Jump to content
PirateClub.hu

Thomas RC

Veterán
  • Pontszám

    70
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Legutóbb itt jártak

452 profil megtekintés

Thomas RC's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

0

Közösségi hírnév

  1. abszcorbciós fotosprekto méter Nem nehéz ez...
  2. Duner: Ha eltakarod az arcod, akkor hogyan akarsz hazamenni ? Mert ha az arcod takarod el, akkor valszeg a szemeid is takarásba lesznek, és akkor alig látsz valamit előre .
  3. Nem, nem gondoltam komolyan, csak hülyéskedtem .
  4. Nehogy már. Ha én például a nap felé nézek, és összeszűkül a pupillám, akkor én szomorú vagyok ????
  5. Thomas RC

    hogyan kérjek cigit?

    14 évesen ne cigarettázzál ! De még 100 évesen se ! Árt az egészségnek. És hidd el, nem leszel tőle menőbb. Főleg ha csókolozásról van szó...
  6. Thomas RC

    Fő a hidegvér!

    Megmondom őszintén, én akkor se vállalkoznék ilyen hibernációra, ha a halálos ágyamon feküdnék a kórházba ( mert mondjuk olyan betegségem van amit nem lehet gyógyítani ). Egyszerűen azért, mert ha a betegségem elleni gyógyszert/műtéti eljárást csak 25-30 év után találják ki ( a hibernálásom után 25-30 év ! ), akkor 25-30 év után "ébrednék" csak fel. Én ha a meglátnám akkoriban a világot, hát én megijednék. Meg ott a másik: 25-30 év közben bármi történhet, ne adj' isten kiis törhet egy 3.világháború is. És mi lenne ha pont a 3. világháború közepén ébrednék fel ?! Meg például ott lenne a sok törvény változás, meg akkor azis benn a pakliban, hogy akit ismerek / ismertem azok elhunyhattak amíg én hibernálva voltam .
  7. Thomas RC

    Repülőgép emlékpark

    Engem érdekelnének a a többi képek is, amiket a II. repülőtérről csináltál, ha nem nagy fáradtság a feltöltése.
  8. Thomas RC

    Repülőgép emlékpark

    szipi: te aztán tudod mi a kaland ! Énis voltam itten pár évvel ezelőtt, és tetszett. De most hogy újra látom ezt a helyet ( mármint képeken ) feléledt bennem a kalandvágy .
  9. kapalo: Nem tudom hogy vagy vele, de én nyugodtabb lennék, ha a Föld nem pusztulna el a Nap miatt. Tök mindegy, hogy kipusztul minden élet, meg hogy a Nap pusztulása után a Föld csak egy "magányos" bolygó lesz, de szerintem az a tény, hogy a Föld úgy pusztul el, ahogy kell ( tehát nem a Nap miatt, hanem egy vas darab lesz belőle (?) ), szerintem ez azért "vígasztaló".
  10. StEeL10: Ez igaz, de ha belegondolunk, akkor a nagy hőmérséklet miatt mindenképpen kihalunk . Viszont ha a Föld megmenekül, akkor újból élet keletkezhet a Földön ( ha nem`vesszük figyelembe, hogy a Nap pusztulása után &em lesz semmilyen fény, se semmi ami világosságot adna a Földnek ).
  11. Átvészelheti a Föld a Nap pusztulását Felfedezték az első olyan bolygót, amit nem semmisített meg a napja vörös óriássá válása. A V391 Peg b pont olyan messzire keringett a napjától, mint a Föld a Naptól. Az univerzum eddig ismert egyik legöregebb bolygóját fedezte fel egy nemzetközi kutatócsoport, melynek tagja volt Paparó Margit, a MTA KTM Csillagászati Kutatóintézetének munkatársa is. A Pegazus csillagképben található, mintegy tízmilliárd éves csillag körül keringő V391 Peg b egy gázóriás, tömege 3,2-szerese a Jupiterének, és 1,7 Nap-Föld távolságban kering a rendszer központi csillaga körül, amit 3,2 év alatt kerül meg - írja a hírek.csillagászat.hu. A kutatások bebizonyították, hogy a fejlődése vége felé járó, öreg csillag már túl van a vörös óriás korszakon, amikor a hidrogénkészlet fogytán a csillag az eredeti mérete sokszorosára hízik, majd szupernova-robbanás kíséretében összeomlik. A V391 Peg b eredetileg pontosan olyan messze keringett a napjától, mint a Föld a Naptól. Amikor a csillag felfújódott, a sugara elérte a Nap-Föld távolság közel háromnegyedét, de a bolygót nem érte el. Az összeomlásnál a csillag elvesztette a tömegének a felét, így a kisebb gravitáció miatt került tőle jóval távolabb a túlélő bolygó. Van remény A felfedezés előrevetíti a Föld sorsát ötmilliárd év múlva, amikor a Nap is elér a fejlődésének ebbe a fázisába. A Merkúr és a Vénusz biztosan megsemmisül, a Mars mindenképpen kívül marad a vörös óriás légkörén, de a Föld sorsa kétséges, mert éppen a kritikus távolságon kering. A V391 Peg b példája azt mutatja, a Föld számára is van remény - igaz, a drasztikusan megemelkedő hőmérséklet és sugárzás, plusz a pályamódosítás hatásai minden bizonnyal kiirtanak majd minden életet a bolygón.
  12. Thomas RC

    Veszíteni tudni kell

    Nem értem, hogy miért lenne veszélyes az érdektelenség :?.
  13. Őszintén mondva nem értem biohazard .
×
×
  • Create New...