Jump to content
PirateClub.hu

Lurvig01

Veterán
  • Pontszám

    35
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Lurvig01

  • Születésnap 02/21/1990

Lurvig01's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Én ugyanazt mint az árokban fekvö.Hisz mindig a legveszélyesebb legjobb bulikban vagyok ahol atom ivászatok fojnak. pontosabban a kérdésre válaszolva várnám hogy valaki segitsen vagy addig is mig várnék igyekeznék össze kaparni magamat:Dxd
  2. Lurvig01

    Tedd a homlokod a billentyűzetre!

    zbbzhtgv Ez az enyim de elég beteges és kockákra utalo dolog:D Mindegyg a gumi szoba mit várunk mást:Dxd
  3. Lurvig01

    Twilight - Alkonyat

    De minden esetre sok komoly dolog van benne azt pl hogy a vámpirok a védelmükbe veszik meg ilyenek.A következö rész sokkal nyálasabb lessz hdd el.
  4. Nekem inkább az egész estés filmek fekszenek.Mint pl a Szörnyek vs űrlények.
  5. Lurvig01

    Twilight - Alkonyat

    Az alkonyat könyvek igaz egy része megvan az elolvasásukra még nem jutottam el.Az elsö ugyebár meglett filmesitve ami pokolian jo lett.a második a z ujhold sem lessz semmi.Arrolszol hogy bella egy évvel idösebbl lessz és a születésnapjárol szol majdnem minden.És még pár érdekesség.amit leirtam az is a bookonline tartalmi cikkjéböl tudom hogy mi várhato az Új hold c. fejezetben.
  6. Lurvig01

    Mikor szeretkeztél utoljára?

    egy hete de sztem holnap is fogok nagy valoszinüséggel már ovszerrel is fel szerelkeztem
  7. Lurvig01

    Jön a folyékony cigaretta

    vááá ez komoly az orgazmus nélküli sex hát az már más kérdés:) Mibenn tárolnák?
  8. Lurvig01

    Jön a folyékony cigaretta

    Hát nem semmi föleg hogy Holland termék lessz nem de:) Csodával határos mondon nem a Jamaikaiak Találták ki:D
  9. Lurvig01

    A Bermuda háromszög

    Hát srácok a minap volt a natinal geon a bermuda 3störöl hogy nem csak eggy három szögvan hanem asok van a világ több pontján. Csak azt nem tudom hogy miért pont ezen a az egy három szögön van annyi eltünés.talán lehet hogy valmai törés pont van ott és a fel gyülemlö gázok megbolondítják a müszereket és igy elvesztik az irányitást a piloták. Nem baj most a részecske gyorsitás után lehet hogy ezt is meg fejtik az sem volt lehetetlen össze hozni bár még sok minden van ahhoz hogy azt is elinditsák.
  10. Lurvig01

    Szakítás

    Hát tessék megirom az én bajomat. Remélem mindenki megfogja érteni. Na az egész ott kezdödött hogy nekem volt egy 5 honapos és elég rossz kapcsolatom. Az eggyik hét után 3 héten keresztül a barátnöm nem is keresett és nem vette fel a telefont és ha tudtam is beszélni vele mindig azt mondta hogy bocsy nem érek rá hát én meg a 3 hét után elmentem partyzni eggyet. Össze jöttem eggy lánnyal de csak aegy csok erejéig aztán haza kisértem. Lényegében ennyivolt . a barátnöm ezt nem értette meg és szakítottunk rá pár napra pedig már egy másik sráccal össze jött . nah ezek után a lényeg hogy a szakitást ne halogassuk mert mindennek vége lessz egyszer és jobb ha te jössz ki belöle jobban és te mondod meg hogy vége.
  11. A national Geograpic en néztem hgy vitték le a részeket külön külön. Nagyon durva ez az egész . a Haverom szerint idögpnek is lessz valami folytatása.
  12. Lurvig01

    Szoktatok mesét,rajzfilmet nézni?

    Én a simpson Család évadjait szoktam letölteni és azokat nézem.Igen bejött azota miota láttam a simpson filmet. Csak ajánlani tudom mindenkinek.eddig 11 évad van azt hiszem és ezek mind jok. Ha valaki le akarja szedni az megtalálja itt is a pirateclubon is.
×
×
  • Create New...