Jump to content
PirateClub.hu

qrta14

Veterán
  • Pontszám

    136
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: qrta14

  1. qrta14

    ZTE Blade

    Hol vagy hogyan tudnám frissiteni a Blade telefonomat 2.3-as androidra?
  2. qrta14

    Formula 1

    Én sajnálom hogy Kimi nem fog rajthoz állni jövőre. Egy egyéniséget veszített vele a Forma1 sztem:) Nehéz nélküle elképzelni a futamokat. Button-ról annyit, hogy összejött neki egy év és mindjárt a pénz kell neki, (méghogy kihívás). A hondával éveken át nem ért el semmit ott nem jutott eszébe, hogy menjem vmi erősebb, megbízhatóbb csapathoz, de az is lehet hogy akkor a kutyának sem kellett. Az újoncokra kiváncsi vok, sok sikert nekik, de engem az is érdekel, h Alonso mire lesz képes majd a Ferrariban. Remélem egy izgalmas évnek nézünk elébe és nem lesz egyoldalú, nem csak 2 csapatról fog szólni, hanem több csapat és pilóta is harcba szállhat majd az arany éremért!
  3. qrta14

    Transformers: The Dark of the Moon

    Sztem a 2 nagyon baba lett, vhogy éreztem amikor végig néztem h ennek lesz még 1 rész:D de ha olyan mint az első kettő akkor nem bánom
  4. qrta14

    Kinek Milyen Bringája Van?

    nekem egy vörös magellan hydra (2007-es)
  5. qrta14

    Barchobagép

    na ezzel el leszek egy darabig:D kipróbáltam mi van ha a drága jó miniszterelnökünkre gondolok:D : Becslésem szerint ellenség? 19. Könnyen mozdítható? Nem. 18. Vérengző? Talán. 17. Ragadozó? Kétséges. 16. Örömet szerez az embereknek? Nem. 15. Szeret futni? Igen. 14. Tud hangot kiadni? Igen. 13. Zajforrás? Igen. 12. Általában meleg? Igen. 11. Belefér egy borítékba? Nem. 10. Van szaga? Igen. 9. Láttál már ilyet életedben? Igen. 8. Káros az egészségre? Igen. 7. Gurul? Nem. 6. Kisbaba használja? Nem. 5. Használod otthon? Nem. 4. Színes? Nem. 3. Lehet barátokkal együtt használni? Nem. 2. Élvezetes? Nem. 1. Egyéb-ban besorolva majdnem eltalálta:D és hogy rátapintott h szeret futni
  6. szólnék szüleimnek, h szégyenemben sírtam ezért kipróbálom a pengét TH énekelve:D
  7. qrta14

    A.C. Milan

    Parádésan sikerült Alberto Paloschi bemutatkozása a Milanban Alighogy Pato berobbant a Milan csapatába, újabb tehetség mutatkozott be a „rossoneriknél”. A 18 éves Alberto Paloschi vasárnap debütált az első csapatban, és 18 másodperccel pályára lépése után be is talált, ami a győzelmet jelentette a milánóiaknak a Siena ellen. Ezzel a góllal pedig nagyban hozzájárult az ifjú támadó ahhoz, hogy a piros-feketék továbbra is harcban álljanak a dobogóért, amelytől immáron belátható távolságban vannak. A meccset azt nem láttam, de amikor ezt a hírt elolvastam majdnem örömkönnyeket hullajtottam:D 2 fiatal tehetséges csatára is van a Milannak mostmár!! Márcsak a védelemben kell egy "kis" fiatalítás és ismét irány a csúcs!!
  8. qrta14

    Szem teszt

    meg vannak nekem is de az egyessel elment az idő, mert 2-t kerestem belőle
  9. qrta14

    A.C. Milan

    ajjajjj, bajok vannak.. imádkozzunk, h legalább kaká felépül, mert ha ő nincs akkor télleg cseszhetjük:S az ő jelenléte sokat jelent, persze egy csatár se ártana és seedorf is nagy veszteség!!
  10. qrta14

    Ki Milyen Mesebeli Hős Lenne?

    Tom & Jerry-ből jerry és agyon szivatnám tom-ot:D v vmi vmi olyasmi karakter amivel lehet szivatni és poénos:D
  11. qrta14

    Harcművészetek --> Shotokan Karate

    a cselgáncs vmi olyasmi nem? emelgetnek, dobálgatnak:D és ott jól jön a 92 kg
  12. qrta14

    Kivonul a Motorola a mobilpiacról?

    nekem nem fog hiányozni a motorola, sose szerettem őket, ami normálisabb telefonuk volt az rohadt drága volt mindig...
  13. qrta14

    A.C. Milan

    lehet, de a remény hal meg utoljára!!
  14. qrta14

    A.C. Milan

    a milan már a 6. a bajnokságban 3 ponttal lemaradva az udinese mögött és egy meccsel kevesebbet játszottak! Remélem meg lesz legalább a negyedik hely a végére!!
  15. agyafúrt kis fickó! felépítette és négy évig úgy laktak egy kastélyban, h nem esett le senkinek!! szép:D
  16. qrta14

