Mr.TKD Posted Március 27, 2006 Share Posted Március 27, 2006 láttam, h nincs western filmes topic, így aztán engedelmetekkel indítottam egyet!! bárkinek, akinek van vmilyen véleménye bármijen western filmről, az ide írja be!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu111 Posted Május 14, 2006 Share Posted Május 14, 2006 A régi western filmeket látni kell, mert ma nem tudnak olyan hangulatot és képi világot létre hozni, mint akkor. A film szereplők is mintha abban a korban lennének és jól el is játszák. Kedvenceim: A jó, a rossz és a csúf, Volt egyszer egy vadnyugat és még sorolhatnám a rengeteg jó régi westerneket. A mai szinészek nem tudják eljátszani ezeket a szerepeket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Május 15, 2006 Share Posted Május 15, 2006 csatlakozom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Május 15, 2006 Share Posted Május 15, 2006 a westernekből azokat szeretem a legjobban amelyekben Bud Spencer és Terence Hill szerepel. bár ezek nem klasszikus westernek, de nekem tetszenek. örök klasszikusok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hef Posted Augusztus 17, 2006 Share Posted Augusztus 17, 2006 Igaz hogy utánozhatatlan a képi világuk, de hangulatukhoz nagyban járult hozzá Ennio Morricone zseniális filmzenéi. Mindenkinek ajánlom. Pl.: Spagetti western trilógia zenéi és a Once upon a time in the west (Volt egyszer egy vadnyugat) zenéit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hef Posted Augusztus 17, 2006 Share Posted Augusztus 17, 2006 Legnagyobb westernszínészek. Nem akartam új topicot indítani ezért ide írjátok. Íme 1-2: Clint Eastwood Henry Fonda Lee Van Cleef Aldo Giuffre Terence Hill várom a többieket.... Clint Eastwood western collection: halott A régi westernek a legjobbak ! Ha van egy két régi western amit nagyon szeredtek, ide írjatok róla! (akár "Spagetti" Western, akár Terence Hill, akár Sam Packinpah ...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt24 Posted Augusztus 17, 2006 Share Posted Augusztus 17, 2006 Western filmek? Ti szeretitek ezeket? Én egyet értek South Park-ból Cartmannel abba mindig b**i cowboyok pudingot zabálnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Busmann Posted Augusztus 17, 2006 Share Posted Augusztus 17, 2006 ebben a müfajban nekem a Keoma a filmek filmje a zenéje meg 1 szerüen zseniális Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hef Posted Augusztus 19, 2006 Share Posted Augusztus 19, 2006 (edited) Tudnál részletesebben (Keoma című filmről) ? nemzetiség,színészek,zeneszerző,év, stb. -= Köszi hogy írtatok, csak bátran így tovább gyûljenek a filmek ! =- Módosította Augusztus 19, 2006 Hef Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
janee008 Posted Augusztus 19, 2006 Share Posted Augusztus 19, 2006 a régi westernek közül én csak a Volt egyszer egy vadnyugatot láttam. nagyon tetszett kár hogy mostanában nemnagyon csinálnak ilyen mentalitással filmet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt24 Posted Augusztus 19, 2006 Share Posted Augusztus 19, 2006 Ott az Indiana Jones nem tom meik része az sivatagba játszódik. De a western nem az én stílusom. A Puding zabálós bu*ikra itt a példa:Túl a barátságon Friss hírek:Férfi is eshet teherbe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hef Posted Augusztus 19, 2006 Share Posted Augusztus 19, 2006 Jobb lenne nem idekeverni a mai westernfilmeket főleg nem az ilyen túl a barátságon (pfuúj) szintüeket. És hagyd már azt a tahó cartman szöveget, annak is megvan a maga topicja (én is látogatom néha ) ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt24 Posted Augusztus 19, 2006 Share Posted Augusztus 19, 2006 Na látod. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Busmann Posted Augusztus 21, 2006 Share Posted Augusztus 21, 2006 Tudnál részletesebben (Keoma című filmről) ? nemzetiség,színészek,zeneszerző,év, stb. Franco Nero Zene guido@ mauricio de angelis Az Igazi western- Ezt volt film szlogenje Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hef Posted Augusztus 22, 2006 Share Posted Augusztus 22, 2006 THX Igyekszek megszerezni és megnézni .... vélemény : hamarosan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi20 Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 ebben a müfajban nekem a Keoma a filmek filmje a zenéje meg 1 szerüen zseniális Az igaz hogy cool film , de 1 baj van : nekem még nem sikerült megtaálni ! Ha valaki tudja honnan lehet leszedni akkor kérem irjon (csak data.hu legyen ) ! Előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
