Jump to content
PirateClub.hu

BronzIsten

Veterán
  • Pontszám

    111
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: BronzIsten

  1. BronzIsten

    Háborús filmek

    Stanley Kubtick-tól a Full Metal Jacket, az abszolult kedvenc, a háborús filmek közül. Vasárnap pont lesz a TV2-n
  2. BronzIsten

    Jó horror filmek!!!

    Tegnap adták a TV2-n, a Stanley Kubrick által levezényelt igazi horrorklasszikust a "A ragyogás". Már nagyon régóta meg akartam ezt a filmet nézni, de sehol nem tudtam beszerezni, ám tegnap sikerűlt . Iszonyatosan jó film és Nicholson alakítása valami fergeteges volt. Sok horror filmet láttam már, de ez mindet alázza. Ajánlom a megnézését mindenkine, aki valamennyire is horror film kedvelőnek nevezi magát...megéri
  3. BronzIsten

    Horror filmek

    Szerintem az eredeti parásabb.
  4. BronzIsten

    Filmajánló

    Harcosok klubbja, Ponyvaregény, 300, Hanibal sorozat, Gladiátor, Forrest Gump, Alvilági játékok, Sebezhetetlen, Grindhouse (nemláttam még, de szvsz nagyot fog ütni), Zongorista, ennyi jutott hirtelen az eszembe.
  5. BronzIsten

    Milyen mobiltelefonod van?

    jelenelegi : SE k750i, ja és ha telefon akkor SONY ERICSSON DÖ BESZT!
  6. BronzIsten

    Milyen lesz 2030 -ban?

    Nagy hülyeségeket mondtok a jóslattal kapcsolatban, mivel egyáltalán nem a kipusztulásról szól, hanem arról hogy minden meg fog változni és sokkal jobb lesz. 2012 dec 22-én telik el pontosan egy kozmikus év ami 25920 év aszthiszem. Igencsak ekkor tér vissza egy kozmikus áramlat, ami elvileg beindította itt a Földön az éltetet, és minket is mutálni fog lehetőleg pozitívan, vagy kipusztít, nos ez is benne lehet.
  7. BronzIsten

    Milyen lesz 2030 -ban?

    Hacsak már meg nem halunk a 2012-re esedékes kozmikus változásokban
  8. BronzIsten

    Milyen lesz 2030 -ban?

    Nem valami Hold fúrások, meg robbantások miatt szállt el a Hold? Mintha valami ilyesmire emlékeznék.
  9. BronzIsten

    Milyen lesz 2030 -ban?

    20év? Közel sincs annyi időnk. Most egyébként a NASA azt mondja hogy van egy meteorit, ami 2030-ban minden valószínűséggel be fog csapódni a Földbe, bár a NASA nagy hazúdozó, ezért majd meglátjuk mi lesz.
  10. BronzIsten

    Horror filmek

    nem feltétlenűl
  11. BronzIsten

    Horror filmek

    A mihheztartás végett én csak a Fűrészről mondtam, hogy inkább a kemény thriller műfajába tartozik, mivel töbnyire ennek a műfajnak a sajátosságai mutatkoznak meg benne.
  12. BronzIsten

    Ki Milyen Mesebeli Hős Lenne?

    Az avararomból kiindúlva rozsomák lennék az x-men-ből, de ha valós történelmi személy akkor Leonidas király
  13. BronzIsten

    Mi a kedvenc filmed?

    Harcosok klubbja, Ponyvaregény, Sin city, Sebezhetetlen stb
  14. BronzIsten

    Horror filmek

    Pl a Hannibal Rising február 19-én(azthiszem) lesz az USA prmierje, az Imdb szerint jobb mint a Hannibal és a Vörös Sárkány imdb-n nézd mi van Crime / Horror / Thriller Vegyük példáúl az 1. részt, van egy gyilkos, aki embereket öl, van egy nyomozó, aki üldözi a gyilkost + váratlan fordulatok, azaz főleg krimi+thriller és a vadabb jelenetek miatt aggatják a műfjaára a horrorr jelzőt, de nem a szó szoros értelmében vett horror ez a film, nagyokos.
  15. BronzIsten

    Horror filmek

    A fűrész csupán egy keményre sikeredett pszichothriller, nem horrorr.
  16. BronzIsten

    Ki melyik TV műsort szereti???

    Szökés, annó a Jóbarátok, Egy rém rendes család, Heti hetes, South Park, Fábry, néha Gálvölgyi, Lost.
  17. BronzIsten

    Melyik a legjobb topic?

    mu online topik és a természetfölöttit boncolgatók, nameg a filmes topik.
  18. BronzIsten

    Barátok Közt

    Hát én nem igazán szeretem, hogy miért? kifacsart story klisékkel teleletűzdelve, gyenge szinészi alakítás, sokszor idióta, idegesítő karakterek. szvsz.
  19. BronzIsten

    Animékről

    Yu Yu Hakusho jó, meg annó még a Dragon Ballt szerettem.
  20. BronzIsten

    Milyen lesz 2030 -ban?

    Én a következő 5 évre jósolom, aminek az Iraki háború az előhuszára, és nem túl bizalomgerjesztő, hogy az Illuminati egyik nagyrangú tagja az USA elnöke, szóval ne számítsunk túl sok jóra.
  21. BronzIsten

    Milyen lesz 2030 -ban?

    Attól függ, hogy beteljesül-e a mayák 2012-es jóslata, ha igen akkor nagy istencsászárság lesz, ha nem akkor reméljük nem pusztulunk meg a 3. világháborúban, amit az Illuminati kirobbant
  22. BronzIsten

    Milyen lesz 2030 -ban?

    Én nem hiszem hogy ennyire drasztikus lenne a jövő. Elméletileg 2030-ra kifogyunk az energiahordzókból (kőolaj, földgáz) ez igaz, viszont már most is elég sok pénzt áldoznak a kormányok az alternatív energiára és, annak a legkézenfekvőbb felhasználásmódjára. Szerintem 2030-ra nap,szél,víz, geotermikus energia, stb-ből nyerik majd az energiát. Amellett ha Bill Gatesnek lehet hinni akkor már mindenkinek lesz legalább egy személyi robotja, ami elvégzi a házi munát, és az egyéb munkát az ember helyett. A "jólét" valószínűleg nőni fog, mert remélhetőleg Magyarország is a nagyon lassú gazdasági fejlődésével amin most átmegy, addigra már viszonylag megütjük az Amerikában lévő mostani életszinvonalt.
  23. BronzIsten

    Diablo 3

    Sztem meg ha már ps-re adják ki, akkor biztos egy kis hasonlóság sem lesz az előző részekhez képest a túlspirázott grafika miatt, de lehet hogy nem is lesz D3, mert mindenhol csak ködösítenek, legalábbis ahol eddig olvastam róla,
×
×
  • Create New...