Jump to content
PirateClub.hu

Nouby

Veterán
  • Pontszám

    117
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Eger

Nouby's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Nouby

    Magyarország én így szeretlek

    A legjobb! http://www.youtube.com/watch?v=VQ7c45gs0kA
  2. Nouby

    The Simpsons vs South Park

    Én mind a kettőt nézem mindeggyikből meg van 7-8 évad. De sztem a South Park a jobb. A Simpsons részek félévig készülnek és sosem tudnak aktuális dolgokkal foglalkozni míg a South Park egyszerű és nincs benne néha fárasztóan dedós humor.
  3. Nouby

    IQ teszt :DD

    A te találatod : 9 a 11-bõl A te eredményed: Kiváló intelligenciád van Simon Evans által kidolgozott besorolási rend alapján Most láttam először csak figyelmesen olvastam el. A Baseball-os kérdést meg valami európaisra kéne lecserélni. Pl.: Hány fél időből áll egy 90 perces foci meccs.
  4. Mi nem rég estünk át egy használt autó vételén (1 éve). Nem kifejezetten a te szempontjaid voltak az elsődlegesek ahogy vissza olvastam (4 tagú család kell a hely), de! A Peugeot-k minősége a 2004-es évjáratokik kérdőjeles. Kezünkbe került anno egy általános szervízelési statisztika százalékos kimutatásokkal. A Peugeot közel volt a dobogóhoz főleg motorikus dolgok miatt. A Fiat-ról annyit tok hogy sokat veszít mindíg az értékéből. A végén vettünk egy Opel Astrát azóta túlesett egy kipufogó plasztikán mert rá tolattam egy nyomorék kőre... Más gond még nem volt vele, jól bírja és van alkatrész ellátás is bőven hozzá.
  5. Nouby

    Robogó vásárlási tanácsok!

    Használtat azért nem vennék mert eggyáltalán nem értek hozzá. Ha meg valami elromlik benne kicserélni sem tudnám. Szerk.: Találtam eggyet ami talán használtban jó de nekem 8000km soknak tűnik robogóban. http://www.kepesmotor.hu/piaggio/i?p=106540&c=3416#p
  6. Nouby

    Robogó vásárlási tanácsok!

    Próbáltam használtban gondolkodni de f12 phatomot még használtan is (állapotra nem látok rá annyira) 300 felett volt.
  7. Nouby

    Robogó vásárlási tanácsok!

    Thz akkor próbálok még hozzá kaparni és újjat venni mert totál nem értek a motorokhoz. Újjan mieneket érdemes?
  8. Hi. A tapasztalt emberkék segítsége kéne robesz vásárlási ügyben. 250k-m van rá de nem tom hogy miet érdemes és honnan. Használtat nem szeretnék mert kitudja mit hajtottak ki belőle. Újból meg nem sok jön ki 300 alatt és ien Keeway meg ien kamu kína/koreai motorban sem bíznék meg. Várom az ötleteket. THZ
  9. Nouby

    Meglepi a óra alatt!

    Nem lehet hogy ez egy komoly műpók? Nincs az az Isten hogy egy pók megvárja egy helyben hogy leszedd az órát felőle. Addigra már 4-szer elszaladt volna... És ilyen pókot én még életemben nem láttam. Nem vagyok rovarszakértő de ez sztem nem hálószövő. Akkor mit keres Magyarországon főleg egy szobában az óra alatt?
  10. Nouby

    Támogatnád az oldalt?

    Végre az emberek kifejtik a véleményüket ezt öröm nézni.
  11. Nouby

    Támogatnád az oldalt?

    Szavaztatok sokan de nem kommentáltátok. Pótoljátok ha kell útólag is! Azért szavaszás mert kíváncsiak a véleményetekre!!
  12. Nouby

    Vicces nevek

    Vannak remek nevek. Leendő szülők előtt zárassuk le ezt a topikot mert sztem simán vannak olyanok akik innen választanának. Komoly. A minisztériumba érkezett olyan kérvény hogy a gyerekük neve lehetne-e Canabis.
  13. Nouby

    Támogatnád az oldalt?

    Nem tom figyeltétek-e de itt volt valamikor aggress hozzászólása.Az hova tűnt?
  14. Nouby

    Banán

    Akkor: németül:banane franciául:banane olasz:banana angolul:banana Sztem ez egy univerzáris szó! Mindenhol ugyanúgy ejted és ugyanazt jelenti! A banánok meghódítjáka földet.
  15. Nouby

    Támogatnád az oldalt?

    Én szeretném támogatni az oldalt de gimnáziumban,17 évesen a keresetem vergál a nullával(megközelíti de nem lesz soha egyelő vele). A család viszonylag elvan eresztve de apám nem ad zsebpénzt azt akarja hogy megdolgozzak a pénzemért[ ez így reálisnak tűnik de nagyon xar érzés]. Amit betok vállalni hétvégi munkák, szünidei munkákból befolyó pénz összeg arra is alig elég hogy meglegyen a net és a gép. Napi 3K egy egésznapos lapátolásért. És tanulnom is kell meg itthon is dolgozni.
×
×
  • Create New...