Jump to content
PirateClub.hu

Longsfield

Veterán
  • Pontszám

    16
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Longsfield's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

3

Közösségi hírnév

  1. Longsfield

    Win 98 telepítés

    Köszönöm a válaszaitokat. Majd próbálgatom a dolgokat bár nem tagadom,hogy nem minden világos amit itt leírtál. Egy régi kis gépem van arra használom a win 98-at és lehet,hogy régimódi vagyok de nagyon szeretem.
  2. Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni a problémámban: Hogyan tudnék win 98-at telepíteni ha nincs floppy meghajtó a bootoláshoz? Lehet úgy készíteni egy win 98 SE telepítő cd-t,hogy ez a probléma megoldódjon? Ha valaki válaszol részletesen írja már le mit is kellene csinálnom. Köszönöm előre is.
  3. Azt szeretném kérdezni,hogy van egy hd 4650 1 gigás videókártyám.A paraméter persze számít a játékok futtatásánál,de engem az érdekelne,hogy van olyan funkciója a videókártya méretének,hogy valamilyen szinten könnyíti,tehermentesíti a processzort játék közben vagy egyáltalán nincs ilyen szerepe?
  4. Nemrég vettem ezt a videókártyát.Nem is lenne vele különösebb bajom,csak néhány játéknál furcsán viselkedik. A játék indítása után kis idővel a gépben halk nyikorgás hallható majd a játék be-befagy majd teljesen le is áll és ezt a videókártya csinálja.Ezek olyan játékok hogy a rendszerigény elég hozzá.A többi játéknál,ami jól működik semmi féle probléma nem tapasztalható,még azoknál sem amik a gépem teljesítményének határát súrolják. A gépem: 3gigás proci 1giga ram és az említett videókártya A szóban forgó játékok: Trine Necrovision Cryostasis Nem tudja valaki mi lehet a gond?
  5. Longsfield

    segítség a linux-hoz

    Néztem,de nem értek hozzá.
  6. Azt szeretném kérdezni hogy a linux rendszerileg az xp-re vagy a win98-ra vagy milleniumra hasonlít? Azért kérdezem hogy futnának-e rajta azok a régi játékok amik xp-n nem de win 98-on és milleniumon igen?
  7. Ezt a kompatibilitás dolgot már próbáltam és nem használt ezeknél a játékoknál,azért kellett a millenium. A milleniummal nem volt semmi problémám hisz csak eljátszogattam rajta amugy emelett persze fent van az XP is.
  8. Akkor nincs megoldás a problémámra? Esetleg virtuális pc vagy videókártya? Ezt én nem ismerem csak kérdezem.Olyat is olvastam a neten hogy egy alaplapon 2 videókártya van,bár ezt sem értem hogyan.
  9. Vettem a gépembe egy sapphire 3850-es videókártyát.Xp-re szépen települt,de van a gépemen Millenium is a régebbi játékok miatt,amik XP-n nem futnak. Az a nagy problémám,hogy a milleniumra a videókártya nem akar feltelepülni. Kérem aki tud segítsen nagyon fontos lenne.Köszönöm
  10. Longsfield

    Régi Játékok

    Válaszomon kéretik nem röhögni Nekem emulátor segítségével pc-n megvannak a régi commodore 64-en játszott kedvencek. Néhány örök klasszikus: Last Ninja sorozat Iron Lord Street rod Budokan És azt hiszem lehetne sorolni vég nélkül.Hát azt hiszem ezek elég régiek.A poén viszont hogy a mai csillogó,atomerőművet megkövetelő pc-s játékok mellett még előszedem ezeket is olykor és igen jól szórakozom. És ez jóval több mint nosztalgia.
  11. Longsfield

    Western Filmek

    Én nagyon szeretem a western filmeket és sok jó filmet fel is soroltatok. Amit nem láttam a többi közt és nagyon jó,nekem az egyik kedvencem a Vadnyugat fiai 1-2 Emilio Estevez főszereplésével.
×
×
  • Create New...