Jump to content
PirateClub.hu

Roland18

Veterán
 • Content Count

  542
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Semleges

About Roland18

 • Rank
  Bambooocha

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 1. Én mostanság szinte csak 256-320 kbps minőségű zenéket töltök. Szerencsére amilyen számok engem érdekelnek, azok legtöbbje megvan ebben a minőségben! Ha nincs is, akkor is általában találok egy minimum 192 kbps minőséget szerencsére.
 2. Roland18

  Harry Potter 6

  LadyShadow hozzászólására reagálva: Nem a hozzászólásokra hajtok, hidegen hagy, hogy mennyi hsz-em van! Nem óvodás hülye gyerek vagyok! Miért írtam ide? Azért, mert ez az én véleményem erről a filmről, hogy nem fogom megnézni, mert nem érdekel.! Azért meg szerintem nem kell elítélni engem, mert én nem vagyok herripotter fan ... Szerintem ezt nem tiltja a szabályzat! De a fórumozótársak ok nélkül való leoltását (nem így leírva a szabályzatban persze) annál inkább! Nézz tükörbe drágaságom, mielőtt beszólogatnál! Köszönöm! Na további szép napot ...
 3. Roland18

  Harry Potter 6

  Én az előző részeket sem láttam, így ezt se fogom megnézni Valahol engem nem érdekelnek az ilyen fantázia filmek!
 4. Roland18

  Ötletek A Fórumhoz

  Egyik oldalra, ahova kiraktam régen a feltöltéseimet, ott is ilyen rendszer van/volt azóta nem tudom, nem járok oda. De a téma nyitója ő bele tud szerkeszteni a saját hozzászólásába. De mondjuk abból a szempontból jó az, hogy lehet írni, hogy ha valaki letöltötte az anyagot, és hibát talál, hibás az egyik link, rossz a jelszó ... stb, akkor azt tudja jelezni, viszont a sok nem a letöltési fórumrészekbe illő dolgok miatt (pl. egy zenei album feltöltésben vitatják meg a lemezről a véleményüket vagy ha egy filmről a letöltési témában kezdenek el csevegni...stb) miatt rossz.
 5. Roland18

  Ötletek A Fórumhoz

  Hát igen, mondjuk Robinho11 ötlete elég jó. Belehetne az vezetni, hogy Moderálási opciók - Téma lezárása. Kötelezővé tenni a témák lezárását, aki feltölt.
 6. Nem merek. Még mindig! Egyszerűen kiráz a hideg ha csak erre rá is gondolok ... bármi mást ... de ezt nem birom ...
 7. Mert house zene rajongó vagyok!!!
 8. Roland18

  Ötletek A Fórumhoz

  Kicsit visszaolvasgattam itt. Néhány dologhoz hozzáfűznék egy és más dolgot. 01Petya: Szerintem oltári hülyeség amit mondasz! Miért kéne törölni a 0 hsz-s, nem aktív tagokat? Lehet, hogy pár hónap múlva aktív feltöltő lesz, vagy kiemelt tag! Ezt sosem lehet tudni! Sokan csak letölteni járnak ide, nem csevegni, meg gumiszobázni, hanem feljönnek, bemásolják a linkeket egy txt fájlba, letöltésvezérlőbe vagy bárhová és ennyit foglalkoznak a fórummal! Nekik ez nem fontos dolog, hogy a közösség tagjává váljanak (mint ahogy pölö én sem azért vagyok itt, hogy barátokat szerezzek, csevegjek, hanem, hogy le-feltöltsek, egyes témákhoz, ami érdekel vagy van véleményem róla hozzászólok, segítek a kérésekben, ha tudok és kb. ennyi). Mindenki másképp gondolja a dolgokat, de a sok túl aktív nagy közösségi emberkék közül sokan lenézik, nem szeretik az ilyen 0 hozzászólásos, inaktív tagokat! Mert: 1, Nem illeszkednek be, nem csevegnek 2, Nem köszönik meg a feltöltést 3, Nem segítik elő a fórum munkáját feltöltéssel, segítséggel, vagy bármi más építő jellegű dologgal Az elsőt én sem tartom be egyáltalán, a másodikat is csak nagyon ritkán! Ezért engem is ki kellene tiltani ?? Szerintem attól még ugyanolyan ember, mint egy Elite, Uploader, Donator, Moderator vagy bármi más. Hisz mindannyian emberek vagyunk, csak mindenkit más vonz, más érdekel, mással foglalkozik, másra szán időt. És ezeknek az ún. inaktív tagoknak lehet más fontosabb mint a fórum ... Ennyit szerettem volna.
 9. Roland18

  Feliratos vagy szinkronos?

  Én csak szinkronos filmeket nézek. Max 1-2 olyan filmet nézek meg felirattal, ami nem jött ki szinkronnal és nem is fog kijönni. Nem vagyok olyan perfekt semmilyen idegennyelvből, hogy megértsem eredeti nyelven a filmeket. És olvasni se szeretem a feliratot. Marad a jó öreg szinkron!
 10. Roland18

  ADSL vs Kábelnet!

  Kábelnet szerintem. Nekem ADSL van, de szerintem egy nagy rakás szemét! Folyton megszakad, feltöltési sebesség lassú ... És 8 ezret fizetek a 4 megás Tré-Online ADSL-ért, ráadásul még a legközelebbi központ is 5 km-re van... Így kiépíteni valamit. Akartunk 8 megást, de még a 4 megát se bírja el a nálunk kiépített tré rendszer! De augusztustól aranyélet! 10 megás kábelnet 6 ezer forintért!! Már várom!
 11. Roland18

  Torrent vs Fórum

  Prémiumos vagyok már jó ideje (és szerintem az is leszek) Rapidon, és most Data.hu-n is. Max sebesség rulez & no seed!! Alap, hogy fórum!
 12. Roland18

  A magyarított hotfile :D

  Én tudom ki az a RedBull! Mármint tőle béreltem seed szervert ! ! És ő csinálta, azt mondta!
 13. Roland18

  Nyári nagy melegben

  Mindkettő nagyon jó, ha totálisan le van hűtve!
 14. Roland18

  Mondj véleményt!

  Szerintem nem lesz 3. világháború. Mi a véleményed a macskákról?
×