php Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 Hát a Ryan közlegény megmentésében tényleg van egy kis hollywood, de ettől függetlenül sztem rohadt jó, és hitelesnek is tűnik Egyébként meg :A híd túl messze van, Navarone ágyúi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 napola az eddigi befutó smile.gif Egyetértek. A Napola szerintem nagyon jó kis film. Szomorú, és épp ezért szeretem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 Dicsőség zászlaja, Levelek Iwo-Jimáról, Ryan közlegény megmentése, El Alamein, Harcosok szövetsége, Elit alakulat, Sztálingrád, Pearl Harbour, 9. szakasz....... szóval az összes A napola szerintem is naon jó bár lövöldözéshez szokott szemnek kissé unalmas lehet Deiter: 9. szakasz (afganisztáni háború) vagy 9 rota, többet sajna én se tudok ugyhogy írjon még valaki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferrari enzo Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 Nekem is az Ellenség a kapuknál tetszet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Montana69 Posted Július 26, 2007 Share Posted Július 26, 2007 Az én háborús kedvenceim az Elit Alakulat és a Fegyvernepper. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulló Posted Július 29, 2007 Share Posted Július 29, 2007 Nállam az Ellenség a kapuknál a nyerő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JooGee Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 szerintem az elit alakulat van a toppon. a fegyverek szava, a katonák voltunk és az ellenség a kapuknál is ott vannak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam fisher Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 a szökés sobiborból-t tudom ajánlani meg a hitler a gonosz felemelkedése.nagyon jó filmek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Crash Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 "Napjainkban játszodó háborús filmek: -Senki földje -Sólyom végveszélyben (BHD) -Iraki misszió -Farkasok földje :Iraq -Bőrnyakuak ............................................................. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 szerintem a régi II. világháborús filmek a jók,de a dokumentumfilmek jobban érdekelnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 a szökés sobiborból-t tudom ajánlani meg a hitler a gonosz felemelkedése.nagyon jó filmek. Hát sztem a Szökés Sobiborból egy nagy rakás sz*r. A Hitler viszont elég jó, csak ajánlani tudom. Kedvenceim még A Bukás, Vaskereszt, A Tengeralattjáró, Ryan (bár vannak benne elég nagy hülyeségek), Halál 50 órája. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HunProBalazs Posted Augusztus 14, 2007 Share Posted Augusztus 14, 2007 Nekem egyértelműen a sorozatok közül az Elit Alakulat, a filmek közül nem tom, szerencsére nagyon sok van. Talán a Flags Of Our Father (A Dicsőség Zászlaja). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BronzIsten Posted Augusztus 15, 2007 Share Posted Augusztus 15, 2007 Stanley Kubtick-tól a Full Metal Jacket, az abszolult kedvenc, a háborús filmek közül. Vasárnap pont lesz a TV2-n Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Az őrület határán (The Thin Red Line) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Full Metal Jack jó! jó hogy feliratos volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam fisher Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Hát sztem a Szökés Sobiborból egy nagy rakás sz*r. most ez nem azt jeleni hogy neked nem tetszett hogy szar film,attól függetlenül másnak még nagyon tetszhet.nekem legjobban az jött be a filmbe amikor sorba nyírbálták az ss tiszteket meg amikor menekültek az erdőbe. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PET| Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Nekem az 1995-ös Szahara című film, amelyikben James Belushi a főszereplő az egyik kedvencem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabor82 Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 Sólyom végveszélyben,ellenség a kapuknél,ryan,elit alakulat,katonák voltunk. Ezek mind jók. Bár eddig talán a legjobban az iraki misszió tetszett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielson Posted Szeptember 14, 2007 Share Posted Szeptember 14, 2007 Katonák voltunk a legjobb...a régiek is nagyon sukárak...pl: Piszkos 12, Kelly hősei stb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Szeptember 27, 2007 Share Posted Szeptember 27, 2007 Megmondom én nektek melyik a legjobb háborús film:DDDD-Ellenség a kapuknál az a 2-ik legjobb:DDD IX. Század-Amikor 1989-ben vagy mikor az oroszok és az afgánok harcoltak Afganisztánban ez megtörtént és nagyon cool film havernál belenéztem nem gyenge film:DDD-Akinek megvan spájszerolja már fel:-O-Előre is kösz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamika Posted Szeptember 28, 2007 Share Posted Szeptember 28, 2007 Most akkor itt ösze gyűjtjük az öszes elérhető háborús filmet. Akkor ha valakinek meg van a 22-es csapdája az ne fogja visza magtá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Kémek a sasfészekben, A sas leszállt... ezek a legjobb, klasszikus háborús filmek szerintem Meg persze az Elit alakulat ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bozont411 Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Nekem a kelly hősei ,a Halál 50 órája, és a Fegyverek szava tetszett a legjobba ,,n esetleg mág a ryan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Pár napja megnéztem a Remageni-híd című filmet..Hát marha jó,ajánlani tudom EZT IS! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Ryan közlegény megmentése , és igaz nem film de az elit alakulat is nagyon bejött Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Akkor mi ha nem film? Zene? :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregory House Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Hát gyerekek én azt tudom mondani, hogy a régiek közül így elsőre: Piszkos 12, Kelly hősei, Vaskereszt De az abszolút legjobb egyértelműen : A BUKÁS Na az szerintem minden téren viszi a pálmát. És nem is kitalált történet, minden szóról szóra úgy zajlott a bunkerben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megyeri P Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 KATONÁK VOLTUNK A NAP KÖNNYEI Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Dr. House-al értek egyet, nekem is az a kedvencem (Meg a Hallo Hallo is jó, de az vigjáték-sorozat ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagoo Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 A régi háborús filmek +pár új .Verik a filmipar nagyjait!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts