Jump to content
PirateClub.hu

Malarki

Veterán
  • Pontszám

    112
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Malarki

  1. Malarki

    Konfigurációk, alkatrészek

    HY! Használt gépek után kutattam a neten, és ezt a kettőt találtam: http://iregszemcse.olx.hu/rendkivuli-aron-elado-komplett-szamitogep-iid-86736418 http://gyongyospata.olx.hu/p4-szamitogep-elado-iid-86890732 Nektek mi a véleményetek ezekről? Annyira nem értek hozzájuk, megérik az árukat? Második gépnek kellene testvérnek, főleg játékra.
  2. Itt nem az a kérdése, hogy meleg vagy-e, hanem ha az lenél, akkor hogy mondanád el. Én speciel nem tudom, lehet el se mondanám, csak hagynám, hátha kiderül magától is. Ha a fiam mondana ilyet, akkor se tagadnám ki, se nem verném el, se nem dobnám ki a házból. Bár ezt sztem senki se tenné meg, az se aki ezt írta, mert attól még mindig az én gyerekem. Tenni úgyse lehet ellene, eltűrném.
  3. Hé, ezt a Ne kerüljön le az első oldalról topicot ént találtam ki. De mivel sajan az már lekerült az első oldalról, itt segítek Egyébként sztem elég lenne a 10 ezer hsz is, és annyi még össze is jönne.
  4. Gyorsan, írjon ide valaki, mert nagyon lent van: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=88661
  5. Hát ezt sztem Chuck nyerni, de a hagymás bab evő versenyben alulmaradna
  6. Malarki

    Arsenal

    Nem semmi meccs volt, remélem a szezon nagy része is ilyen lesz. A City-t is ki kellene tömni így.
  7. Malarki

    Konfigurációk, alkatrészek

    Nforce2 Ultra 400 alaplaphoz kellene memória, nem tudom, hogy ehhez egyáltalán ehhez lehet-e DDR2-est tenni. Egy leírásban ezt találtam róla: "támogat maximum 3 Gb PC2100, PC2700 és PC3200 memóriát kétcsatornás elrendezésben" . Tudom, hogy nem egy mai darab, de ezt a gépet eddig csak netezéshez használtuk.
  8. Malarki

    Konfigurációk, alkatrészek

    Köszi. ÉS az számít hogy milyen alaplaphoz akarom venni? Tehát van különbség a dugaszok vagy ilyenek között?
  9. Malarki

    Konfigurációk, alkatrészek

    HY! Szeretnék egy új, 512-es DDR2- memóriát venni. Van olyan márka, amit ti ajánlotok? Vagy a márka teljesen mindegy? Láttam 3000-ért is, de 12-ért is. Nekem 5, max 6 ezrem van rá. ÉS még valami. Nem vagyok egy nagy gépguru, szóval ha megveszem, akkor csak be kell dugni a helyére, és felismeri magától vagy valamit telepíteni is kell? Előre is kösz a válaszokat.
  10. Malarki

    PirateClub SZAPPANopera

    majd 3 másodperc után újraindultak
  11. Malarki

    3 szavas modern mese

    meg bugyit letolni
  12. NA az hogy az Istenbe van, hogy megint a MHP nyeri a választást, amikor a KARD legyalázta USÁ-t? Valamit kellett írni
  13. Malarki

    Kép kéregető

    Tessék: Én kérek egy képet egy képről
  14. Malarki

    KÉNYSZERZUBBONY!!!

    ÁÁÁÁ, SZÉTVEREM A FEJED Ja, nem. Grüntől kérdezi a barátja: - Mondd csak, te mennyi pénzből jössz ki egy hónapban? - Fogalmam sincs, mert annyim még sose volt.
  15. Malarki

    Off topic

    ÁÁÁÁ, SZÉTVEREM A FEJED
  16. Malarki

    Manchester United

    Am Teveznek mi az a ronda sebhely a nyakán? Valami műtéte volt vagy mi?
  17. Na ezt én megcáfolnám. Horti Gábor tipikusan az az ember, akit vagy nagyon utálnak vagy nagyon szeretnek. Én speciel az utóbbi kategóriába tartozom . Sztem nagyon feldobja a meccseket a közvetítési stílusa. Főleg az ilyen Bundesliga 2-es meccseket, de a Barca TV-ben is jól nyomja
  18. Malarki

    IGEN

    Hát ahogy bejöttem, reflexből a nemre nyomtam
  19. Malarki

    Manchester United

    Hát én nem igazán vagyok kibékülve Valenciával. Ő most 24 éves, és még csak most fedezik fel a jobb csapatok. Ronaldo szintén 24 éves, de már a világ egyik legjobb játékosa, vagy Messi, aki még mindig csak 22 éves és szintén a világ egyik legjobb játékosa. Ha Valencia tényleg olyan orbitális tehetség lenne, sztem már nagyobb karriert futott volna be. Persze lehet hogy tévedek, és kapunk egy újabb Dél-Amerikai szupersztárt.
  20. Malarki

    Real Madrid

    Senki se lát a jövőbe, mindenki csak találgat, jósolgat. Lehet hogy tényleg becsődöl a klub, lehet hogy egymás után nyernek 6 bajnokságot és 5 BL-t.
  21. Hát igen, Gundi alapból sportriporter lenne, és nem is rossz.
  22. Hát sztem Somos Ákos és Egri Viktor is elég jó kommentátorok voltak, és nem csak a focit tudták jól közvetíteni, hanem szinte minden sportot ami az M1-en mnet(olimpia, kézilabda, stb).
  23. Hát én sajnálom, hogy az M1 lecsúszott a BL-ről. Nekem tetszett a felvezető és a kommentátorok teljesítménye is. Ettől a DigiSporttól meg nem várok sokat, mert hiába vették meg a jogokat, ennyi nem elég, kell egy jó stáb is aki megcsinálja a műsorokat(műsorvezetők,kommentátorok).
×
×
  • Create New...