Jump to content
PirateClub.hu

kopekicsigo

Veterán
  • Pontszám

    35
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: kopekicsigo

  1. A Zombik a pokol legsötétebb bugyrából előtörve megtámadták a Farkast.... Erre a Farkas a zacsi-pacsi tehnológiájával leabálta őket.
  2. kopekicsigo

    c++ gond

    Pazar, hogy él a programozás /C++ TOPIC
  3. kopekicsigo

    c++ gond

    Heló! Javaslom, hogyha nagyon kezdő vagy, tehát ha még életetben soha nem láttál programkódokat, illetve nem algoritmizáltál, akkor ne C++ -szal kezdj! A C++ -nak egyrészt bonyolult szintaktikája van, másrészt sehol sem találsz olyan embert, aki ezt ajánlaná kezdő nyelvnek Kezdő nyelvnek ott van a Jó öreg Turbo Pascal esetleg Basic. (Assembly, ez alacsony szintű nyelv de megértése ennek sem könnyű, tehát ezt sem ANNYIRA ajánlom mert elavult etc.... DE GYORS Viszont ahogy írtad: " Számolásra használható programokat akarok írni" Nem tudom milyen "számolós" progikat akarsz írni, de ha nagy erőforrás igényűt, akkor tényleg javaslom assemblyt, de nem hinném, hogy ennyire beleakarsz merülni.....) Ugye Van nekünk C-nk is Ez a "programozás angolja". Ezt második helyen tudom ajánlani "Könnyebb" mint a C++. VB..... Ezt is második helyen tudom ajánlani. Javaslom, hogy ne vistán programozz, hiszen itt "korlátozotabbak a lehetőségeid". Programozás szempontjából sokkal ergonomikusabb az XP. De a google a barátod, biztos találsz fordítót Mellesleg a Borland honlapján is találhatsz IDÉ-t Vistára. (Márha Borland buildert akarsz )
  4. kopekicsigo

    Turbo Pascal 7.0

    ASCII kódtáblát használsz Netről leszeded megnézed melyik kódhoz melyik karater tartozik, pacalban megnyomod az ALT-ot és közben beírod a kódod a pascal pedig kibigyesszti neked Eredetileg erre találták ki, tehát ahogy a számítástechnika betört Európába, is ahol már ékezetes betűk is voltak, az okosok kiagyalaták az ASCII-t Ugyanez volt Japában is 2:Vagy egyszerűan letöltöd a nem angolos pascalt
  5. Én nem haboznék Elkezdenék játszani a répámmal
  6. o9vbgfŰ n ooúű 0 Ügyi vagyok Dicsérjetek meg Kivakartam a korpát a fejecskémből ):)
  7. kopekicsigo

    OpenGl (Free Pascal)

    Ja már én is rádöbbentem :D csak lusta voltam írni :D
  8. kopekicsigo

    OpenGl (Free Pascal)

    Ja ez jó megoldás Markee! :D
  9. kopekicsigo

    OpenGl (Free Pascal)

    Nah tehát ... te azt akarod hogy a figura körül foruljon vagyis "keringjen" a kamera.(mint a föld a nap körül) (a programozás összhangba hozható a természettel:D (ez baromság ne jegyezd meg csak poén)).előbb használj glrotatef-et és utána gltranslatef-et és nem saját tengelye körül fog elfordulni.
  10. Ja teljesen igeza van Pörköltszaftnak. A Medal of Honor készítői is ezt az utat járták végig KB. :;
  11. Csá! Nah szóval ha nem akarsz babrálódni a programozással akkor FPS Creator: törölve (Köszönd Markee-nak!) Aztán ha mégis szerentél bíbelődni akkor kezd el tanulni a Turbo Pascal(Elavult de ezzel kell kezdeni) ha ez megvan akkor TALÁN mehetsz az OpenGl-re. Erről bővebben találsz infót plussz Tutorialt itt: törölve Ha már vágod a témát akkor mehetsz a 3studio Max-ra vagy Blender-re stb... És ha már nagyon nagyon nagyon vágod a témát akkor kezd el tanulgatni a C++. És utána tanulgathatod a DirectX-et. Persze ehhez idő kell... és türelem...
  12. kopekicsigo

    OpenGl (Free Pascal)

