Gerikee13 Posted Július 8, 2006 Share Posted Július 8, 2006 (edited) bíztosra tudnámvennihogy az útolsó teccettvolna nekem ha nem igy csínáljákmeg a star warst.3 így a legjobb mert aba derülki szinte minden Módosította Július 8, 2006 Gerikee13 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreaM14 Posted Július 8, 2006 Share Posted Július 8, 2006 Húúúha...nekem a II., III., IV, VI, , amiket naon szeretek de amugy MINDET...engem teljesen lenyűgözött a film...az egész trilogia...meg azé Lucasnak is volt logikája..elég nehéz volt megcsinálni igy: IV V VI I II III :S habár óriási sikert aratott főleg most az uccsoval...naon teccik a film ahogy az egész ki lett találva... Nemtok pontosan fogalmazni hát az Erő legyen Veletek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard86 Posted Augusztus 24, 2006 Share Posted Augusztus 24, 2006 Én az összes részt bírom, de a 3 újabb nekem jobban tetszik vmivel, ha másért nem, a látvány miatt, nekem az elég! De a legjobb talán a Sithek bosszúja lett, bár a Klónok támadásának a vége is elég látványosra sikerült! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poc Posted Szeptember 16, 2006 Share Posted Szeptember 16, 2006 Látványosság szempontjából mindenképpen a sithek bosszúja, de nekem a jedi visszatér tetszett a legjobban... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 mindegyik jo,de talán a klonok támadása jobb mindnél. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProZsolt Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 Látvány szempotjából természetes hogy az újjak jobbak, de szerintem egészében az új részek eléggé alulmúlták az eredeti triklógiát.Azok közül is a kedvencem Az új remény. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Március 1, 2007 Share Posted Március 1, 2007 Klónok Támadása 2. meg az első rész a 3. rész szerintem nézhető de nem nagy szám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissember Posted Március 1, 2007 Share Posted Március 1, 2007 Az újak közül a harmadik. (Látvány és csaták na meg Griveous tábornok miatt) A klasszikusok közül pedig a második. (A csatát az elején nagyon jól megcsinálták még akkor is ha rövid volt ,na meg a történet sem volt semmi) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomket Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 Nagyon bírom a Star Wars-t és minden részét bírom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Bent Posted Március 10, 2007 Share Posted Március 10, 2007 A Birodalom visszavág 5. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hundii Posted Március 10, 2007 Share Posted Március 10, 2007 hmm nehéz választani szerintem mind nagyon jó de legyen a 3. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 10, 2007 Share Posted Március 10, 2007 Ohhh...régen nagy fan voltam,de ahogy nőttem mindig kiábrándultam belőle...részemről az 5.rész a menő és nyerő a 2.rész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabineo Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 szerintem az az amikor összeszedik Anakint mert annak ojan jó a parodizálása Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wicked Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 Nekem a harmadik rész tetszett a legjobban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 Nekem az 5. rész tetszett a legjobban, bár a 3. is nagyon jó... csak szerintem Anakin elég könnyen átáll a sötét oldalra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 12, 2007 Share Posted Március 12, 2007 Kevés pénzt kapott tuti Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anoukqueen Posted Március 12, 2007 Share Posted Március 12, 2007 miért nincs olyan választási lehetőség, hogy egyik se???? Mindegyik tök gáz, nem tudom megérteni, hogy mit lehet élvezni ezeken, a hadonászunk a fénykarddal kezdetű filmeken! u.i.: senki se sértődjön meg, ez egy női válasz volt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nouby Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 Sztem az 5. rész. De Anakin nem hogy kevés pénzt nem kapott hanem semennyit sem. Emlékezzetek gyakornok volt. És megérezte(hisz ő a legerősebb jedi) hogy jobb valahova betársulni mert jönnek a megszorítások és akkor neki lapát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 Nekem az első rész ami a mozikban ment és ami a terminológia szerint a 4-dik rész Az Új remény ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dezsoke3 Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 A Birodalom visszavág volt a legjobb, a Baljós árnyakat inkább nem minősítem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu111 Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Minden részét szeretem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordvader2006 Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 Én nagy SW rajongó vok, ezért az összes rész naon bejött...Nem igazán tudok választani, mert az új részekben jobbak az efectek, a régieknek viszont jobb a története...De ha már választanom kell akkor Birodalom Visszavág... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matati Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 Hát nagyon szeretem az összeset ugyhogy nem szavaztam, de talán a klónok támadása. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
david0918 Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 sztem mind2őből az 3. lett a legjobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
II-Adi Posted Augusztus 30, 2007 Share Posted Augusztus 30, 2007 Nekem a Jedi visszatér tetszett a legjobban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 szerintem mindegyik nagyon jó de A Sith-ek bosszúja a legjobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 Én nem vagyok nagy Star Wars rajongó, de láttam egy két részt, és nekem a 2.tetszett a legjobban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mate94 Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 A Jedi visszatér, de csak azért, mert abba nyírja ki Luke, Dartvödört! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 A Sith-ek bosszújá-ra szavaztam ,de tetszett mind. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krome Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Én mind1iket birom. .. A Birodalom visszavág -ra szavaztam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts