Jump to content
PirateClub.hu

kopekicsigo

Veterán
  • Pontszám

    35
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Legutóbb itt jártak

437 profil megtekintés

kopekicsigo's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. A Zombik a pokol legsötétebb bugyrából előtörve megtámadták a Farkast.... Erre a Farkas a zacsi-pacsi tehnológiájával leabálta őket.
  2. kopekicsigo

    c++ gond

    Pazar, hogy él a programozás /C++ TOPIC
  3. kopekicsigo

    c++ gond

    Heló! Javaslom, hogyha nagyon kezdő vagy, tehát ha még életetben soha nem láttál programkódokat, illetve nem algoritmizáltál, akkor ne C++ -szal kezdj! A C++ -nak egyrészt bonyolult szintaktikája van, másrészt sehol sem találsz olyan embert, aki ezt ajánlaná kezdő nyelvnek Kezdő nyelvnek ott van a Jó öreg Turbo Pascal esetleg Basic. (Assembly, ez alacsony szintű nyelv de megértése ennek sem könnyű, tehát ezt sem ANNYIRA ajánlom mert elavult etc.... DE GYORS Viszont ahogy írtad: " Számolásra használható programokat akarok írni" Nem tudom milyen "számolós" progikat akarsz írni, de ha nagy erőforrás igényűt, akkor tényleg javaslom assemblyt, de nem hinném, hogy ennyire beleakarsz merülni.....) Ugye Van nekünk C-nk is Ez a "programozás angolja". Ezt második helyen tudom ajánlani "Könnyebb" mint a C++. VB..... Ezt is második helyen tudom ajánlani. Javaslom, hogy ne vistán programozz, hiszen itt "korlátozotabbak a lehetőségeid". Programozás szempontjából sokkal ergonomikusabb az XP. De a google a barátod, biztos találsz fordítót Mellesleg a Borland honlapján is találhatsz IDÉ-t Vistára. (Márha Borland buildert akarsz )
  4. kopekicsigo

    Turbo Pascal 7.0

    ASCII kódtáblát használsz Netről leszeded megnézed melyik kódhoz melyik karater tartozik, pacalban megnyomod az ALT-ot és közben beírod a kódod a pascal pedig kibigyesszti neked Eredetileg erre találták ki, tehát ahogy a számítástechnika betört Európába, is ahol már ékezetes betűk is voltak, az okosok kiagyalaták az ASCII-t Ugyanez volt Japában is 2:Vagy egyszerűan letöltöd a nem angolos pascalt
  5. Én nem haboznék Elkezdenék játszani a répámmal
  6. o9vbgfŰ n ooúű 0 Ügyi vagyok Dicsérjetek meg Kivakartam a korpát a fejecskémből ):)
  7. kopekicsigo

    OpenGl (Free Pascal)

    Ja már én is rádöbbentem :D csak lusta voltam írni :D
  8. kopekicsigo

    OpenGl (Free Pascal)

    Ja ez jó megoldás Markee! :D
  9. kopekicsigo

    OpenGl (Free Pascal)

    Nah tehát ... te azt akarod hogy a figura körül foruljon vagyis "keringjen" a kamera.(mint a föld a nap körül) (a programozás összhangba hozható a természettel:D (ez baromság ne jegyezd meg csak poén)).előbb használj glrotatef-et és utána gltranslatef-et és nem saját tengelye körül fog elfordulni.
  10. Ja teljesen igeza van Pörköltszaftnak. A Medal of Honor készítői is ezt az utat járták végig KB. :;
  11. Csá! Nah szóval ha nem akarsz babrálódni a programozással akkor FPS Creator: törölve (Köszönd Markee-nak!) Aztán ha mégis szerentél bíbelődni akkor kezd el tanulni a Turbo Pascal(Elavult de ezzel kell kezdeni) ha ez megvan akkor TALÁN mehetsz az OpenGl-re. Erről bővebben találsz infót plussz Tutorialt itt: törölve Ha már vágod a témát akkor mehetsz a 3studio Max-ra vagy Blender-re stb... És ha már nagyon nagyon nagyon vágod a témát akkor kezd el tanulgatni a C++. És utána tanulgathatod a DirectX-et. Persze ehhez idő kell... és türelem...
×
×
  • Create New...