    A.C. Milan

    Sevcsenko véleménye Patoról: Nagyon jó véleménnyel van a brazil támadóról Andrij Sevcsenko, a Milan korábbi és a Chelsea jelenlegi támadója is, aki úgy véli, Pato az ő méltó örököse. „Pato nagyon hasonlít rám, hiszen ő is mélységből szeret támadni – nyilatkozta a Gazzetta dello Sport megkeresésére az ukrán. – „Ő nem előretolt csatár, de remekül olvassa a játékot, jól tudja bejátszani az üres területet.” Sevcsenko hozzátette, hogy abban is nagyon egyeznek a dél-amerikaival, hogy ilyen fiatalon ő is rengetegszer került helyzetbe, bár rengeteg lehetőséget elpuskázott. Az ukrán az évek folyamán sokat fejlődött a helyzetkihasználásban, azonban Pato szerencsés, hiszen nagyon korán bekerült a Serie A egyik sztárcsapatába. „Olyan játékosok mellett futballozni, mint Kaká, Andrea Pirlo vagy Clarence Seedorf, segíti egy fiatal fejlődését. Pato remekül illeszkedik a Milan stílusába, és a klubnak is szüksége van egy olyan játékosra, mint ő.” A Chelsea támadója ugyan elmondta, hogy kevés esély van arra, hogy visszatérjen volt csapatához, de szép emlékeket őriz egykori munkaadójáról. „Nagyszerűek voltak a Milannál töltött évek, karrierem legszebb hét esztendeje volt. Szeretem a Milant és Olaszországot, rengeteg kellemes emlékem van.” Abban tényleg igaza van, Milan jól járt vele, de ő is a Milannal! Télleg nagy nevekkel focizhat, tanulhat tőlük! Remélem, hogy sok és sikeres éveket fog eltölteni az AC Milan-ban!
  17. _________________________ _______________$$$$$$$_________________________________________ ______________$$$$$$$$$________________________________________ _____________$$$$$$$$$$$_________________________________,,___ _____________$$$$$$$$$$$$______________________________$$$$$, _____________`$$$$$$$$$$$____________________________$$$$$$$$ ______________`$$$$$$$$$Z$______$$$_______$$$_______$$$$$$$$` _______________`$ZzZ$$$Z$$$___$$$$$$$___$$$$$$$____$$$$$$$$` ________________`$$$ZZZ$$$$$_$$$$$$$$$_$$$$$$$$$__$$$$$$$$` _________________`$$$$$$$$$$_$$ZZ$$$$$_$$ZZZ$$$$_$$$$$$$$ ____u$$$$$$u______`$$$$$$$$$$_$$$ZZZ$$_$$$$$ZZ$$_$$$$$$$` __$$$$$$$$$$Z$_____`$ZZ$$$ZZZ_$$$$$$$$_$$$$$$$$$_$$$$$$ _$$$$$$$$$$$Z$$$$__$$$$zzz$$$_$$$$$$$$_$$$$$$$$$_$$$$$$` _$$$$$$$$$$Z$$$$$$$$$$$$$$$$$_$$ZZ$$$$_$ZZZ$$$$$_$$$$$` ___`$$$$$$$Z$$$$$$$$$$$$$$$$$_$$$$$ZZ$_$_$$$$$$$_$$$$$` ________`$Z$$$$$$$$$$$$$$$$$$_$SB$$$__$$_$$$$$$_$$$$` __________`$$$$$$$$$$$$$$$$$$$,````,$$$$,_````,$$$$` ___________`$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_$$$$$$$$$$$$$$$` _____________`$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_$$$$$$$$$$$$$` _______________`$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_$$$$$$$$$$$$` __________________`$$$$$$$$$$$$$$$$_$$$$$$$$$$` ___________________`$$$$$$$$$$$$$$$$_$$$$$$$`
  18. qrta14

    Egy kis tánc

    na igen, egy csöppet tudnak
  19. qrta14

    Mínusz 55 fokot mértek Szibériában

    na ezekre a helyekre sem megyek soha... utálom a hideget, -55 fok brrrr, konganak tőle a golyóim:D
  20. qrta14

    Mennyire vagy Geek?

    a teszt szerint én is 20%-os vok!! fordítóval csináltam, úgy kellett összeraknom a mondatokat:D
  21. qrta14

    A.C. Milan

    edzésprogram, fáradtság, vagy csak rossz széria?? nem lehet tudni, ki tudja mi folyik a milanon belül?! Akármi is mostmár ideje lenne helyre tenni!
  22. qrta14

    Dragon Ball 2008

    ha ügyesek akkor összetudnak vmit jót hozni, de ha nem adnak bele mindent akkor nem hixem, h vmi nagy sikert fog aratni... kiwarrior-nak viszont igaza van, az anime az anime ls akármilyen filmet csináljanak soha nem lesz olyan jó mint az eredeti!!!
  23. qrta14

    A.C. Milan

    azért ne túl gyakran álljon a kapuban kalac... jó napja volt rá kell tudni:D télleg jókor jött gilardinhonak a gól én már kezdtem leírni
  24. qrta14

    Lekváros vs. kakaós palacsinta

    jó mind a 2 de a túrós a best
×
×
  • Create New...