Jump to content
PirateClub.hu

Wrong7

Törzstag
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Wrong7

 • Rank
  Jómunkásember
 • Birthday 06/15/1994

Contact Methods

 • MSN
  stance09@hotmail.com

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  KecSkeméT
 1. Wrong7

  Mi kell a nőnek?

  Na, ezek az általánosítások, miszerint nem értékelik a nők az udvariasságot, bókokat, kisebb figyelmességeket, csak a pénzre hajtanak, kétszínű kurvák mind agy mosás. Meglátásom szerint a csalódott férfiak szokták ezeket a hím soviniszta baromságokat hajkurászni, ugyanúgy a feminista nők pedig azt, hogy csak lyukaknak nézzük a nőket, a társadalomban pedig a rossz mindig jobban megragad. Magyarán ezek az általánosítások hangyából elefántok, nagyobb visszhangot keltenek, önmegvalósítási hiányba szenvedő emberek sulykolják. Hisz egy olyan ember, aki nem él szürke hétköznapokat, akinek jó volt a neveltetése, nem zombi módjára viselkedik, annak nincsenek ilyen gondjai, nem jár sírni az internetre. Persze ez az én véleményem és én tapasztalataim. Értelmes szüleim végett és viszonylag értelmes; jó környezetem miatt soha nem volt panaszom egy komoly párkapcsolat kialakítására. Most is van barátnőm, már 7 hónapja szívből szeretjük egymást. Ő is, akárcsak én ismeri a bocsánat, alázat és tisztelet szavakat, így a viták mindig megoldódnak, bár azokból sincs valami sok, elfogadjuk egymást, ahogy vagyunk, nem mint a többi a korosztályomba (bár nem csak a tizenévesekről beszélhetünk), kiknél pár hétnél tovább nem tart egy kapcsolat, aztán okolják egymást az elválásért, haraggal mennek szét. S nem tudom, hogy más településeken tényleg akkora a baj, mint ahogy az interneten írják, vagy tényleg csak nagyobb visszhangot keltenek, én sosem tapasztaltam ilyet környezetemben sem, hogy bármely férfinak csak egy lyukra kellett volna egy csaj, a lányok érzékenyebbek lennének mint a srácok vagy ne értékelné egyetlen hölgy se a bókokat.
 2. Wrong7

  Underground topic (2)

  Nagyon karaj lett a Túlóra LP, minden tiszteletem az övék. Bár Iaanát azért picit hiányoltam... kedvenc számom az albumról: [Hidden Content]
 3. Wrong7

  Bleach

  Kész az első amv-m: (aki tv-ben nézi csak bleach-et azt ne nézze meg, mert spoilerek vannak benne számára) [Hidden Content] Idő hiányában csak 1-1,5 órát tudtam vele foglalkozni, így direkt nem raktam tele effektel. Próbáltam olyan zenét rakni, ami nem olyan népszerű az amv-k körében. Ami persze szerintem sikerült is, mivel több száz amvt láttam már, de ezzel a számmal még egyet se. Illetve lementés után észrevettem több nagy hibát is, de sajnos nem tudtam őket javítani, mert nem volt türelmem még várni 2-3 órát, hogy lementse a gépem az elkészült vidit... jó kifogás mi?
 4. Wrong7

  Háromszáz évig tarthat még Csernobil

  Há most nem azért, de egyaltalán hogy fordulhat meg egy embernek a fejében, hogy belepítenek oda embereket? Ez annyira egyértemű, hogy néhány helyen még akkora a sugárzás, hogy onnan nemigen jössz vissza. Tudomásaim szerint az atomreaktor még mindig működik, de már bebetonozták. Ami persze csak minimálisan csökkentette a sugárzást... nemigen fog elállni. ,,Egyébként a világ legeslegundorítóbb dolgának tartom, hogy oda ilyen turistautakat szerveznek!!!" Miért? Engem mindig is érdekelt Csernobil, én is szívesen elnéznék arrafele
 5. Wrong7