    Mármint mint nem tudsz rajta megcsinálni betenni vagy nem tölti be vagy mi? írd le bővebben! PLS ja és az unitokat beteheted a C:\FPC\2.1.4\units\i386-win32\opengl.
  13. Hello! Venni akarok egy memóriát a gépembe egy 512mb-set. Asus AS99127F alaplapomba. Típusa a Ramnak:512 MB DDR 400MHz Samsung memória. Véleményt kérnék az asus RAM-ról. Előre is THX.
  14. kopekicsigo

    OpenGl (Free Pascal)

    Igen Markee írni kellene csak nincs nagyon rá sok időm:S Na összeszedem magam és írok mán egyett. Hajani csak annyi hogy a futtantandó exe mellé beteszed a glut32.dll -t és fut is a kombinált fájl. Csak ennyit kell msáolni. Ja és ha glaux unitot használsz akkor meg értelem szerűen a glaux.dll-t teszed mellé. Semmi mást nem kell másolni.
  15. Krisztián üzenete: bazze, reggel háborúztam a szobámban.... Krisztián üzenete: arra ébredtem, hogy valami rászállt a fejemre Krisztián üzenete: mondom a rosseb, előjöttek a legyek Krisztián üzenete: azokat meg gyűlölöm, mondom kiírtom Krisztián üzenete: lekotortam a fejemről, és akkor vettem észre, hogy egy nehéz taktikai darázs volt az :S Paul üzenete: :DDD Krisztián üzenete: ott szöszmötölt a párnámon.... Krisztián üzenete: nekem se kellett több, megfújtam a kürtöt és elkezdtem csapkodni a párnát a falhoz (mer a darazsaktól nem kicsit félek....) Paul üzenete: Krisztián üzenete: 5 izomcsapás után mintha hozzá se értem volna a dögjéhez.... Krisztián üzenete: felkaptam a tévétávirányítót és elkezdtem ütni azzal Krisztián üzenete: akkor aszittem kiütöttem.... Paul üzenete: :DD:DD:DD:DD Paul üzenete: bash...!!!!!! Krisztián üzenete: visszafeküdtem, erre mi van? Krisztián üzenete: 2 perc múlva zümmögve elindult a falhoz.... Krisztián üzenete: mondom a k*rva anyád.... Krisztián üzenete: erre hallok egy k*rvanagy koppanást, na gondoltam magamba, ez a genyó is japán lehetett, kinyírta magát Krisztián üzenete: visszaaludni nem tudtam, mondom TV-zek Krisztián üzenete: benyomom a TV-t, nézem félkómásam, erre 3 centire tőlem felmászott az ágyra :S Krisztián üzenete: mondom bazze, ez termi-darázs, vagy nemtom Paul üzenete: :DD Krisztián üzenete: node 3 centis közelség az nekem már túl sok, szal felkaptam a telót aztán azzal is adtam neki.... Paul üzenete: baze!!! Krisztián üzenete: ÉS NEM DÖGLÖTT MEG!!!!!!!!! Paul üzenete: szal vesztettél?......de megkímélte az életedet? Krisztián üzenete: nem vesztettem.... Paul üzenete: kiegyeztetek egy döntetlenben? Krisztián üzenete: fohászkodtam a Császárhoz, és leemeltem a 800 oldalas Warhammer könyvet a polcról Paul üzenete: :DD Paul üzenete: aztaqrva Krisztián üzenete: amikor agyonütöttem rontott be apám, hogy mi a frászt csinálok, mer úgy hangzik, mintha bontanám a házat Paul üzenete: :DD:DD:DD Krisztián üzenete: érted, gugolok az ágyon ütöm a darazsat a könyvvel és benyit apám.....
  16. kopekicsigo

    Háttérkép beállítása

    Hol a akadtál meg? hátha tok segíteni
  17. kopekicsigo

    Háttérkép beállítása

    Az is igaz, de szerintem fitce cimborám (sztem) nem tudna írni. De nem akarok senkit se becsmérelni tényleg (nem vagyok kötekedős)
  18. kopekicsigo

    Háttérkép beállítása

    Nem jó. Mert az textbackround(white); így a helyes. A képfeltöltésre egy modult tudnék ajánlani, amit le tudsz szedni a következő oldalról: www.prog.hu
  19. kopekicsigo

    Sakktábla

    Kösz T1k3
×
×
  • Create New...