Jump to content
PirateClub.hu

vadkemeny

Veterán
  • Pontszám

    134
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About vadkemeny

  • Születésnap 02/05/1987

Contact Methods

  • MSN
    vadkemeny@freemail.hu
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi

vadkemeny's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Sziasztok! Van nekem egy ATI Radeon x1650 pro videókártyán. Olyan problémám van vele, hogy ha játszok akkor vannak olyan pillanatok, mikor felgyorsul a játék, például a gta több részénél is megcsinálta, így teljesen élvezhetetlen a játék. Másik problémám vele, ha példul netezek és az egér görgőjével szeretném a csúszkát lejjebb húzni, akkor csak nagy nehézségek árán sikerül, visszaugrik a helyére és a kép is szakaszosan halad lejjebb. Ilyen azelőtt akkor fordult elő amíg nem telepítettem a drivert a kártyához, de ezen már túl vagyok, és mégis! A drivert a hivatalos ATI oldalról töltöttem! Bármilyen nemű segítséget szivesen fogadok a problémáim orvoslásával kapcsolatban! Előre is köszönöm szépen!
  2. vadkemeny

    Alkohol vagy cigaretta?

    Huh. Én voltam az első aki a Mindkettőre szavazott. Most kicsit szégyenlem is magam. A cigit azt tényleg akítvan nyomom már 3,5 éve és napi egy doboz megy el. Az alkohol az más téma. Fogyasztani sem sűrűn fogyasztok. Kb. kéthetente egy jófajat s. ászok. Berugni meg kb csak évente 3X-4X.
  3. vadkemeny

    Fradi vagy Újpest ?

    Mert ennek így olyan feelingje van mint a Nemecsek Ernős sztorinak Egyébként szerintem nem kell félni lesz ott lóvé. Mindíg kirángatták valahogy magukat a zűrből, de hogy mikor lesz a klubnál teljesen stabil anyagi háttér azt szerintem nem lehet megjósolni. Ez egy nagyon hosszú folyamat lesz.
  4. vadkemeny

    Fradi vagy Újpest ?

    Úgy látom már félig alszol! Vagy teljesen, mert ilyen csak az álmaidban fordulhat elő. Nyugodj meg lesz még rengeteg FTC-ute és ute-FTC meccs;)
  5. vadkemeny

    Fradi vagy Újpest ?

    Na azért annyira ne essünk túlzásokba Nem annyira jó az az újpest. Úgy állítjátok be a dolgot, mintha az MTK játszana a Pusztagöröngyös ellen! Most tényleg jobb az újpest ezt be kell ismerni, de nem mindíg lesz ez így. Naszóval kedves újpestszurkolók jön még majd sírógörcs rátok! Persze ne sértődjön meg senki nem olyan célból írtam!
  6. vadkemeny

    Fradi vagy Újpest ?

    De erre a célra vannak bizonyos emberek alkalmazva. Őket úgy hívják, hogy játékosmegfigyelők. Ha valaki jól játszik azt kiszúrják. Mert hát a legjobb befektetés még mindíg az, hogy fiatalokat kell venni. Aztán képezni. Majd jó pénzért eladni.
  7. vadkemeny

    Fradi vagy Újpest ?

    De az Várhidi volt, ő a fiatalokra építene. De nem azt mondtam, hogy egy másod osztályú csapatból nem lehet senki válogatott, hanem hogy jóval kevesebb az esélye.
  8. vadkemeny

    Fradi vagy Újpest ?

    De egy játékos hiába játszik jól második ligában. A szöv. kapitány attól még nem tudja, hogy az első osztályú labdarugók ellen is meggyőző teljesítményt nyújtana-e! Ezért sokkal sanszosabb, ha valaki az első oszályba rugja a bőrt. És az hogy melyik válogatott jobb és miért abba viszont most ne menjünk bele az már teljesen más téma.
  9. vadkemeny

    Fradi vagy Újpest ?

    Több kérdés is felmerült bennem. Honnan tudod, hogy az újpest sose lesz NB II. -es? A Fradi se azért lett mert kiesett volna a rossz játéka miatt. A magyar fociban sajnos könnyen előfordulhat, hogy egy csapat a teljes csődhelyzetbe kerül. A Fradi játékosok miért akarnának menekülni? És miből gondolod, hogy nem akarnak visszakerülni? És az, hogy egy játékos elhagyja a csapatot, mert kiestek az élvonalból az nem szégyen. Valamilyen szinten a játékosnak már a saját érdekeit kell nézni. Mert ha marad akko ezzel meglövik az esélyét arra, hogy külföldre kerüljön vagy a válogatottba akár. Bár ez nálunk nem akadály, mert nálunk még az is válogatot aki a Német harmadosztályban játszik. De ez más tészta!
  10. vadkemeny

    Fradi vagy Újpest ?

    Hát megnézném, ha az NB II. -be kerülne az újpest akkor hány játékos maradna a clubnál, szerintem nem sok. A fridánál pedig értékelendő, hogy egy-két jobb játékos ott maradt, mint például a Juventusnál. Úgyhogy ilyet ne mondjunk, hogy a fradi csak ikszelget az nb II.-ben. És az külön nehezít rajta, hogy minden csapat az ő skalpjukra vágyik.
  11. vadkemeny

    Fradi vagy Újpest ?

    Tudom, hogy nem volt, jó haverom, tehát ismerem.
  12. vadkemeny

    Fradi vagy Újpest ?

    Addig ezt nem tudhatod, míg nem voltál Fradi meccsen
  13. vadkemeny

    Fradi vagy Újpest ?

    nincs ebből semmi legalább egy kis vidámság is van már ebben a topicban, mert néha eléggé elszabadulnak az indulatok
  14. vadkemeny

    Fradi vagy Újpest ?

    nem ér kiforgatni a szavaim
  15. vadkemeny

    Fradi vagy Újpest ?

    Na lassan már oda lyukadunk ki, hogy az újpest drukkerek ártatlán báránykák akiket a csúnya Fradi szurkolók terrorizálnak. Hát azért ez egy picit túlzás gyerekek. Egyik szurkolótábor sem különbözik a másiktól. A fradi drukkerek közt is vannak olyan vadállatok, akiknek nem kellene ott lenniük és az újpest drukkerek közt is, ezen kár vitatkozni. Nem csak a jelenre kell gondolni, meg az egy-két évvel ezelőtt töténtekre. Ez a szurkolók közti harc valamiért kialakult és már hagyomány és nem hiszem, hogy csak azért alakult ki, mert az újpest szurkolók nagy csendben ültek és nézték a meccset! Ebbe nem árt belegondolni szerintem. És az, hogy miért van az, hogy a Fradi szurkolók vadállatabbak, ennek csak egy oka van: sokkal többen vannak. Ez ellenkező esetben is ugyanígy lenne az újpestel. Ezt be kell látni az ute drukkereknek is, hogy szerény kis hazánkban jóval több Ferencváros szimpatizáns van, mint újpesti!
×
×
  • Create New...