  Rajzaim | Wrong7

  Több hónap után frissítettem 2 újjal xD szerk: még 1 et beraktam
 6. Wrong7

  Animékről

  Kedvenc animéim: Death Note Bleach Elfen Lied Clannad és talán a Yu Yu Hakuso én is elkezdtem nézni a Fairy Tailt, egy véleményen vagyok veled Robinho.
 7. Ez mind szép és jó, de mi jó származik abból, hogy ilyenekkel kísérleteznek? Ez majdnem olyan, mint amikor a tudósok megállapították, hogy G-pont nicse. -.- Jó sok idejük lehetett... "Nanoméreteken egy olyan leküzdhetetlen és pusztító vonzást hoztunk létre, ami hasonlít a fekete lyukak által az anyagra kifejtetthez." -> ebből mit kell leszűrni? hogy nemsokára Oroszország vagy USA ezzel fog fenyegetőzni?
 8. Wrong7

  Underground topic (2)

  nem .hu hanem .us
 9. Wrong7

  Megszületett a végtelen USB

  Nem értem, hogy mi szükség van erre, ha már vannak több terrás usb-k és hordozható winchensterek..
 10. Wrong7

  melyik a legjobb sport

  Legjobbak amiket én is űzok: röplabda, parkour Legratyibb: futball
 11. Wrong7

  Gyúrjunk wazze!

  Attól függ... Ha a súlyemeléssel hasonlítjuk össze, tényleg nem kell hozzá. Viszont ha már a focival, kézilabdával, tenisszel, stb sporttal viszonyítjuk, akkor már más. Felvilágosítanálak, hogy a szabadfutás és a parkour nem teljesen ugyanaz. Egy szaltóhoz, monkeyhoz, catmanhaz, baseball airhoz (sorolhatnám gondolom úgyse érted...) stb trükkökhöz tényleg nem kell semmilyen izomzat, viszont az már nem mindegy, hogy 2,5 métert ugrassz helyből, vagy 3 métert. Vagy ha leesel 5 méter magasról még egy tökéletes gurulással is végrehajtott mozdulat törékeny, felkészületlen emberekre nagy hatással lehet. Vagy nem mindegy, hogy megtudsz másni nagynehezen egy 2 méteres falat, vagy megmászol egy 3,3métereset gyorsan. Mivel a parkour lényege az akadályok GYORS legyűrése, a haladás. Hozzátenném, még nem igen láttam olyan prómászter pkst vagy szertornást akinek nem lenne szép izomzata.
 12. Wrong7

  G-pont: kamu az egész!

  Ezt a rajzot én se igazán tudom értelmezni xD
 13. Wrong7

  Gyúrjunk wazze!

  Nem is arra megyek, hogy legyen mit mutogatnom. Csak nem úgy kezdem el a parkourt, hogy edzetlen legyek, hogy aztán összevissza törjenek/szakadjanak a csontjaim, izmaim. Sokan úgy rontják el, hogy felkészületlenül mennek a hóra. Felőlem lehet igaza, mindenkinek megvan a saját véleménye, mint nekem is.
 14. Wrong7

  Gyúrjunk wazze!

  Üdv pirateclub felhasználók! Mivel előző kérdésemre is kaptam válaszokat, újra hozzátok fordulok. Egy új sportot kezdtem el, a parkourt. Járnék szertornára is meg minden. De gondolom picit bekeményítenék főleg lábra. Az lenne a kérdésem, hogy megállnék-e a növésben? ->> Így néz ki most a hetem: 3 röplabda edzés 2 vagy 3 futóedzés (kb. 10-15 km között) Így nézne ki a hetem: 3 röplabda edzés 1 szertorna 4 vagy 5 futóedzés (ugyanakkora távval), ebből 2 súllyal minden nap egy 100as bicska felülés, hátizom, fekvőtámasz, 5x8 húzóckodás 15 vagyok, csávó Juhzo veled meg nem kívánok kezdeményezni semmiféle beszélgetést, mert nem tudsz kultúráltan..
 15. Wrong7

  Gyúrjunk wazze!

  Lehet, hogy az van a tömegnövelők/tkiegészítők dobozain, hogy nincs benne semmiféle káros anyag.. Mindenkinek meg van a saját véleménye, enyém az, hogy ez teljesen fake. Sokak nem látnak a hátterek mögé. (És ugyebár azért van a fórum, hogy megosszuk egymással véleményeinket.. nem kell leharapni a fejem )
×