zsepi Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Valaki kicsit ideges kedvében volt Az eleje az érdekes. http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=Besenyei_P%E9ter&oldid=3958130 Ha már visszaszerkeszették volna: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amen Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 éppen halálra röhögöm magam ezen kösz, h megosztottad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoghurt Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Ez mekkora LOL Ezeket nem moderálják amúgy? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 De moderálják, csak amint látod, ez egy régebbi változat, amit a szerkesztők már kijavítottak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Hát mondjuk én sem lennék jó kedvemben ha egész nap csak a repülőgépet hallanám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyprichris Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 nagyon jót röhögtem:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E-mail Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Én is hallgatom, és dühös is vagyok érte.... hátha most aug. 20 után lenyugszanak.... Amúgy meg jó a kép Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 hát ez nagyon nagy :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 lol mekkora, ksöz hogy találtál rá? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norca Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Ez nagyon jó... Kész, meghaltam a röhögéstől:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 az eleje az a nagyon komolyn ott szakatam nagyon: Besenyeei Péter hülye köcsög Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Nekem is tetszett, köszi szépen! Tényleg durva, hogy az igazi, híres és elismert emberről ilyet is ki lehet tenni a netre! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyman Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 kár hogy én nem találok rá az ilyen nyalánkságokra a neten Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
u_robee Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Király Itt van még egy csomó ilyen: http://hu.wikipedia.org/wiki/Wikip%C3%A9dia:Rossz_viccek_%C3%A9s_egy%C3%A9b_t%C3%B6r%C3%B6lt_zagyvas%C3%A1gok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narancs00 Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 lol mekkora, ksöz hogy találtál rá? nyuuz-on fönnvolt (van) én ott láttam, hát elég pihent, de szerintem én se élvezném, ha egész nap hallgatnom kéne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 23, 2008 Author Share Posted Augusztus 23, 2008 narancs00: én nem élveztem, főleg mikor vasárnap reggel 9-kor erre kelett felriadnom. A bemutató 20.-án volt, nem tudom miért kellett a lakosságot 3 napig reggeltől kora délutánig evvel boldogítani... Így elég mélyen át tudom érezni a cikk írójának gondolatait Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
klacey Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Hát én ezen szakadtam.. Én sem örülnék, ha reggel akárhánykor erre ébrednék! Még jó, h falun élek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Amúgy wiki-re nem csak a szerkesztőség írhat? Gondolom nem, mert azok sztem ilyen nem írhattak volna, de akkor aki regel (vagy még regelni sem kell) írhat bármiről bármit (amíg nem moderálják)? Nem tudok sokat a wikiről... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Anyámnak kellett összekanalaznia. Utána én szedtem őt fel a földről. Ez ütött. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 júú ez nagyon jó hát énsem halgatnám szívesen. van amikor én a dinnyés hülye dudájára kelek fel... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts