Jump to content
PirateClub.hu

Twilight - Alkonyat


PaRaMoReMaNiA
 Share

Recommended Posts

Gondoltam mostmár ideje nyitni egy topicot...:D

Valaki látta még rajtam kívül? Véleményekre kiváncsi vagyok :)

Nekem iszonyatosan tetszett,mondjuk eleve imádom a könyvet :) Szerda éjjel láttam először a premieren...azóta mégegyszer moziban tegnap és kétszer gépen xD

http://port.hu/alkonyat_twilight/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=97232&i_city_id=3372&i_county_id=-1

http://www.imdb.com/title/tt1099212/

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most olvastam a könyvet és egysezrűen tökéletes volt! Ez lett a kedvenc könyvem. Már nagyon sok könyvet olvastam de még egyet se olvastam el kétszer, de ezt igen, mert ez annyira jó volt! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!

És már alig várom hogy lássam a filmet, hétvégén megyek megnézni majd akkor arról is leírom a véleményem....

Ja és akinek véletlenül meg lenne a Twilight következő része a New Moon magyarul az létszi küldje el nekem!!!!!PLEASE!

Email:lizzy257@citromail.hu

Link to comment
Share on other sites

szerintem beeena nagyon.. jo vampir rossz vampir szerelmes kiscsaj.. hm.. valahogy igy elmarad a itt a művészi resz.. lattam a trailert es egy katasztrofa volt mar az.. en magam jobban megrendeztem volna a filmet. alacsonyabb kölcsegvetessel .. repkedesek nelkül

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

én nagyon szeretem ezt a filmet,meg a könyvet is!bár robert pattinson vág pár érdekes fejet!XD de azért jó... amúgy én nem így képpzeltem el őket a könyv alapján.Bár aki először a filmet látja és csak utána olvasa annak kötötebb a fantáziája!nah mindegy

TWILIGHT SAGA<333

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Én nemrég láttam a filmet, amikor diáknapon moziba mentünk sulival. Alapból úgy álltam hozzá, hogy a négy film közül, amiből választani lehetett, hogy melyiket nézzük, ez tűnt a legkevésbé gagyinak, úgyhogy erre ültem be. Nem azt mondom, hogy jó film, de egyszer meg lehet nézni :huh: (ha már muszáj :) , mint nekünk volt)

Link to comment
Share on other sites

Az alkonyat könyvek igaz egy része megvan az elolvasásukra még nem jutottam el.Az elsö ugyebár meglett filmesitve ami pokolian jo lett.a második a z ujhold sem lessz semmi.Arrolszol hogy bella egy évvel idösebbl lessz és a születésnapjárol szol majdnem minden.És még pár érdekesség.amit leirtam az is a bookonline tartalmi cikkjéböl tudom hogy mi várhato az Új hold c. fejezetben.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem nem lett rossz film,tetszett :)

 

Ez?! Nem rossz film?! ...............

Ez a film übergagyi, ilyen rosszat ritkán látok. Ezek a vámpírok olyanok mint egy elmaszkírozott bohóccsapat, látszik, hogy ezt a filmet is csak a bevétel miatt csinálták. Nem igazán tudtak megérinteni az "érzelmes" jelenetek sem, mindenki folyton csak bámul bele a nagy büdös vászonba és r*hadtul nem történik semmi. Ráadásul ebbe a több mint két órába egyetlen valamire való akciójelenetet sikerült bepaszírozni, az is a végén van. Ehez a sz*rhoz csak gratulálni tudok a készítőknek. Hallom lesz folytatás is, meg nem nézem semmi pénzért...

Link to comment
Share on other sites

Akko' minek nézted meg? Senki nem kötelezett téged, ennyire meg ne szóld már le azt, amit mások szeretnek... Ha szted ennyire vacak, minek írsz a topicjába, úgy őszintén? Akkor már elég annyi, h nekem nem jött be és pont. Pfff... A kultúra befigyel...

Link to comment
Share on other sites

A következö rész sokkal nyálasabb lessz hdd el.

Kösz, hogy szóltál előre is. Leköteleztél! :D

 

Ezek a vámpírok olyanok mint egy elmaszkírozott bohóccsapat

Nekem az volt a furcsa benne, ahogy a testük "csillogott" a napfényben. :D Meg az egész film, eddig úgy tudtam, hogy ki se merészkednek a vámpírok csak sötétben.

 

Véleményekre kiváncsi vagyok :)

Szerintem ezért bátorkodott írni a topicba. Szó nem volt arról, hogy csak azok véleményezhetnek, akiknek tetszett a film. ;)

Link to comment
Share on other sites

a_grave_man: csak tudod egy valamire való ember nem úgy fejti ki a nemtetszését, hogy "hőőő de sz*r film, merkkoa sz*r vt ez és ez"... Lehet csak nekem tanították úgy, hogy ne nevezd simán sz*rnak, ami nem tetszik, mert hát legyünk őszinték, bunkóság... Mert akkor már én is mindjárt végigírom a topic felét, hogy desz*r, csak mert ki nem állhatok 1-1 filmműfajt...

 

Meg az egész film, eddig úgy tudtam, hogy ki se merészkednek a vámpírok csak sötétben.

Bocs, de... Nincs "sablon" a vámpírokra, miért lepett meg, hogy valakinek más az elképzelése róla? Írói fantázia... Nincs megkötés, hogy csak éjjel "élhetnek".

Link to comment
Share on other sites

Na úgy látom egy lelkes rajongóval van dolgom, akinek lehet a közvetlen előtte szólótól is idézni. :) Tudod zsepi, ha már vámpíros film, akkor pl Interjú a vámpírral; Vámpírok; Vámpír Brooklynban. Csak hogy a három kedvencem említsem. Nekem az a három film a mérvadó. De szeretem még a Drakula halott és élvezi-t is :D igaz ez vígjáték, de hatalmas volt és nagyobb örömöm leltem benne, mint ezen az Alkonyat-on, amit letöltöttem és megnéztem, de fogalmam se volt róla, hogy milyen film lenne. Aztán rájöttem, hogy hopsz ez vámpíros, és akkor hatalmas csalódás volt számomra, de még így is azt hiszem kulturáltan nyilvánítottam ki a véleményem erről az "alkotásról". ;)

Link to comment
Share on other sites

a_grave_man: és hol marad Francis Ford Coppola 1992-es Drakulája? :o Nekem mondjuk az a mérvadó :) :) tény, hogy ez teljesen más felfogású és messze nem lehet az Anne Rice vagy Bram Stoker mérvadónak mondható világához, vámpírábrázolásához hasonlítani. Az meg másik dolog, hogy könyvben sokkal jobban átjönnek a dolgok, de szerintem meg lehet ebben a filmben is találni a neked tetsző dolgot (neeeem, nem a csupanyál főszereplő fiúkára célzok :D ennyire rajongó azért mégsem vagyok :D ) és tény, hogy nekem is jobban elnyerte a tetszésem pl. az 1992-es Drakula vagy a Kárhozottak királynője, de mondom, ennek is megvan a maga hangulata, amit még ha vki számára 2 kilométer mélyen ástak is el, akkor annak úgy adjon hangot, hogy más véleményét avval ne sértse meg :)
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...