Jump to content
PirateClub.hu

Deus

Veterán
  • Pontszám

    14
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Deus

  1. Deus

    Kinek Milyen Bringája Van?

    Sajnos amióta sikeresen megléptették, nem törekedek újat vásárolni. Mikor majd az emberek megtanulnak úgy vigyázni más dolgaira, mint a sajátukra, akkor majd vásárolok Lehet, hogy egyik sem fog bekövetkezni Mindegy. De egy feltúningolt MTB-m volt, amin minden kütyü Shimano volt. És egy csomó emiatt ráköltöttem. Most még csak az jön, hogy az autómat is megléptessék
  2. Deus

    Mennyi időt töltesz a PirateClubon?

    Hát én egyelőre nem sokat, mert még csak most barátkozom a PirateClub-al. De majd belejövök
  3. Deus

    Metál

    Amúgy nem tudom, hogy mi a gond a Slipknot-al? Ezt a mai napig nem értem (a feleségem sem nagyon kedveli, mert üvölt) Próbáljátok meg úgy hallgatni, hogy kitörlitek Corey hangját. És marad a zseniális zene, mivel az egészen nagyon tudnak nyomulni és játszani ... hallatszik, hogy nem ma kezdték. Engem egy kicsit inkább zavarnak a Green Day meg az Offspring típusú 3 akkordos zenék, mert ott nem a tehetség csillog. Bejön nekik egy dallam, azt rendesen végigfekszik és kész a toplistás dal. De nem akarok senkit sem magamra haragítani, ez csak privát vélemény Ja, hamár a 3 akkordos zenénél vagyunk, akkor ott a Sex Pistols, pl. őket szeretem, mert nyomot hagytak a zenei irányzatokon. Na, de, íme a kedvenceim: Dream Theater, Ayreon, Chroma Key meg Office of Strategic Influence (jó, ez a 2 utóbbi nem nagyon metál, de azért DT vonulat), Transatlantic, Mullmuzzler, Liquid Tension Experiment, Platypus (avagy ez az egész, Dream Theater Side Project-ek ) Még hallgatgatok: Slipknot, Opeth, Disturbed, Deathstars, Otep, SOAD, In Flames, Skindred, Tyr, Korn, Pain, Breed 77, Blotted Science (az albumuk még nem jelent meg, de amúgy zsenik )Loch Vostok, Spastic Ink, Sleepytime Gorilla Muzeum, Fragile Vastness, Psychotic Waltz, Fates Warning, Queensryche, Static-X, Strapping Young Lad, és egy csomó zenét, amit tán reggelig sorolgathatnám. A finomabbak közül : Coheed and Cambria, Creed, Muse, Noir Desir, Kowalsky meg a Vega, The Idoru, Kumm, Lostprophets, L'Ame Immortelle, Másfél, Korai Öröm, Nightingale, Placebo, Quimby, Hiperkarma, Kispál és a Borz, Serart, stb.
  4. Deus

    Rap vs. Rock

    Fáj, hogy sok annyira értelmetlen hozzászólást kell elolvassak, ami miatt nem érdemes már rágjam magam Egyik zene stílust sem lehet egy napon emlegetni. De a tény az, hogy az utóbbi időben nagyon sok kompiláció jelent meg rap-rock (vagy akinek jobban tetszik rock-rap), amiből nagyon jó és érdekes dolgok sültek ki. Ezek után már csak azt mondhatom, hogy mindkét műfaj kompenzálja egymást. De amúgy, én rocker vagyok. És megjegyzem. Volt hosszú hajam, de sosem voltam büdös. Nem tudom, hogy miért kellene általánosítani? Most kb 30 éves vagyok és a születésem óta rockzenén nőttem fel. Kezdve Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath-tól, ma eljutottam a Dream Theater-ig, ami hatalmas (és szerintem még nem is büdössek ). De azon kívűl még hallgatok SOAD-ot, Slipknot-ot, Skindred-et (new metal-t úgy nagy általában), aztán meg avantgarde pszichedelikus progresszív metált (ezeket nem érdemes felsoroljam, mert szerintem nem sokan hallgatnak hasonlókat), ja, meg nem utolsó sorban Clawfinger az egyik nagy kedvencem (ami állítólag rap-metal-ként van bejegyezve )
×
×
  • Create New...