Jump to content
PirateClub.hu

Duner

Felhasználó
  • Pontszám

    0
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Duner's Achievements

0

Közösségi hírnév

  1. Huh undi egy topic De amúgy fene se számolja... méretektől függ múltkor anyám akkorát hozott amin 1 szelet akkora volt mint 1 "normál"-on 4... Szóval tudja a fene 4-5 biztos elmegy.
  2. Hát mit tom Én, valahogy megoldanám, hogy a szemem kilátszódjon legalább az egyik
  3. Duner

    Ettétek már le a billentyűzeteteket?

    Hát innivalóval még sose "áldottam" meg bill.zetem de kaja az töménytelen mennyiségben. Mikor virsli kenyérrel megy fölötte akkor tele kenyér morzsával, ha pizza akkor ragadt az egész a pizzakrémtől és így tovább... Jó sok mindent túlélt már a kis huncut De igaz, hogy jóformán minden hétvégén tisztíthatom
  4. Duner

    Gépeld be, hogy télapó....

    5éélqüó Közelében nem jártam, hogy sikerüljön
  5. Hát lehet, hogy szabad országban élünk, de nem szeretném másnap hallani az öregnénitől, az ABC-ben, hogy milyen a farkam, meg a kislányoktól sem, hogy kuki. Egyébként Én is az arcom takarnám, hisz arról ismernek fel. A közelemben lévő oly tárgyat kapnám fel ami takarja az egész képem és útra kelnék hazafelé.
  6. Hát lehet, hogy szabad országban élünk, de nem szeretném másnap hallani az öregnénitől, az ABC-ben, hogy milyen a farkam, meg a kislányoktól sem, hogy kuki. Egyébként Én is az arcom takarnám, hisz arról ismernek fel. A közelemben lévő oly tárgyat kapnám fel ami takarja az egész képem és útra kelnék hazafelé.
×
×
  • Create New...