Jump to content
PirateClub.hu

bubu111

Veterán
  • Pontszám

    101
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

bubu111's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

2

Közösségi hírnév

  1. bubu111

    Autó Vagy Motor?

    Csak a motor, az autót a béna is elvezeti!
  2. bubu111

    Te mikor rúgtál be először?

    Legelőször a 2. berugásom előtt rugtam be, ööööö, azt hiszem.
  3. bubu111

    Kik a kedvenc rappereitek?

    Rapper nem vagyok csak rap zenét hallgatok.
  4. bubu111

    Milyen magas vagy?

    180 Hát úgy látom, itt nem sok a kicsi kinai! Van 1 jó hirem a fiataloknak: még mindenki nőni fog! Lesztek vagy 250 mire felnőttek lesztek!
  5. bubu111

    Mekkora a súlyotok?

    38? Ember, te etióp vagy?
  6. bubu111

    Kik a kedvenc rappereitek?

    A nyugati zenéket általában fellehet ismerni a jellegzetes hangzásról (Ice Cube, Dr Dre, N.W.A., stb., bele kell hallgatni). Nehéz leirnom ezt a hangzást, mivel nem vagyok zenész, de azért hallás után nagy részt felismerem a zenéket. Ez a kelet-nyugat dolog régebbi időkben alakult ki. "Amerikában a keleti és a nyugati part muzsikusai között évtizedek óta tartott a rivalizálás. A keletiek ún. East Coast jazzt, a nyugati partiak West Coast jazzt játszottak. A negyvenes években a bebop hódított, melyet az ötvenes években a cool, a hűvös, intellektuálisabb zene követett." Nem én vagyok a legnagyobb szakértője a témának, hátha valaki ír még. És a lényeg: SNOOP DOGG Budapesten koncertezik július 12-én!!! http://www.partyticket.hu/junius/snoop.html
  7. bubu111

    Kik a kedvenc rappereitek?

    8Ball and MJG, Paul Wall, Pitbull, Young Buck, Young Jeezy, Wu-tang clan, Twista, Three 6 Mafia, The Lox, Talib Kweli, Hi-Tek, Spider Loc, Sadat X, Ruff Ryders, Rick Ross, Planet Asia, Pastor Troy, Noreaga, N.W.A., Mystikal, Masta Ace, Lil' Wayne, Kool G Rap és még sorolhatnám a jobbnál jobb rappereket!
  8. bubu111

    Ütős a gyerekkori lelki terror?

    Természetesen keményen ütős a gyerekkori terror, mindegy, hogy miben nyilvánul meg. A gyerek nehezen tudja kiheverni és nem is biztos, hogy a családjában talál olyan embert, aki megérti vagy tesz valamit ellene. A gyerek sokszor nem is meri elmondani otthon, hogy mi történt vele. Bezárkózik magába, ez a legnagyobb baj. A szülő felelőssége is, hogy ilyesmi ne forduljon elő, többet kell figyelni a gyereket.
  9. Én nem olyan jó márkájut, sőt lehet mondani sz* márkájut használok.
  10. bubu111

    40 cm-s törpe

    Hasba rugnám nekifutásból
  11. bubu111

    Furcsa kérések az ágyban!

    Hát ez is durva, meg tudlak érteni!
  12. bubu111

    Furcsa kérések az ágyban!

    Az ágyban eddig a legfurcsább és legdurvább kérés az volt reggel 6-kor, hogy hozz egy kávét. Néha még most is felrettenek álmomból, már gondolkodtam azon is, hogy ezt meg kellene filmesíteni, kemény horror lenne belőle! Az igazi rémálom!
  13. bubu111

    Szerelem első látásra?!

    A feleségem megláttam és azonnal megszerettem, 10 éve vagyunk házasok.
×
×
  • Create New...