haver007 Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 Van 6-7 Western filmem, pl.: Egy Maréknyi dollárért, Nincs Bocsánat! A párbajokat imádom benne, de számomra az a baj a western-el hogy eléggé laposak, egy témájú, erős kifejezéssel: unalmas! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuda Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 a western is olyan műfaj,: ha jó karakterek vannak,akkor nagyon jó tud lenni.ajánlok párat: -a hét mesterlövész, -volt egyszer egy vadnyugat , -a jó, a rossz és a csúf -és egyik kedvencem : nevem senki./henry fonda és terence hill nagyot alakít/ aki nem látta még,nézze meg-nagyszerű élményben lesz része. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bouba. Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Kicsit komolytalanabb : A három amigo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Azért én idekevernék egy újat is. 3:10 to Yuma (Börtönvonat Yuma-ba) - Élő példa, hogy westernt ma is tudnak csinálni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Még egy pár western, amelyekről nem esett szó, de remek alkotások: A vadnyugat hőskora (How the West Was Won - 1963) Nincs bocsánat (Unforgiven - 1992) Pat Garrett és Billy a kölyök (Pat Garrett and Billy the Kid - 1973) Vad banda (Wild Bunch - 1969) A bosszúállók (The Revengers - 1972) Vonatrablók (The Train Robbers - 1972) Délidő (High Noon - 1952) Leszámolás a Puskák hegyén (Last Train from Gun Hill - 1959) Fegyvertársak (Open Range - 2003) Wyatt Earp (Wyatt Earp - 1994) Aki megölte Liberty Valance-t (The Man Who Shot Liberty Valance - 1962) A törvényenkívüli Josey Wales (The Outlaw Josey Wales - 1976) Fakó lovas (Pale Rider - 1985) Tombstone - A halott város (Tomstone - 1993) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Szeptember 8, 2008 Share Posted Szeptember 8, 2008 Nekem a kedvenc western filmjeim: Volt egyszer egy vadnyugat A jó, a rossz, és a csúf illetve a Hét mesterlövész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iraqui Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 Mackenna aranya (Gregory Peck, Telly Savalas) Shalako (Sean Connery) Django (Franco Nero) ???? iraqui Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceasar26 Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 Szerintem a legjobb westernszínészek közé idekívánkozik még Charles Bronson is. NAgy kedvencem volt tőle a fentebb említetteken kíül a Déltől háromig c film. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yolander Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 Azért én idekevernék egy újat is. 3:10 to Yuma (Börtönvonat Yuma-ba) - Élő példa, hogy westernt ma is tudnak csinálni. Jól beszélsz tesvíröm... nagyon nagy az a film...végre! ui: -amúgy a délidő az alapklasszikus de eggyik dvdv kiadóban sincs hozzáértő személy, sajnos. Valahol láttam feliratosan piacra dobták de igazán leszinkronizálhatnák...vakker Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Hali ! Nekem is Clint Eastwood és Charles Bronson a 2 meghatározó western szinész ! Emellett szerintem alapmű még a Hét Mesterlövész is ! A spagetti western mint kifejezés szerintem enyhén sértő nem gondoljátok ? Mindamellett nekem még a Bud Spencer Terence Hill páros vadnyugati komédiái is nagyon bejönnek mert mindíg jókat nevetek ezeken a filmeken ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 A Volt Egyszer Egy Vadnyugat az egy alapfilm, és nemcsak a westernek között! És nekem a mai westernek közül nagyon bejött a Seraphim Falls, bár sokan lehúzták, de engem nagyon elgondolkodtatott a film! A 3:10 to Yuma-t még nem volt alkalmam megnézni, de itt a szünet! És aztmongyák, h a Vérző Olay is jó! A Volt Egyszer Egy Vadnyugat az egy alapfilm, és nemcsak a westernek között! És nekem a mai westernek közül nagyon bejött a Seraphim Falls, bár sokan lehúzták, de engem nagyon elgondolkodtatott a film! A 3:10 to Yuma-t még nem volt alkalmam megnézni, de itt a szünet! És aztmongyák, h a Vérző Olay is jó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longsfield Posted Január 3, 2009 Share Posted Január 3, 2009 Én nagyon szeretem a western filmeket és sok jó filmet fel is soroltatok. Amit nem láttam a többi közt és nagyon jó,nekem az egyik kedvencem a Vadnyugat fiai 1-2 Emilio Estevez főszereplésével. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmaster Posted Január 9, 2009 Share Posted Január 9, 2009 Szerintem amit a jó western filmekről kell tudni, azt mile és yuda leírta, egyet értek velük! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sybill Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 hello az én kedvenc western filmem a Wyatt Earp és a Tombstone, a halott város Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts