Jump to content
PirateClub.hu

Crunker

Veterán
  • Pontszám

    287
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Crunker

  1. Crunker

    MotoGP

    Talma 10. Nem volt ez rossz elsőre, legalább szarevő Faubelt megverte.
  2. Crunker

    Formula 1

    Nekem senki ne mondja,hogy a "Brown GP" autója nem volt eddig tesztelve és fejlesztve.
  3. Crunker

    Formula 1

    http://www.youtube.com/watch?v=N2zSfNpUxT8&feature=related jaj de rossz.
  4. Crunker

    Formula 1

    Senki nem tud semmit, lehet el is marad a szezon...
  5. Crunker

    Nyelvtörök

    Meguntam gyönyörű Győrnek gyöngyvárában laktomat, mert a Duna, Rába, Rábca rákja rágja lábomat.
  6. Crunker

    NFL - Amerikai foci

    Már fent van eredeti kommentárral máshol ha érdekel elküldöm szivesen a linket egy torrent oldalon. Sokkal jobb eredetiben,mint magyarul.
  7. Crunker

    NFL - Amerikai foci

    Azt hiszem bajnokok vagyunk.
  8. Crunker

    NFL - Amerikai foci

    Na akkor rakjuk: Pittsburgh Steelers - Arizona Crdinals MVP: Ben Roethlisberger
  9. Crunker

    NFL - Amerikai foci

    Friday Night Lights a valaha volt legnagyobb sorozat. A film is jó,de sorozat ad neki kb 5kört. Nem hinném,hogy nagyon jó QB lennél 70kilóval. Ahoz.hogy QB legyél nem elég az,hogy legyen jó testalkatod,de viszonylag magasnak is kell lenned,hogy átláss az embereken. Új generációs TE-k meg vékonyak. Úgy blokkolnak, mint egy falember,de úgy kapják el a labdát, mint egy receiver. Úgy,hogy oda is kell magasság. A kérdésedet meg nem nagyon értem. Kódok csak lehetnek bekiabálások azt te soha nem fogod megtudni,hogy ő most mire hívja át a playt, mert lehet,hogy egy esetleges blue28-ra és valami jelre kell motionba lépnie a WR-nek és pozíciót váltani. Ez nagyon bonyolult csak akkor tudod igazán, ha benne vagy egy csapatban és rendes PB van. PB-ot meg tudomásom szerint be kell vágni teljesen minden lépést és minden egyes playnek van egy neve. Megtanulod a nevét meg,hogy mit kell csinálnod és csinálnia a többieknek. Én egyszer tanultam már playbookot és őszintén nagyon nehéz.
  10. Crunker

    NFL - Amerikai foci

    Hmm. Ilyen nincs,hogy mik a követelmények mondjuk az,hogy nem nemnértesz hozzá,hanem tanulod a playeket a szabályokat stb. stb. Elmész egy itthoni csapathoz edzésre és jársz rendszeresen.
  11. Crunker

    NFL - Amerikai foci

    De Ray D. ez az egyik variáció amit mondasz,hogy áthívja a playt, vagy esetleg ismétli,de lehet a védelem megzavarása is. QB-k kis pöcs korukban megtanulják,hogy hogyan olvassák le a védelem felállását és ennek nagy mestere Peyton Manning.
  12. Crunker

    NFL - Amerikai foci

    Na akkor. Whisenhunt mielőtt a Cardinals HC-ja lett nálunk volt offensive cordinator. Wizy egy zseni azt kell, hogy mondjam. Olyan támadó sort épített fel Arizonában,hogy ihaj csuhaj. Ja és vele nyertük meg 40. superbowlt. Volt egy két elég durva húzása amit szerintem most visszakapunk majd. Tuti megfogja húzni a trükkös playeket. De most jön a sport szépsége. A nálunk dolgozó Dick LeBeau a másik zseni. Defensive Cordinator és olyan védelmet sikerült összehoznia és olyan tudása van, hogy az tényleg már a zseni zseni kategória. Több, mint 50 év az NFL-ben játékosként és edzőként. Annyira jónak ígérkezik ez a támadó és védelem harc a két ellentét ha írhatom így. Hát nagyon kiváncsi vagyok. Mindenkinek vannak titkos fegyverei és playei amik most készülnek a 2hét szünet alatt. Egy biztos. Ha kikapunk annyira nem leszek szomorú hiszen egy ex Steelers edzőtől kapunk ki aki a sírból építette fel a csapatot,de ha nyerünk akkor mi leszünk az elsők akinek 6 SB győzelme van.
  13. Crunker

    NFL - Amerikai foci

    AFC Champ! Irány Tampa. Nem volt tljesen jó az O játéka,de most megint megmutattuk,hogy melyik a liga legjobb védelme. És ha bárkinek kétsége van efelől akkor szóljon.
  14. Crunker

    NFL - Amerikai foci

    Pennsylvaniai döntőt!
  15. Crunker

    Formula 1

    Azt kell,hogy mondjam,hogy eddig a meki a legszebb.
  16. Crunker

    NFL - Amerikai foci

    Na hát akkor. Philadelphia Eagles - Arizona Cardinals Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
  17. Crunker

    A biciklisek

    Országúti és pályabicó. Válogatott tagként.
  18. Crunker

    NFL - Amerikai foci

    Én. Egybként most már nem baszogatásból. Rvenst mi alapszakaszban elvertük kétszer. Plusz Heinz Fielden lesz a meccs ami alapból nekünk kedvez elég durván. Heinz Field a hazai pályák között az egyik legnagyobb előny,mert annyira rossz idő szokott lenni és úgy van kialakítva,hogy pont befújjon a szél plusz mi igazi fűvön játszunk nem műfűvön. De akár mi lehet. Egyre erősebb a Ravens. Mindig szoros meccseket játszunk, mert ismerjük egymást teljesen.
  19. Crunker

    Formula 1

    De 2009-ben nehogy már egy 1990-es autóra keljen hasonlítani. Eltelt majdnem két évtized fejlődött a technika hatalmasat miért nem lehet haladni a korral. Ez a királykategória.
  20. Crunker

    Formula 1

    Még mindig azt mondom,hogy ez egy gagyi kínai távirányítós autó...
  21. Crunker

    NFL - Amerikai foci

    AFC döntő, Roethlisberger érában ötből ez a harmadik.
  22. Crunker

    NFL - Amerikai foci

    Na hivatalosan is vége. Elinek a legrosszabbkor jött meg. Jó kis meccs volt. Mostantól befekvés az ágyba és internet tv-n jön a mi meccsünk. Here we go Steelers, here we GO!
  23. Crunker

    NFL - Amerikai foci

    Most már nagyon úgy fest,hogy búcsú van a Giantstól is. Megint nem az O nyerte meg a meccset.
  24. Crunker

    NFL - Amerikai foci

    Nem szólok pedig lenne mit nem is kicsit. Gyere NFL.hu fórumra ott találsz bőven bőven pats drukkert.
  25. Crunker

    NFL - Amerikai foci

    Hmm lehet egy picit jobban,mint te azt gondolnád. Csak azt kérdezem,hogy miért ennek örültek volna? Most a Ravens megint bebizonyitotta,hogy a D nyeri meg a meccseket. szerk.: Miért nincs sok pont? Mert nem a liga 30. és 31. védő sora áll egymással szemben.
×
×
  • Create New...