Jump to content
PirateClub.hu

Bozont411

Veterán
  • Pontszám

    11
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Bozont411

  • Születésnap 04/11/1992

Contact Methods

  • MSN
    bozogaboka@freemail.hu
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Magyarország,Kistelek
  • Érdeklődés
    Lovaglás,számatógép,karate,kard \pénzérem gyűjtés

Bozont411's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Bozont411

    Tanulj meg puncit nyalni!

    Hát én azért olastam el mert tegnap este 1 nálam 2 évvel idősebb barátnőmnél felmértem a terepet és mivel még fiatal vagyok nem tudtam mit kezdeni vele ,vmennyire tetszett neki de én kipróbálom ezt ,már csak meg kéne taulni mi mután jön ,nagyon remélem beválik ....holnap....
  2. Bozont411

    Ti hol vesztek óvszert?

    Plusban( a tescoan nem iztos h vennék)
  3. Bozont411

    A menzesz és a szex

    nekük olyankor nics
  4. Bozont411

    Az első csók

    Nagyon jó volt, bár nagyon váratlan ,hintaágyon ülve kettesben szalonna sütés után ,amikor végre vettem a bátorságot h a hüvös miatt betakarjan és átkaroljam.....
  5. Bozont411

    Stratégia

    Age of széria Empire earth első része the lord of the rings the battle for middle earth the és a kiegészítője reise of the witsh king medieval összes és a roma total war setllers 4 heroes 4,company of heroes+ kieg.swein ,war front,haegemonia
  6. Bozont411

    Szakállas nő szült az alagútba

    Ha télleg szakállas , megértem miért van az alagutban, és hála isteek a gyereket se nagyon látom.
  7. Bozont411

    PirateClub SZAPPANopera

    de nem tudja ,hogy az a műfasz valójában Tündi buzi apjáé volt aki terhes lett a műfasztól és Tündi megszülése után beledobta Gaten city csatornályába ahol Betmen nagy ellensége a pingin ,folyammatos önkilégítést folytatott vele miközben az izzadtság cseppe végigcsordult a duzzatt pingvinmellbinbói közzött,aztán a műfasz pedig hajléktalan jóvoltálból került vissza jogos tulajdonosához....
  8. Bozont411

    World of Warcraft

    EZ biztos csak gumiszobába való hozzászólás, azért sokan reagáltak, idióta WOWosok, az eggyik haverom nem ment az iskolába mert meghalt a vinchestere és rajta volt a WOW karaktere.
  9. Bozont411

    A mindent tudó T(ré)-Gomb

    Az űren biztos súlytalanok, baj-e az ha egy csak szétvágja magát alul mert nem tud máshogy behatolni a fiúja? (volt már rá példa)
  10. Bozont411

    Találd ki, mi van a képen!

    AZ I. fluxus kodenzátor a második ami sokak szerint töltény hüvely ,de valójában lézer kard. AZ I. fluxus kodenzátor a második ami sokak szerint töltény hüvely ,de valójában lézer kard.
  11. Az enyémet nehéz kiejteni ,de valahogy így kéne ,h Bohzonth, de szoktak egyszerűbben is hívni mint pl. gyere ide, azon kivül Úristen , a Világ egyértelmű megkérdőjelezhetetlen ura meg ilyesmik.
  12. Bozont411

    A mindent tudó T(ré)-Gomb

    T(ré) :A IV . előtt. milyen lehet a kalóztámadás a lucerna táblán, és miért vannak véres lábnyomok a levegőben?
  13. Bozont411

    A cél a 78 963 hozzászólás!!

    ezért a hozzá hoszzólásért kérek 1 sonkás kukoricás óriás pizzát kistelek zrínyi u 28 / b alá 6760. az se volna rosz ha 1 szőkeség hozzná ki lovon ,4 liter cólával előre is köszi.
  14. Bozont411

    Mi volt a leghülyébb álmod?

    Én egyszer 1 mosóteknőben szálguldoztam az x szárnyú hajók közt és a émet tanárom lézerszemével üldözött a darthveder hajójáján és kinyirta az összes szuper csapatos brigádot.
×
×
  • Create New...