KO.pasz Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 Mondhatnám: "Tesco bringa, Metro bringa, Meg is kaptam karácsonyra Csillog, villog kint a téren, Paraszt vakyító neon fényben!" /Aljas Kúszóbab-Bringakirály/ ez igaz is csak nem karácsonyra kaptam, és nem villog neon fényben a téren :P :lol: Egyébként szét van szedve az a bringa és el van téve. És nemtom hol van, mert fater rakta el... :P :lol: Már 1 éve nem tekertem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 Sajnos amióta sikeresen megléptették, nem törekedek újat vásárolni. Mikor majd az emberek megtanulnak úgy vigyázni más dolgaira, mint a sajátukra, akkor majd vásárolok Lehet, hogy egyik sem fog bekövetkezni Mindegy. De egy feltúningolt MTB-m volt, amin minden kütyü Shimano volt. És egy csomó emiatt ráköltöttem. Most még csak az jön, hogy az autómat is megléptessék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolop Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 Nekem OG Disaster 2007: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 nekem metro bringám van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland89 Posted Július 26, 2007 Share Posted Július 26, 2007 Egyszer régen volt egy bringám de mióta megvam a jogsim autózok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam0921 Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 Gepida karaton volt amég elnem tőrtem a vázat most KONA van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
touchdown Posted Július 31, 2007 Share Posted Július 31, 2007 Hát nem vok vmi nagy bringa-fan, de az első monty-m mikor megkaptam, tele volt FastRax matricákkal persze mindenki "faszt raksz"-nak hívta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimtom Posted Augusztus 1, 2007 Share Posted Augusztus 1, 2007 nekem egy '02-es Caprine márkájú montym van, és még mindig szuperül müxik, igaz, h. csak 18 sebességfokozatú és terepgumik vannak rajta, de sík terepen is tekertem már vele 52-53-mal szélcsendben - szerencsére épp befogta azt a nagy arcát és nem süvített a képembe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 1, 2007 Share Posted Augusztus 1, 2007 Megtaláltam a nekem való topicot: Nekem is országútim van: Mali Ironman, kicsit ütött-kopott, de az enyém! Ez az enyém: Ez meg egy vadiúj: hű azt hittem itt csak nekem van mali bájkom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
grissom24 Posted Február 19, 2008 Share Posted Február 19, 2008 Egy 20"-os Caprine Forest telis-tele Bike-Positive és Ritchey cuccokkal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zberta Posted Március 21, 2008 Share Posted Március 21, 2008 mali cobra...most vettem egész korrekt hajtani...de csak hajtani... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eszty90 Posted Március 21, 2008 Share Posted Március 21, 2008 MTB... shimano kütyükkel, ahogy Deus mondta Jó kis bringa Pont nekem való Egy évben kétszer :lol: Najó nem... eben az évben sokat fogom használni... asszem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joker007 Posted Március 21, 2008 Share Posted Március 21, 2008 Nekem egy rozoga szar tesco gazdaságos bringám van! De lagalább nem lopják el, mert aszt fogják hinni, hogy szétesik alattuk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gasy Posted Március 21, 2008 Share Posted Március 21, 2008 Nekem egy leaderFox colapseeom van, eddig egy bb7et vettem előre 203as tárcsákkal, első b+ agyat, sun big mammoth fat felnit és most készülök Valamilyen telót venni, nem átütőset 13-15cm körüli útta, valaki tud vmit ajánlani? Én eddig a dropoffot néztem. A bikeről meg annyit h. folyton letöri az a b*szottnehéz sram 4.0pro váltó a papucsot, na meg én is bennevagyok és olyankor apám Merida Kalahari 590jével megyek. Az enyém még nincs egy éves de 1500km van benne és főleg Dhn tettem bele meg ditrön. Mondjuk nem igazi DH szal inkább ilyen Enduro/AM féleség, de mindegy. http://bazyweb.com/bazar_fotky/2811.jpg Nem saját kép, az enyém magasabb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydram Posted Április 8, 2008 Share Posted Április 8, 2008 nekem eddig egy dirt bringám volt.... ha minden jól megy akkor most fogok venni egy Haro BMX-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferpetee Posted Április 9, 2008 Share Posted Április 9, 2008 Pontosan nem tudom, de Cherokee van ráírva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
makibroki Posted Április 10, 2008 Share Posted Április 10, 2008 3 kerekű, remus kipufogó, nitro, teljes egészében carbon, künnyű fémfelnik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted Április 10, 2008 Share Posted Április 10, 2008 UMF Hardy 1 és egy Simson Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krasstheonly Posted Április 14, 2008 Share Posted Április 14, 2008 Caprine Cheerokee -m van. (Több mint 5 éves és a váltót már tönkrevágtam ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Április 14, 2008 Share Posted Április 14, 2008 Hali! Nemtudjátok, hogy az új Mali-Slalom váz milyen??? mert láttam h megvan erősitve, de félek h túl nehéz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sárkánymester784 Posted Április 20, 2008 Share Posted Április 20, 2008 Hát nekem 1 tanyarombolóm van, azzal nincs gond sose, az nem megy tönkre, és ha igen, akkor csak kimék a méhtelepre, és veszek ott hozzá alkatrészt, vagy akár 1 új biciklit is :lol: de tényleg jó mert potom pénzért lehet nagyon jó állapotban bicókat kapni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabesz91 Posted Április 20, 2008 Share Posted Április 20, 2008 Hali! Egy sima mezei MountainBike Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
==>Scooter<== Posted Április 28, 2008 Share Posted Április 28, 2008 pfff nekem van egy egykerekű bicilim ami nagyon pöpec :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Háát nekem van vagy 3 Egy hauser monti, egy tandem és egy kemping Ebből a kemping és a tandem saját gyártmány Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 Hauser Rattler Merida White Sox már mindkettő roncs állapotban. Sek fék,se váltó nem jó. Minek az? Meg vok nélkülük is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
themongoose Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 Nekem egyedileg épített mongoose mtb.. ha valakit érdekel teszek fel képet , további adatokat osztok meg 3 éve bicózok.. nem első gépem. Jahh és a toppom 72km/h gödöllői dombság naon naon meredek lejtőn Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sachiko90 Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 nekem van egy Magelán Hydra . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerii0810 Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 Nekem egy összteleszkópos elöl hátul tárcsafékes MTB-m van nagyon megy és olyan kerekek vannak alatta hogy nem fér be a bicigli tartókba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 nos nézzük csak. Váz: Moser MKA 300 (nem igazán szeretem,de ezt az évet még kibírja) Szett: Campagnolo Centaur a fékváltókar meg a fékek, lánc,váltó,hajtómú,agyak Campagnolo Record Kerekek: Campagnolo Montreal (talán a valaha gyártott legjobb súly-strapabírás kerék) versenykerék: HÁt igazából nem tudom a pár teljesen egybe van 1100g könnyű nagyon. nyereg: Selle San Marco Aspid pedálok: Look szponzor,mert hát miért ne említsem meg: SH+ az egész valahogy így néz ki: ezen kivül van még egy pályabicóm, egy időfutam pályabicóm, egy időfutam bicóm, egy téli fixi bicóm, egy sima téli bicóm meg egy montim és egy rakat alaktrészem meg egy Olaszországban versenyen nyert vázam amit összeakarok szerelni futár bicónak szórakozni vele, amikor megyünk csapattársaimmal hülyülni. ezt az idényt még végig versenyzem vele, jövőre viszont meg van már a konstrukció váz: Moser MKA 600 vagy Kuota Kom szett: Campagnolo Chorus vagy record 08 kerekek: megtartom a Campa Montreal kerekeket edzésre versenyre pedig vagy egy Zipp 808 vagy Campa Bora esetleg egy hasonló,mint a mostani nyereg: nem vagyok hajlandó az Aspideról lemondani a valaha gyártott legjobb nyereg pedálok: Look szerk.: most láttom,hogy már egyszer leírtam,nembaj még egyszer legalább kiegészitettem a jövő évivel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
qrta14 Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 nekem egy vörös magellan hydra (2007-es) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts