Jump to content
PirateClub.hu

kissember

Veterán
  • Pontszám

    103
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About kissember

  • Születésnap 09/15/1989

Contact Methods

  • MSN
    bkvsaul@freemail.hu
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Győr

Legutóbb itt jártak

579 profil megtekintés

kissember's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. kissember

    Milyen mobiltelefonod van?

    Sony Ericsson K700i nem a legjobb ,de az elmúlt 1évben nem volt vele gond. Előtte egy régebbi típusú Samsungom volt 4évig szolgált hűségesen.
  2. Láttom felvettél barátnak. Köszönöm.

  3. kissember

    Milyen OP Rendszer-t használsz?

    Xp használó vagyok. 1 vagy 2 év múlva viszont biztos ,hogy Vista user leszek ,mert ahogy szokás a ,,dolgok" lassan átállnak. Ugyanez történt a 98-nál is. Ha jól tudom.
  4. kissember

    South Park

    Nagyon leköteleznél, ha ide belinkelnéd vagy csak tipped adnál ahhoz hogy hol tudnám leszedni. Előre is kösz. Tényleg valaki megtudná mondani hogy igaz-e a hír hogy a cool-on nem sokára új részeket fognak leadni?
  5. kissember

    Orbit vs. Winterfresh

    Hát elég gáz ha valaki fogkrém helyett rágót használ már megbocsássatok.
  6. kissember

    Orbit vs. Winterfresh

    Orbit mert régebbről ismerem. Egyébként melyiktől is lesz fagyleheletem?
  7. kissember

    Ki Milyen Soportot Űz?

    Réges-régen úsztam és judoztam és a régi osztályommal minden héten baseballoztam hobbi szinten (bár volt iskolai mérkőzésünk is). Jah meg az új osztállyal a sakk mecsek bár nem tudom mennyire lehet a sakkot sportnak mondani? Most az éld túl a vizsgákat nevü sportot űzöm.
  8. kissember

    Támogatnád az oldalt?

    Szívesen támogatnám ,ha kapnék zsebpénzt egyáltalán. Én a húsvétkor befolyt összegből gazdálkodom egy évben és az nagyon kevés egy oldal támogatásához és adolgaim megvásárlásához.
  9. kissember

    Szoktál kondizni ?

    Hiszek neked ,de akkor nem vagy gyenge. Egyébként úgy jó ahogy írtad ,de ezek szerint a 80-at maxban nézted.
  10. kissember

    Szoktál kondizni ?

    És 80kg után gyengének mondod magad! Vagy nagyot kamuztál vagy szerény vagy.
  11. kissember

    Malacka fiu vagy lány?

    Hát... Egy német szóval fogalmazva szerintem malacka ,,das". De az is lehet ,hogy hímnős.
  12. Nálam két eset van: 1.)Ha a családon kivül senki se használja a gépem akkor a windows akár több évet (max2) is kibír újra telepítés nélkül! 2.)Ha viszont a haverom (akit poweruser rangja miatt nem nevezhetek meg) akkor 2nap alatt megdöglik az egész gép! Persze ő csak a programokat szerette volna frissíteni.
  13. kissember

    Húsvét

    Húsvét reload: (nem én találtam ki ,de azért jó) A 13 legrosszabb mondat egy locsolótól 1. Autóval vagyok, tényleg nem ihatok három felesnél többet. 2. Szeretném tudni, hogy mennyiségre vagy minõségre adják a locsolópénzt… 3. Sajnos elfelejtettem a versikét. Nem lesz jó helyette, mondjuk a Himnusz? 4. A testvéremmel járjuk környéket, úgyhogy majd legyenek szívesek egy nagy X-et tenni az ablakba, hogy én már voltam… 5. Le kell csavarni a kupakját? Akkor azért nem fogyott… 6. Nem lehetne elõször a pénzt, addigra legalább ki tudnám találni a verset. 7. Odaadom, aztán tényleg csak annyit öntsenek magukra, amennyi feltétlenül kell, mert marha drága volt ám! 8. Igaz, hogy rohadtul nem ismerem magukat, de hát a kocsma bezárt, és gondoltam, itt hátha kapok valami piát… 9. Ezt a három piros tojást nem tetszik beváltani egy csokinyuszira? 10. A verset SMS-ben, a kölnit meg MMS-ben küldtem még tegnap, megkaptad? 11. Ez a kölni már vagy nyolc éve hû társam… 12. Kölnim sajnos nem volt otthon, remélem ez a spré is megfelel. 13. Nem kérek se pénzt, se nyulat, csak gyorsan vécére szeretnék menni… A 13 legrosszabb mondat egy locsolandótól 1. Várj, leveszem a parókám, nem szeretem ugyanis, ha szagos lesz… 2. Nem igazán készültem süteménnyel, de maradt még egy kis bejgli karácsonyról… 3. Tavaly egy ötszázassal többet adtam, úgyhogy most nem kapsz semmit, nem baj? 4. Tudod, mit? Adok egy ezrest, és ne kell jönnöd jövõre! 5. A papa azt üzeni, hogy ne igyál több pálinkát, mert még mindig bûzlik a feje a kölnidtõl! 6. Mondd meg, ha nem kell tojást, de ne tömd tele még egyszer kifele menet a postaládámat! 7. És ha sonkát csomagolnék a sztaniolba, az is olyan, mint a nyuszi… 8. Adok még egy kis pénzt, aztán vegyél magadnak valami rendes, illatos kölnit… ne ezt a szart! 9. Persze, kaputelefonon keresztül is jó lesz bõven, a pénzt meg majd ledobom! 10. Inkább a tenyerembe, azt úgyis gyakran mosom… 11. Csak akkor engedem, ha tényleg nem tartalmaz rákkeltõt! 12. Tudom, hogy mi csak hárman vagyunk, de azok a szemét Kovácsék megint egy ezressel többet adtak neked, mint mi, ugye? 13. Ez valami új környezetbarát szekta mottója!?
  14. kissember

    Milyen származásu vagy?

    ,,Nyugati szél fú, délibáb ragyog. Magyar vagyok, szittya vagyok!" -mondta a belga és mondom én is. Addig is maradok hazámnak rendületlenül híve...
  15. kissember

    Beszélgetés egy robot csajjal

    Lafoxka Nem rebeghetem: sz...vesen, mert nem e elemek leledznek benne, de nem ellenkezem. Te most okosabb lettem. Kösz. Lafoxka Elrebeghetem neked: Eszperente. Nyelvezet, mellyel emberek gengeteg e-t elzengve mekegnek szellemesen, esetleg ellenszenvesen. Te Mi az a eszperente nyelv? Lafoxka Szerencsémre a munkám és a hobbim egybeesik, ezért szeretek dolgozni. Most például azon dolgozom, hogy eszperente nyelven is tudjak neked válaszolni. Tudod mi az? Kérdezd meg tőlem! Lafoxka Most, mivel egy szavadat se értettem, magamról fogok beszélni. Ne is tiltakozz, ez így van rendjén! Te Van akaratod? Lafoxka Szerinted akarjak? Te Miért akarsz kitérni a kérdések elől? Te Minden rendben van? Tipikus nő! Soha nem fogod érteni bármennyire is akarod.
×
×
  • Create New...