matany Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 Ha pl valahol külföldön ébrednék akk elsőnek bebujnék egy WC be. Utána WC papirral körbe tekerném magamat, és mint egy mumai rémiszgetném az Idős Nénikét hogy, "Ide Casht Nagyi!" aztán elbujnék egy csatornába.És Várnám, hogy kicsit a hangulat lecsillapodjon. Aztán Meg mintha semmi se történt volna elmegyek egy ruha üzletbe és veszek pár ruhát.De ha netán elfogyna a cash és nem tudnák haza jönni, akk is lehet egy másik módszer, mégpedig hogy Dzsungel Lakót játszanék kis lándzsával. Ha pedig Magyarországon ébrednék a saját városomba, akk eljátszom hogy bolond vok, és már otthon is vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
camplazlo Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Ha olyan helyen ébrednék ahol ismernek akkor inkább az arcomat takarnám el, nemtom ti hogy vagytok vele, de engem az alapján ismernek föl (Egy viccből...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
siri11 Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Hát én még nem tapasztaltam ... sztem hazáig futnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopekicsigo Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 Én nem haboznék Elkezdenék játszani a répámmal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mellon Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 eloszor panik, aztan hatalmas rohoges, aztan ugy tennek mintha fel lennek oltozve, es csak a sok hulye nem latna a ruhaimat, es elmennek az elso ismerosomhoz. ha mar ugyis lattak, akkor mar nem mindegy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danny Blue Posted Április 10, 2009 Share Posted Április 10, 2009 Én mivel néger vok nekem nem lenne mit szégyelnem mert szép nagydarab:) felkelnék és szépen hazasétálnék. DE! előbb bejárnám a várost:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Április 10, 2009 Share Posted Április 10, 2009 Én azt mondanám a járókelőknek hogy filmforgatáson vagyok, majd hazaszaladnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
backinblack Posted Április 10, 2009 Share Posted Április 10, 2009 Táncolnék egy sort azt haza futnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Április 10, 2009 Share Posted Április 10, 2009 Húznék vmit a fejemre, amiben azért még látok, és elkezdenék sprintelni hazafele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackie1218 Posted Április 10, 2009 Share Posted Április 10, 2009 Gyorsan lopnék valahonnan pár kiteregetett ruhát és később visszacsempészném. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebana Posted Április 13, 2009 Share Posted Április 13, 2009 ez nekem a rémálmom. legalább 3x álmodtam már ilyet XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boogeyman Posted Április 18, 2009 Share Posted Április 18, 2009 1.visszaaludnék 2 én is valamivel eltakarnám magam és bújkálva hazamennék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borotva Posted Április 19, 2009 Share Posted Április 19, 2009 Ha a saját falumba ébrednék akkor semmi gond, szépen nyugottan haza mennék.(Úgy se találkoznék senkivel XD ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smirre Posted Április 19, 2009 Share Posted Április 19, 2009 Hát, vannak érdekes megoldások Ilyet sajnos én is álmodtam már és nem volt valami kellemes élmény. A valóságban természetesen megrohamoznám az első kínai üzletet amit meglátok és gyorsan magamra kapnám a legfontosabbakat, Cipő, nadrág, felső. A legrosszabb esetben a rendőrök vinnének el (valószínűleg ruhában) és megúsznám egy szabálysértéssel. Még mindíg jobb, mintha tök pucéran kellene haza sunnyognom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Május 1, 2009 Share Posted Május 1, 2009 ha nincs arra senki akkor keresnék vmit amivel takarhatom magam aztán bújkálva hazamennék ha vannak arra emberek akkor elbújnék és várnék amég mindenki el nem tűnik és akkor mennék haza xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csalip Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 akinek nincs mit szégyelnie az fedő nélkül is haza megy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tumby Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 elöször is talán felülnék azt körülnéznék hogy hol vagyok meg hogy mi a pálya!! azt röhögnék jó nagyot az egész szitún!! persze közben szereznék vmi alsót ha mást nem is!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaleeX Posted Július 11, 2009 Share Posted Július 11, 2009 hát, egy 450fős településen eléggé gáz lenne a helyzet, mert én ilyen lakok... az előnye hogy vannak olyan helyek ahol nincs világitás, szal, simán megoldható este... nappal, meg 2 perc sprint, és otthon is vagyok... hát, egy 450fős településen eléggé gáz lenne a helyzet, mert én ilyen lakok... az előnye hogy vannak olyan helyek ahol nincs világitás, szal, simán megoldható este... nappal, meg 2 perc sprint, és otthon is vagyok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajbymester Posted Július 16, 2009 Share Posted Július 16, 2009 Felöltöznék. Ennyi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rap boy15 Posted Július 16, 2009 Share Posted Július 16, 2009 az égés lene elbujnék egy kukába este pedig gyorsan haza És ha jön a kukás autó?xD Én dicsekednék na láttod nekem nagyobb mint a tied xDDDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Július 31, 2009 Share Posted Július 31, 2009 sikítanék egyet és hazaszaladnék beguggolnék a sarokba közben rágnám a hüvelykujjamat! XD áááááááááá most komolyan nem tudom mit csinálnék! Vagy mondanám h csak filmet forgatunk XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Tapia Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 én megragadnék egy fullos pics*t és megdöngetném a bul*ját. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsifrodó Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 hát...ez attól függ h hol ébrednék fel...ha mondjuk New Yorkban, hát azért az nem semmi...de ott már szerintem megszokták az ilyet, Amerika...biztos keresnék legalább fehérneműt ha mást nem is találok, vagy legalább bugyit,a többit meg eltakarja a hajam meg a kezem XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegitossj7 Posted Augusztus 17, 2009 Share Posted Augusztus 17, 2009 Gondolnám már mind1 és vissza aludnék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy girl99 Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 Hát a fene se tudja... Én szerintem odamennék az emberekhez takargatva a főbb részeket, és azt mondanám, hogy tud-e adni valami féle ruhaneműt, ameddig hazamegyek, aztán, ha valakitől kapnék, 10-20 köszönöm után hazamennék :D Később pedig visszavinném a ruhákat Más országban annyira nem aggódnék, mint itthon, mert ott nem ismernek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FULL-MOON Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 Valszeg beugranék a legközelebbi boltba egy sörért... ja de nincs tárcám se mi? akkor asszem tarhálnék ruhára, és a pénzből vennék egy sört, aztán elindulnék valamerre, aztán csak kialakulna valahogy de valszeg jól kiröhögném magam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Augusztus 22, 2009 Share Posted Augusztus 22, 2009 Futnék egy kört a legforgalmasabb utcába. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
takamaki Posted Augusztus 22, 2009 Share Posted Augusztus 22, 2009 Miért? Te mit tettél, mikor meztelenül ébredtél az utcán? Mert aki látta, azt tudom mit tett felvett téged videóra, és feltöltötte a netre!!! hehe http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2009/03/...i_az_oktogonon/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt2007 Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 itt a többség futna meg takargatná magát, de minek, én keresnék egy papírt vagy amire lehet írni és oda firkantanám a tarifát, aztán várnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViiCTORiiUS Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 Folyamatosan azt kiabálnám: "Bmeg ilyen nincs !!!" "Hát ez kva jó!" "Nem hiszem el ááá" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts