Jump to content
PirateClub.hu

spdeluxe

ViP
 • Posts

  803
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by spdeluxe

 1. Szintén ENTP. Érdekes , ezt a tesztet már angol nyelven is végigtoltam , és akkor is ENTP - The Originator lettem. Angol nyelven itt : http://www.mypersonality.info Itt meg én :
 2. Csengőhangként az alap nokia csengő, ébresztőnek viszont a Lucky Lady's Charm kaszinó slot freegame zenéje.
 3. spdeluxe

  TOP 5

  Haezer - Black (La Musique D'Ordinateur Remix)Skrillex – Scary Monsters And Nice Sprites (Noisia Remix) Brennan Heart – One-Master-Blade Tai, Steve Aoki – Paradise Poltergeist (Gtronic Remix) The Bloody Beetroots – Warp 1.9 (GTRONIC BadAssRMX)
 4. Bannolva,mert hiányzik neki valaki.
 5. Nehéz volt megtalálni tényleg a videóit Most megnéztem párat , de amíg lesz olyan egyén aki erre gerjed addig tele lesz ilyen videóval a net , ami azt is pontosan mutatja hogy van erre igény.Meg úgy tűnik lesz is.
 6. Az antiprotont meg antielektront akár el is tudom képzelni , de hogy az antineutron miben különbözhet a neutrontól ,azt már nem nagyon Érdekesek amúgy ez a CERN-es hírek.
 7. spdeluxe

  Tenga tojás

  Utazásokra egy csajt kell vinni , nem ezt kedves pacalt1993.
 8. Mivel 50 millió fényévre van , így legalább 50000030 éves ha egyszer már látható innét tőlünk.De hogy ennek mi köze egy UFO-hoz, azt én sem tudom.
 9. Rapidshare-t szeretem , mert az elejétől kezdve prémium voltam rajta.Csak sajnos mélyrepülésbe kezdett az utóbbi fél évben.Így jár aki lemondja az Affiliate programját.
 10. Nah nem sokkal gyarapodtam 1 év alatt : Profil megtekintés: 12,039*
 11. Győr , mert itt születtem , és tényleg szeretem.
 12. Hááát , ígéretes ez a fejlődés.Egy új tüdőre máris vevő vagyok,mert ez a mostani már eléggé hitvány állapotban van.
 13. Habár nincs a listán , nekem a Modern Family tetszik most a legjobban.Ha elkezdem nézni komolyan mintha 5 perces lenne csak egy rész.Nagyon bejött nekem ez a sorozat
 14. Ez jutott nekem is eszembe.Ha én vallásos lennék , és istennel akarnék beszélni, akkor minek ehhez az egészhez 1 pápa , több ezer - tízezer bíboros / érsek / püspök / pap?? És a pokol/menny/purgatórium témához kapcsolódva elgondolkozott már azon valaki hogy mennyi emberi lélekről van szó , csak ha nézzük például az elmúlt tízezer évet , amikor már az ember hasonlított a maihoz , ne nézzük régebbről.Hány milliárd egyedi lélekről van szó?Ha van lélek , akkor másodpercenként 1000 és 1000 emberi lélek keletkezik és távozik el.Szal szép nagy befogadóképesség áll rendelkezésre És mi a helyzet azokkal akik a kereszténység előtt születtek?Vagy azokkal akik utána, de sose kereszteltek meg?Nagyon nem világos itt sok minden , szóval véleményem szerint a kereszténység rettenetesen ingoványos alapokon áll, isten létezésének az esélye pedig elég rendesen tart a zérushoz,a vallás szent könyve pedig szintén emberi termék , és végleges formáját is emberek ollózták össze.
×
×
 • Create New...