Jump to content
PirateClub.hu

HunProBalazs

Veterán
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About HunProBalazs

 • Rank
  Lézengő
 • Birthday 08/17/1989

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Sin City
 1. HunProBalazs

  Win7 probléma avagy hibás hardware!?

  Amúgy most, h néztem neked a videókártya típusát, észrevettem, h valamilyen illesztőprogram, ha úgy tetszik driver nincs telepítve!!! Lehet, h ez lehet a probléma??? ACPI\TOS6205 Dolgozok az ügyön, mindenesetre felrakom, ha biztosra tudod, h ezzel lehet a gond, légyszi jelezz vissza!!! Sajnos nem találtam róla infót a neten!!!
 2. HunProBalazs

  Win7 probléma avagy hibás hardware!?

  Hali!!! Nem, nem tartozott hozzá op rendszer!!! Xp-t vettem hozzá, sp3-as szervízpack-al!!! Oltári lassú volt, nem is értem miért!!! Felraktam rá a Vista rc-t is, tükéletes gyorsasággal elfutott, hiba nélkül, utána a 64 bites Win7-et, ami eleinte működött, később előjött e probléma, újratelepítettem, immár win7 32 bites van!!! Amúgy ATI Mobility Radeon HD 3400 Series-es videókártyám van!!!
 3. HunProBalazs

  Win7 probléma avagy hibás hardware!?

  Köszi a gyors választ!!! Mihelyst újraindul, elvégzem a tanácsolt múveleteket!!! Viszont a nap folyamán azt nézegettem, h a windows beépített eseménynaplója miket dob ki!!! Őszintén szólva nem igazán értem milyen hibaüzenet mit jelent illetve miért van, google-be utánakerestem, de nem találtam megoldást!!! Kritikus: forrás: Kernel-Power; eseményazonosító: 41; Feladatkategória: (63) Hiba: forrás: atikmdag; eseményazonosító: 43029, de van 52236-os is, feladatkategória: 42, meg 51 forrás: service control manager; azonosító: 7001; forrás: distributedCOM; azonosító: 10010 forrás: hibaellenőrzés; azonosító: 1001 És lényegében ezek váltakoznak!!! Ha valaki ért hozzá kérem segítsen!!! Előre is köszönöm!!!
 4. Szeeebusz, köszi, h benéztél!!! Sajnos az utóbbi 1 hónapban rosszalkodik a notebookom!!! Ez abban nyílvánul meg, h gondol egyet és újraindul!!! Néha ez egy kék alapon levő szöveggel is párosul, de olyan gyorsan el is tűnik, hogy nem tudom elolvasni, de iylen szavakat olvasok ki, h hardware meg problem... Szal valami nem működik jól!!! Vírus kizárva, hiszen újratelepítettem és ugyancsak előjött!!! Érdekes módon csökkentett módban nem indulgat újra!!! Van olyan, mikor bekapcs után 5 perc múlva leáll, van, h egy napig is elment!!! Mára már ha 15 percet megy egyhuzamban már orülök!!! Visszatérve a hardveres problémára!!! Több progival is ellenőrizve lett a winyó, memória és a 2magos proci!!! Nem talált hibát!!! Ja és van, amikor restart után kiírja: win probléma-megoldás keresés: az persze nem talál semmit a neten, de probléma: bluescreen uygebár!!! Na és felmerült, hogy mekkora a proci hőmérséklete!!! Meglepő módon 10%-os üzemeléssel 60 fok volt!!! Kisebb igénybevétel után elég könnyen felszökött akár 70 fokra is!!! Lehet, h ez lehet a hiba??? De nem értem, mert volt, h bekapcsoltam 6 óra pihi után a gépet, még hideg volt szó szerint, és mikor felállni készült a win7, már ki is kapcsolt, ugyancsak 60 fok volt!!! A ventillátor pedig dolgozik!!! Elmozdult??? Garis, nem merem szétszedni, de heteket se akarok várni a szervízre!!! Cooling paddal (hűtőpaddal) is próbáltam, nem segített!!! Érdekes, mert mikor prociteszt volt, 100%-os igénybevétel mellett felment eszméltenre, 90 celsiusra is, mégsem állt le, pedig 6 órán át tartott a vizsgálat!!! A progi kikapcsolhatta az érzékelőjét??? Szóval nem tudom mi lehet a baja, kifogytam az ötletekből, ha valaki tapasztalt már ehhez hasonlót, kérem jelezzen vissza, nagyon hálás lennék érte!!! Köszöntem szépen!!!
 5. HunProBalazs

  Kis kérés!

  Szeva!!! Köszi, hogy benéztél!!! Igazából arról lenne szó, hogy egyetemen a turbo c nevű programot hazsnáljuk. Bár, már többek között emiatt, megbántam, 64-bites Win7-et tettem fel! Ez alatt nem müxik a x86-ra írt tc progi. Sajnos nem találok x64-emre c-be programozható alkalmazás, ha valaki akárcsak egy linkkel is meg tudna dobni, nagyon hálás lennék!!! Köszi szépen!!!
 6. Na még egyszer jövök megköszönni!!! Igazából olyan kérdésem lenne, h azt hogy tudom megoldani, mert sajnos hibát írt ki, h egy újabb hide-ot berakok ami az IP-jét írja ki. ha olyan tartalmat töltenek fel amit nem kéne, akkor tudjam kitiltani az illetőt. A másik, h azt lenne jó megoldani, hogy ékezetes, szóközös neveket is fel tudjanak tölteni. Azaz feltudnak, de már nem jeleníti meg őket!!! Valami kóddal biztos meg lehet, a keresőoptimalizálás miatt kérdezem!!! Köszi!!!
 7. Egy életet mentettél meg bennem, de inkább kettőt!!! Nagyon kemény cucc,mekkora hasznát veszem!!!(Y)
 8. HunProBalazs

  Javascript javítás!

  Ja, vágom mit mondasz, és köszi az ötletért, tényleg ezt a megközelítést pont nem próbáltam, de sajnos így se jó!!! Szal nem tom. De az is bosszant, hogy az index.php-n nem csúszik el, mikor pedig a switch navigáción keresztül átmegy egyből ide-oda mozdulnak el a sávok!!! Még ha egy különálló div-be rakom, fix floattal is kijön belőle. Már megbizonyosodtam, h a scriptbe van a bibi. De akkor azt nem értem az inde.php-nál márt megy jól, illetve HTML-be...
 9. HunProBalazs

  Javascript javítás!

  Nem hiszem!!! Az az érdekes, hogy HTML alatt tökéletesen fut, CSS nélkül! Nem jelenik meg a gördítősáv! PHP-be másolva meg egyből elkezd oldalra meg lefele mozdulni!!! Nem értem, biztos bennem van a hiba!!!:'(
 10. HunProBalazs

  Javascript javítás!

  Hali!!! Köszi, hogy benéztél. Tudnod kell, hogy nem értek a javascripthez. Viszont egy érdekeset találtam a neten, amit be szeretnék építeni az oldalamra. Igazából amit az angol tudásommal meg programozós múltammal sikerült saját szájízűvé tennem, viszont azt nem bírom benne megcsinálni, hogy bizonyos méreten jelenjen meg. Próbáltam div-be berakni, de nem látszódott a megoldás, gondolom a paraméterek úgy vannak megírva! Aki tudja kérem írja meg!!! <script language="JavaScript"> <!-- Image0=new Image(); Image0.src="bub2.gif"; Amount=3; Ypos=new Array(); Xpos=new Array(); Speed=new Array(); rate=new Array(); grow=new Array(); Step=new Array(); Cstep=new Array(); nsSize=new Array(); ns=(document.layers)?1:0; WinHeight=(document.layers)?window.innerHeight:window.document.body.clientHeight; WinWidth=(document.layers)?window.innerWidth:window.document.body.clientWidth; for (i=0; i < Amount; i++){ Ypos[i] = Math.round(Math.random()*WinHeight); Xpos[i] = Math.round(Math.random()*WinWidth); Speed[i]= Math.random()*4+4; Cstep[i]=0; Step[i]=Math.random()*0.1+0.05; grow[i]=10; nsSize[i]=Math.random()*15+5; } if (ns){ for (i = 0; i < Amount; i++){ document.write("<LAYER NAME='sn"+i+"' LEFT=0 TOP=0><img src="+Image0.src+" name='N' width="+nsSize[i]+" height="+nsSize[i]+"></LAYER>"); } } else{ document.write('<div style="position:absolute;top:270px;left:0px"><div style="position:relative">'); for (i = 0; i < Amount; i++){ document.write('<img id="si" src="'+Image0.src+'" style="position:absolute;top:0px;left:0px;filter:alpha(opacity=20)">'); } document.write('</div></div>'); } function bubbles(){ var WinHeight=(document.layers)?window.innerHeight:window.document.body.clientHeight; var WinWidth=(document.layers)?window.innerWidth:window.document.body.clientWidth; var hscrll=(document.layers)?window.pageYOffset:document.body.scrollTop; var wscrll=(document.layers)?window.pageXOffset:document.body.scrollLeft; for (i=0; i < Amount; i++){ sy = Speed[i]*Math.sin(270*Math.PI/180); sx = Speed[i]*Math.cos(Cstep[i]); Ypos[i]+=sy; Xpos[i]+=sx; rate[i]=0.4; if (Ypos[i] < -50){ Ypos[i]=WinHeight+50; Xpos[i]=Math.round(Math.random()*WinWidth); Speed[i]=Math.random()*4+6; grow[i]=2; nsSize[i]=Math.random()*15+5; } if (ns){ document.layers['sn'+i].left=Xpos[i]+wscrll; document.layers['sn'+i].top=Ypos[i]+hscrll; } else{ si[i].style.pixelLeft=Xpos[i]+wscrll; si[i].style.pixelTop=Ypos[i]+hscrll; si[i].style.width=grow[i]; si[i].style.height=grow[i]; } grow[i]+=rate[i]; Cstep[i]+=Step[i]; if (grow[i] > 15) grow[i]=15; } setTimeout('bubbles()',50); } bubbles(); //--> </script> Na és amit látok, h felülről a 270pxig működjön az tökéletes, viszont ha kipróbálod azt csinálja, hogy néha nekem elcsúszik a jobb és az alsó görgő. Amit nem szeretnék. Tehát: 973px-en belül működjön szélességben, és körübelül 585px magasságban. Lehet az oldalsó pozíciókon kell változtatni, de mondom nem bírtam rájönni akár mit adtam neki. Válaszodat előre is köszönöm szépen!!!
 11. HunProBalazs

  Rap vs. Rock

  Amit kihagytam, a tesóim rapperek akarnak lenni lol. Ez ilyen könnyen megy? Nem, nem ez egy rétegzene. Láttatok már néger metálost? Nem mert nem áll nekik jól!!! Bocsika. Nincs ez így???
 12. HunProBalazs

  Rap vs. Rock

  Rock!!! MIért, mert vagy százszor igényesebb!!! Én is ezen nevelkedtem, de átszoktam a durvább verzióra: Metal forever!!!
 13. HunProBalazs

  Metál

  Huhh, innen párat letöltök majd énis. Jók lehetnek. Én szeretem a : Rammstein, Stahlhammer, Lordi, Children Of Bodom, Hammerfall, System Of A Down!!!!!!!!!!!
 14. HunProBalazs

  Háborús filmek

  Nekem egyértelműen a sorozatok közül az Elit Alakulat, a filmek közül nem tom, szerencsére nagyon sok van. Talán a Flags Of Our Father (A Dicsőség Zászlaja).
×