Jump to content

Alucard86

Veterán
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Alucard86

 • Rank
  Zsebibaba

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 1. Alucard86

  zenecsináló gép

  Jól el lehet szórakozni vele egy darabig, de egy idő után minden szám hasonló lesz már!
 2. Alucard86

  Ki milyen játékkal nyomul?

  WoW, újabban meg főleg Guild Wars:Factions!
 3. Alucard86

  Milyen rendszereséggel látogatod az oldalt ?

  Ilyenkor nyáron napi többször, suliidőben + majd +látjuk, de napi minimum 1 +marad, az tuti!
 4. Alucard86

  Star Wars

  Én az összes részt bírom, de a 3 újabb nekem jobban tetszik vmivel, ha másért nem, a látvány miatt, nekem az elég! De a legjobb talán a Sithek bosszúja lett, bár a Klónok támadásának a vége is elég látványosra sikerült!
 5. Alucard86

  Multis gameek háborúja

  CounterStrike, de a Jedi Academy se rossz:D
 6. Alucard86

  Dragonball AF

  Itt a bizonyíték arra amit feljebb írtam, ezt azon az oldalon találtam a fórumban: "Ok my name is Aaron sweevel (The one one who though of this prank) and i made this website.I decided to make this website cause i am the biggest DB/Z/GT fan in the universe and I wanted to make my own series or at least make people to believe that i was. So there you have it, its not real, i made it up, sorry. But that doesnt there aren't any series being devoloped for instance Dragonball FNG is being devoloped (For more info go to www.freewebs.com/dragonball-mamodo) And also Dragonball IP is being devoloped. (For more info go to www.freewebs.com/dragonballip) So there you have it Dragonball AF is fake. Sorry if i made you mad. " Ebben bevallja a gyerek hogy ő találta ki az egész AF-et!
 7. Alucard86

  Anime

  Az én kedvenceim: Dragonball, Elfen Lied, Neon Genesis Evangelion, Hellsing. De mostanában kezdtem el leszedni többet is, úgyhogy majd bővül még a lista!
 8. Alucard86

  Dragonball AF

  Jól írták előttem, amit te láttál, az a GT Special volt! Semmi köze az AF-hez! Az AF teljes mértékben rajongói fan kitaláció, nincs belőle film, és nem is lesz, még ha kering is 1-2 ilyen a neten (pl 1 AF intró, ami valójában egy Dragonball játék intrója). Viszont van sztori (angolul itt megtalálod, ez a "hivatalos" AF oldal: [Hidden Content] ) és van jó pár kép ( [Hidden Content] ). Az oldalról elvileg + lehet venni az első AF sorozatot is, csakhogy ez egy szép nagy átverés, ugyanis elirányítanak az American Anime Store oldalra, ahol a gyanútlanok bedőlnek és megadják az adataikat, de nézzétek csak + a linkjét: [Hidden Content] Kicsit a vége mintha gyanús lenne... Szóval az ember befizeti a pénz, és vár .... de jönni nem fog semmi, az tuti. Az oldalon van vhol 1 fórum, ahol maguk az oldal szerkesztői is beismerik, hogy egy nagy kamu az egész!
 9. Alucard86

  Milyen zene jön be?

  Rock, metal...
 10. Alucard86

  Bud Spencer És Terence Hill

  Kincs ami nincs, gyermekkorom kedvenc filmje...
 11. Alucard86

  Hány évesek használják a fórumot?

  Csatlakozom az előttem szólóhoz, vagyis én is 20 vagyok
 12. Alucard86

  MMO-k párbaja

  WOW, WOW, WOW!!! Legalábbis számomra egyértelmű! Nagyon jól kidolgozott mind maga a játék, mind az egész világ, a történelem, és ez nálam fontos szempont!
 13. Alucard86

  Ki milyen játékkal nyomul?

  Én most épp World of Warcrafttal (ez sztem marad is még 1 darabig), de mellette másokkal is, pl. BFME2, CS1.6, Warcraft3...
×