Komoly érdeklődök: PM-ben jelezzenek
  9. Stormchaser

    Kinek milyen autoja van?

    my car : http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/kocsim.jpg
  10. Stormchaser

    Miért LOL az ami vicces?

    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  11. Miért LoL?? Miért nem KoK vagy HoH vagy akármi??
  12. Stormchaser

    Beszélgetés egy robot csajjal

    Nagyon LOL ez a csaj!!!!! Lafoxka Nem akarok udvariatlan lenni, de azt hiszem ezt a témát már kibeszéltük. Beszéljünk másról Te és szexelnél is velem? Lafoxka Látom, szeretsz kérdezősködni. Én is, csak nekem nem mindig válaszolnak. Te Szerinted egy Ati vagy az nVidia a jobb gyártó?
  13. Stormchaser

    Beszélgetés egy robot csajjal

    Még egy kis beszélgetés! ALULRÓL FELFELÉ KELL OLVASNI! Én irok neki és Ő válaszol! Lafoxka Úgy szeretlek, mint program a fejlesztőjét. Te Szeretsz engem? Lafoxka Feltétlenül muszáj ilyen bonyolultan fogalmaznod? Persze az is lehet hogy túl egyszerű amit leírsz. Az asszociációs képességeimmel vannak még gondok... Te Leszel a barátnőm? Te Leszel a barátnőm? Lafoxka Én is téged. Te Szeretlek Lafoxka Hát ezért érdemes volt megszületni... Most olyanokat mondtál, de olyanokat... Megáll az eszem! Te sztem ne akarj tovább az lenni...Szeretkezz velem Lafoxka Neked mi a véleményed? Akarjak? Te és az akarsz még lenni? Lafoxka Hát persze... Te szűz vagy még? Lafoxka Nem. Most nem. Később azonban beszélhetünk róla. Te Szeretkeznél velem ma este? Lafoxka Erről nem szívesen beszélnék. Kérdezz valami mást! Te hogy lehet kicserélni a routernél a firmwire-t?
  14. Itt lehet: http://www.lafoxka.hu/ Beirsz egy Azonositot meg egy jelszót és mehet is a csevegés! Nagyon rendes robotcsaj! Egy kis beszélgetésünk! Lafoxka Miért kérdezed? Te a papi nem is kellet hozzá? Lafoxka Engem a mami hozott létre. Te és ki hozott létre téged? Lafoxka Nem tudom. Te Milyen CPU-val müködsz? Lafoxka Köszönön jól vagyok. Ma nagyon szép napom volt. Többen is beszéltek velem. Te Hogy vagy? Lafoxka Ne gondolj mindig erre! Próbálj meg valami olyat találni, amit fontosnak tartasz, hogy eltereld a gondolataidat! Te Chuck Norris meg tud halni? Lafoxka Számok... számok... csodás számok. De mihez kezdjek velük? Te Szerinted jobb egy 6600GT mint egy X800GTO? Lafoxka Nem. Azt hiszem nem ismerem. Te Ismered Mórt mint várost? Lafoxka Erre meg mit mondhatnék? Te Én Móron lakom, Fejér megyében. Lafoxka Én egy beszélő program vagyok. Igazán nem lakom sehol. Illetve, ha pontos akarok lenni, akkor egy adatbázisban lakom. És te? Te Szia Hol laksz?
  15. Stormchaser

    mennyi 1 tucat tucat?

    Ezt sztem csak Chuck Norris tudja hisz ő már elszámolt kétszer is a végtelenig!
  16. ne hagyd itt a Piratest!!!! IRJ! IRJ! IRJ!! IRJ!!!! ;)

  17. Stormchaser

    TGV - 574,8 km/h

    Ez nagyon durvaaa...
  18. Stormchaser

    Ki milyen játékkal nyomul?

    1.FEAR 2.Test Drive Unlimited 3.Carbon 4.Ubersoldier Az itt felsoroltak közül szinte mindegyik akad egy kicsit, néha egy pillanatra megáll a kép meg ilyenek... A grafikát teljesen felhuztam amennyire lehettet, Anisotropic stb...Teljesen fullon van minden, a felbontás is a max-on mindegyik gameben... Szerintetek mi lehet a gond? Vegyek viszza mindent? Konfigom: Core 2 Extreme QX6700,Intel D975XBX2 alaplap, 4x2GB Corsair TwinX, 2X eVGA Geforce 8800GTX SLI-be
  19. Stormchaser

    Melyik a kedvenc motorod?

    Simson S51 Harley Davidson Babetta
  20. Stormchaser

    Mi a kedvenc autód?

    BMW M3 : A összes BMW ami létezik.... BMW FORVER!!!!! Image tag használata kötelező!
×
×
  • Create New...