Jump to content
PirateClub.hu

ferpetee

Veterán
  • Pontszám

    23
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About ferpetee

  • Születésnap 03/03/1972

Contact Methods

  • MSN
    ferpete@freemail.hu
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Mór

ferpetee's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. ferpetee

    FIGYELEM!

    Egyre gyakrabban választják az alábbi módszert a "trükkös" tolvajok. Két feltűnően csinos, fiatal nő odajön az autódhoz amikor leparkolsz éppen egy szupermarket parkolójában. Lehajtod az ablakot, a csaj melle majd' kiesik a pólójából (így terelve el a figyelmedet), megkérdezi, hogy lemoshatják-e a szélvédődet? Miután ez megtörtént, megkérdezik, hogy kidobnád-e őket a közelben lévő benzinkútnál. Ha beleegyezel, beszállnak a hátsó ülésre és rövid idő múltán vadul szeretkezni kezdenek, alig mersz a tükörbe nézni. Ekkor az egyik előrehajol és megkérdezi, beszállnál-e. Az aktus után elfáradva ismét megkérdezi, hogy mit szólnál egy jó szakszihoz? Mivel a jó szívvel adott dolgokat az ember nem szívesen utasítja vissza, nehezen, de beleegyezel. A másik pedig közben megkönnyíti a pénztárcádat. Vigyázat, ez egyre gyakoribb módszer! A múlt héten már kétszer történt meg velem. Ma is odamegyek...
  2. ferpetee

    Milyen mobiltelefonod van?

    HTC Kaiser, előtte MIO A501, előtte Motorola
  3. Köszönöm a gyors választ. Lenne még egy kérdés, sok helyen látok Kingmax memóriát, de szinte ez a legolcsóbb. Miért, nem jó?
  4. Asus P4P800-E Deluxe alaplapom van. Van benne 2x512Mb DDR SDRAM Samsung PC3200 (200 MHz) 2.5-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS). Első kérdésem, hogy Pc3200 -ban csak 400MHz -est találok. Az enyémeket az Everest 200 MHz -esnek jelzi, eddig azt hittem, hogy nekem is 400 MHz van, akkor ez hogyan is van? Második kérdésem, hogy dualban mennek ezek és vennék még 2x512Mb-ot akkor ezeknek is Samsungnak kell lenniük vagy lehet más márka is? 1,3 as slotban vannak a Samsungok, a 2,4 slotban lennének az újak.
  5. ferpetee

    Fitymaszűkület?

    Orvoshoz menni minél előbb!!
  6. ferpetee

    Kinek milyen autoja van?

    2003-as Ford Fiesta 1.4 TDCI
  7. ferpetee

    Egy Kezdő Munkái

    Horty.911 ez nem semmi, nagyon tetszenek a képeid
  8. ferpetee

    Lejátszó vásárlás!

    Nekem Lazer márkájú van, már a második ,visz mindent ,akksit alapból adnak hozzá, 26e volt az Auchanban.
  9. ferpetee

    Milyen mobiltelefonod van?

    Egy ezeréves Motorola V247
  10. ferpetee

    Kinek Milyen Bringája Van?

    Pontosan nem tudom, de Cherokee van ráírva.
  11. ferpetee

    Előadók

    Gombay Dance Band
  12. ferpetee

    Találd ki, mi van a képen!

    Szerintem egy felboncolt kisegér gyomra ,akin kifogott egy Orbit.
  13. ferpetee

    Az aggódó apa

    Az aggódó apa A tizennégy éves lány azt újságolja a szüleinek, hogy kimaradt egy mensese, terhes. Az ősök felmérgesedve, zokogva, kétségbeesve kérdik, hogy melyik disznó tette ezt vele. A lány a telefonhoz megy, tárcsáz, beszél, majd leteszi a kagylót. Fél óra múlva megáll a ház előtt egy vadiúj Ferrari, kiszáll egy öregedő, őszes halántékú úriember, drága, elegáns öltönyben, cipőben, és belép a házba. Határozottan a nappaliba megy, és leül a szülők és a lány közé. - Jó reggelt! - köszön. Hallom a lányuktól, hogy mi történt. Családi okok miatt nem tudom őt feleségül venni, de ajánlatom a következő: Amennyiben lánya születne, kap tőlem három üzletet, két apartman házat, tengerparti villát és 500 000 dollárt évente. Ha fiú lesz, nevére íratom két gyáramat, és ugyanúgy az 500 000 dollárt évente. Amennyiben ikrek lennének, egy-egy gyár és évi 250 000 dollár lenne az apanázsuk. Amennyiben elvetélne...Itt az apa, kihasználva a lélegzetvételnyi szünetet, közbeszól: - Akkor megdugod még egyszer!!!
×
×
  • Create New...