Jump to content
PirateClub.hu

sam fisher

Veterán
  • Pontszám

    137
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

sam fisher's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. sam fisher

    Háborús filmek

    Hát sztem a Szökés Sobiborból egy nagy rakás sz*r. most ez nem azt jeleni hogy neked nem tetszett hogy szar film,attól függetlenül másnak még nagyon tetszhet.nekem legjobban az jött be a filmbe amikor sorba nyírbálták az ss tiszteket meg amikor menekültek az erdőbe.
  2. Azért ajánlhatnátok vmilyet 20-25k környékén a sima p5b alaplap van 25 körül vagy kissé olcsóbb.de itt egy teszt nem sok a kölönbség a két lap között: http://prohardver.hu/cikkek/2006-11-27/alaplapok_core_2_duo_ala_1_resz/oldal_3.html
  3. hány pontot érsz el 3dmark 06-ba? csak érdekelne.
  4. én meg vennék,na jó talán ismerőstől,meg ha jó állapotú,meg ha nem drága.akkor gondolom a kocsikról is ez a véleményed.de szerintem 1 bmw-t azért elfogadnál használtan is.
  5. így van igaza van,sokkal lassabb a ddr2 mint a 3.a radeonokat énse ismerem mert még nemvolt és több mint valószinű hogy nem is lesz.valahogy mindig elmaradottnak tartottam az atikat az nvidiákhoz képest.de ez van nem lehet mindeki jó.
  6. hát őszintén én még 50-et se adnék egy 8800gts-ért lehetne akár 640mb-os akkor se,főleg most hogy elterjedt a pletyka hogy jönnek az új vgá-k meg a dx10.1.nálam megszűnt az az időszak hogy mindennel fullon akarok játszani, mert minek.úgyis előbb vagy utóbb szaggatni fog mindenen a játékok.arra hogy közepesen játszak(ami nekem bőven elég) arra most nagyon is elég egy 8600gts is.aztán meg meglátom mi lesz később.
  7. teljesen mindegy hogy intel vagy amd.akkora különbség nincs egyibe se hogy +10 vagy -10 fps-el jobban mennek a játékok.engem eddig se érdekelt hogy milyen proci van a gépbe inkább a vga meg a ram a fontos.de azok nagyon.a proci az úgyis a töltést befolyásolja na azért ram is kell hozzá.olyat meg nemnygyon fogysz tapasztalni a gta 4-nél hogy egyszer csak megáll a játék és elkezd tölteni mert kevés a proci feltéve akkor ha kevés ram lesz a gépedbe.
  8. szerintem még ők maguk se túdják mit akarnak.3 hónapja vettem gépet és dobhatnám is ki mert jönnek a dd3-mas memóriák,meg a pcie 2.0,meg a 9800-as vgák.amik állítólag tudni fogják a dx 10.1-et,állítólag.majd aztán megint nem jönnek rá játékok se.egy nagy szart veszek ezekből.inkább kivágom a gépet a pics*ba elegem van már a fejlesztésekből.legközelebbi pénből biztos hogy xbox360-at veszek.és vége a gépezésnek örökre.
  9. akkor ezek a karik pcie 2.0-ásak lesznek?na és belemegy azért a sima pcie-es alaplapba?ha nem akkor megint kell majd venni másikat.igen ez fogja igazán kihasználni a dx10-et.csak akkor azt nem értem miért adták ki a 8-as sorozatot.de legalább a dx9-es játékok szépen mennek.
  10. én hétfőn szerintem már rendelem is a 6750-est.
  11. én is ilyet akarok de a 6420-at be akarom számítatni,csak azt nemtom most mennyi újonan.a 6750-est egyébként majdnem 4 gigáig lehet húzni túdtátok?
  12. megérkeztek az új c2d-k.az E6550(2.33),E6750(2.66),E6850(3000).egész baráti az áruk.immáron már 1333-mas fsb-vel rendelkeznek.vajon csak az órajel és az fsb lett másabb?várom véleményeiteket.
  13. a régi amd-kél volt olyan hogy szoktak fórasztgatni a procin a lábakat hogy magasabb órajelen menjen.de ezzel ne próbálkozz.
×
×
  • Create New...