Amen Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Ufót látott a Holdon az amerikai űrhajós Döbbenetes titkot árult el a legendás Apollo 11 ?rhajó legénységének egyik tagja, Buzz Aldrin. Az egykori asztronauta ugyanis azt állítja: 1969-ben, a Holdon UFO-kat látott. Könyvet írt Buzz Aldrin, az Apollo 11 ?rhajósa Visszatérés a Földre címmel. Az egykori asztronauta 1969-ben érkezett a Holdra két társával, Neil Amstronggal és Michael Collins-szal. Aldrin, aki a második ember volt, aki a Holdra lépett, szerint a NASA sok mindent eltitkolt a vállalkozással kapcsolatban. Többek között azt is, hogy a három asztronauta idegen lényeket látott a Holdon. Aldrin idegeneket látott a Holdon, de titokban kellett tartania, mert attól tartottak, tömeghisztéria tör ki Fotó: Bors - Ne kis zöld élôlényekre gondoljanak, de mindenképpen idegenek voltak ? mondta a legendás ?rhajós. - Egy kalapszer? valamit láttunk, ami félelmetes sebességgel kôrözött körülöttünk. Egy az egyben olyan volt, mint, ahogyan a repülô csészealjat napjainkban leírjuk. Ráadásul nem csak ez volt az egyetlen ilyen élményünk. Amikor Neil a Holdra lépett, egyértelm?en látta, hogy két élôlény a közelben figyeli és rejtôzködik. Késôbb én is láttam. Hatalmasak voltak és félelmetesek. Aldrin és társai soha nem mesélhették el felfedezésüket, hiszen a NASA utasította ôket, hogy tegyenek lakatot a szájukra. - A NASA attól tartott, hogy ha a titokra fény derül, tömeghisztéria tör ki. Talán igazuk is volt. Ám mostanra az emberiség van annyira fejlett és befogadóképes, hogy megtudja: igenis vannak UFO-k, és mi láttuk ôket! forrás: borsonline.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pörköltszaft Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Persze, előszőr azt tudják bebizonyítani 100%-osan hogy járt ember a holdon :lol: Majd utánna írhat könyvet egy vén ... Ráadásul jókor jutott eszébe Ennyi erővel Farkas Bertalan is irhatna hogy látott ufókat korozni a föld körlül.. érdekes hogy minden ilyen hülyeséget az amerikaiak irnak.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hegylako01 Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 biztos a szovjet leszálló egység darabjait látta ami becsapódot velük egyidőbe a holdra... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Hát igen... Érdekes hogy 38 év után jutott eszébe... Ez amerika... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 mostanra az emberiség van annyira fejlett és befogadóképes, hogy megtudja: igenis vannak UFO-k, és mi láttuk ôket! Akkor még nem mondhatta el... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 hát vagy igaz vagy pnzre volt szüksége a bácsinak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riskabocee Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Kellett most valami szenzáció a híradókba, mert az egész világon nem történik semmi. Most ezen lehet csámcsogni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 nemjhiszem h a hiradoba beteszik. meg amugyis borsonlineon volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 biztos a szovjet leszálló egység darabjait látta ami becsapódot velük egyidőbe a holdra... Ez nagy volt lehet hogy szovjeteket láttak a Holdon. Egyébként a Holdra szállást szerintem nem kell vitatni, mert az ún. Hold-tükör általuk került oda és azt mindmáig használják. Bár ki tudja, az amerikai kormány meg szervezetek elég "furák" hogy úgymondjam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spidee Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Igen hogyhogy épp pont omst hozza fel a témát és pont a könyvében ami pont msot jelenik meg bár amúgy az amcsik is csúsztattak néha egy kicsit Azt a vidit láttátok amikor az amerikai űrhajós szál ki a leszálóegységből sétál lefelé a létrán erre hirtelen bedől egy álvány a háttérben és ledönti a fekete hátteret és besétál pár teknikus h helyretegye. Amúgy meg gondoljatok csak bele Egy idegen világban vannak ez milyen pszihológiai nyomást jelentett rájuk minden új minden ismeretlen azok az idegenek lehettek akár pár furcsa árnyék is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Mit meg nem tesznek emberek a pénzért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronos Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Igen hogyhogy épp pont omst hozza fel a témát és pont a könyvében ami pont msot jelenik meg bár amúgy az amcsik is csúsztattak néha egy kicsit Azt a vidit láttátok amikor az amerikai űrhajós szál ki a leszálóegységből sétál lefelé a létrán erre hirtelen bedől egy álvány a háttérben és ledönti a fekete hátteret és besétál pár teknikus h helyretegye. Amúgy meg gondoljatok csak bele Egy idegen világban vannak ez milyen pszihológiai nyomást jelentett rájuk minden új minden ismeretlen azok az idegenek lehettek akár pár furcsa árnyék is. Kétlem hogy a fejük felett köröző csészealj amit "láttak" csak egy furcsa árnyék lett volna :D Amugy én nem hiszem el ezt a storyt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas RC Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Ha azt várja, hogy beveszem ezt az UFO -s dolgot, akkor nagyot téved az öreg ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronos Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Nem tőled várja, az Amerikaiaktól, ők mindent bevesznek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spidee Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Kétlem hogy a fejük felett köröző csészealj amit "láttak" csak egy furcsa árnyék lett volna :D Amugy én nem hiszem el ezt a storyt Hát kitudja milyen árnyékok vannak a holdon jártál már ott? :D mind1 sztem is kamu a story. Ha az amcsik titkosítanak valamit akkor azt nem engedik hogy igy nyivánosságra hozzák Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spidee Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 (edited) Kétlem hogy a fejük felett köröző csészealj amit "láttak" csak egy furcsa árnyék lett volna :D Amugy én nem hiszem el ezt a storyt Hát kitudja milyen árnyékok vannak a holdon jártál már ott? :D mind1 sztem is kamu a story. Ha az amcsik titkosítanak valamit akkor azt nem engedik hogy igy nyivánosságra hozzák (fákk valamiért kétszer írta valamejik modi törölje az egyiket köszi ) Módosította Szeptember 2, 2007 Spidee Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neoncsoves Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Emberek, nem biztos hogy kamu! Nem tudom hány év az amit maximum egy hivatal vagy cég kérhet egy "alkalmazotttól" asszem maximum 40 év titoktartást követelhetnek. Szerintem igaz LEHET. Spidee: Csak tanácsolom, használd a Módosít gombot. Énis kaptam warnt mert egymás után irtam üziket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 sztem meg ha az amcsik egy ilyen dolgot tiktkolni akarnak akkor lelövik ezeket az embereket . avyg akkor vagy a 40 év elteltével Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spidee Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Áh sztem hagyjuk ennek és a többi ilyen rejtélyes dolognak csak akkor tudjuk meg hogy igaz e vagy sem ha jönnek az UFO k leszállnak és mondják hogy nem voltak a holdon mikor az Apollo 11 ottjárt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychooo Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 sztem meg ha az amcsik egy ilyen dolgot tiktkolni akarnak akkor lelövik ezeket az embereket . avyg akkor vagy a 40 év elteltével Hát ja erre van az NSA, meg a CIA...Én se nagyon hiszem el...sőt azt se hiszem hogy ők voltak először a Holdon ha voltak. Németeknek nagyobb esélyük volt a Holdra jutni, és nem kell cáfolni eztaq kijelentésem...a polcom csak világháborús könyvekkel vna tele és nem egy könyvem szól erről. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 hiába... mégis amerikáé lett a holdraszállás szenzációja és a németek valószínűleg halkan csinálták Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Úgy tűnik nem csak a mai kor amerikai űrhajósai néznek a pohár fenekére. Lehet ez a kiképzés egyik része, ki tud annyit inni, hogy már UFÓ-kat lát... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ádi123 Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Héééééééééééééé ez mai szar xDÉn azt hittem hogy régebbóta nyomjátok ittenXD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ádi123 Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Én tegnap láttam sky93-al egy UFÓ-t... És ugy nézett ki mint egy zöld izé a sötétt ben de elöl jött és egyből sárga lett utánna észre vettük hogy nagy tahó volt ugy hogy ez nem is idegen volt hanem egy csöves orrú helyi lakos olyan mint egy csöves de UFO kinézetű xD :D XXD L(O_o)L LOooOL Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vacka Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Én meg a Jimmy-t láttam tegnap éjjel Persze bizonyíték nincs arról, hogy ufót látott... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Cherry Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Érdekes sztori de nem nagyon izgat!Én hiszem ha látom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amen Posted Szeptember 3, 2007 Author Share Posted Szeptember 3, 2007 na látom ti is elgondolkoztatok ezen a híren nem tom, én abban se vagyok biztos, h egyáltalán írt-e ez a csávó könyvet elvileg a Bors írta a cikket... amúgy az újság változatban a címlapon volt ez a hír Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Szeptember 3, 2007 Share Posted Szeptember 3, 2007 Ja,érdeks, nagy félelmetes élőlényeket láttak! ... LOL , és azok semmi kapcsolatot nem akartak velük?Nem hinném hogy csak ott álltak és néztek mint a tök .. De kituggya. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sky93 Posted Szeptember 3, 2007 Share Posted Szeptember 3, 2007 Én tegnap láttam sky93-al egy UFÓ-t... És ugy nézett ki mint egy zöld izé a sötétt ben de elöl jött és egyből sárga lett utánna észre vettük hogy nagy tahó volt ugy hogy ez nem is idegen volt hanem egy csöves orrú helyi lakos olyan mint egy csöves de UFO kinézetű xD :D XXD L(O_o)L LOooOL jaja pontosan így volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dkoma Posted Szeptember 3, 2007 Share Posted Szeptember 3, 2007 méghogy ufót látott énis szoktam ufót látni hulla részegen elég sokat :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts