balu1977 Posted Május 22, 2012 Share Posted Május 22, 2012 Mert már raktam fel ilyenre primot,csak már nem emlékezem mit irtam átt benne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolonel Posted Május 27, 2012 Share Posted Május 27, 2012 hello egy kis segitség, samsung galaxy s 5.0 hoz navigácios programot hol találok ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ábel66 Posted Június 2, 2012 Share Posted Június 2, 2012 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a napokban hozzájutottam egy samsung galaxy tab p1000-hez, erre a típusra, hogy lehet rátenni az innen letöltött navigációt, vagy játékokat??? Az a baj, hogy a tab-al még csak ismerkedési fázisban vagyunk köszi a segítséget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu1977 Posted Június 12, 2012 Share Posted Június 12, 2012 Ha esetleg még azóta se jöttél rá akkor csinálj egy gmailos mélcimet és utánna kismillió programot ,játékot tudsz letölteni rá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ábel66 Posted Június 15, 2012 Share Posted Június 15, 2012 Ha elolvastad volna a kérdésemet akkor tudnád, hogy nem azt kérdeztem, hogy a market-ről, hogy lehet letölteni, hanem azt, hogy az itt letöltött programokat, hogyan lehet elindítani/feltelepíteni/futtathatóvá tenni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu1977 Posted Június 15, 2012 Share Posted Június 15, 2012 Az ittenieket sehogy ha nem androidos verziók... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ábel66 Posted Június 17, 2012 Share Posted Június 17, 2012 és ha androidos verziók??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu1977 Posted Június 17, 2012 Share Posted Június 17, 2012 Telepited és elinditod... Lényeg hogy ismerje a telefonod felbontását. De ez már nem navigációs téma. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakkalak Posted Július 4, 2012 Share Posted Július 4, 2012 Sziasztok! Wayteq x820Bt navigátorra milyen szoftvert ajánlotok(linkkel)? Most valami Mobile Maps 2009 van rajta, de kódot kér a a térképekre és így nem tudom használni. Kösz: Bakkalak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Július 5, 2012 Share Posted Július 5, 2012 Tegyél rá Primo-t! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leki Posted Július 6, 2012 Share Posted Július 6, 2012 Van információtok arra, hogy mikor jön ki frissítés a TOPMAP térképekhez. Ha jól tévedek ez a legújabb Hungary_83_TM_2011.10_111026? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Július 6, 2012 Share Posted Július 6, 2012 Tévedsz! 2012.Q2 maps topmap + local providers fbl+poi http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6460499&st=60&start=60 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leki Posted Július 6, 2012 Share Posted Július 6, 2012 Köszi, örök hála! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csabi44 Posted Július 12, 2012 Share Posted Július 12, 2012 Sziasztok! MIO N179-hez tudna valaki 2008-tól frissebb térképet adni,vagy valami másik navigációt lehet rá tenni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanctus Posted Július 12, 2012 Share Posted Július 12, 2012 Sziasztok! Őskövület Airis T620-amra szeretném rátenni a rátehető legfrissebb szoftvert. Sajnos kijöttem a gyakorlatból (rámelegítettem egy ismerősömre, és az volt a kérése, hogy tegyem rá a legfrissebb navigációt). Mit érdemes? Igo8, Amigo? Ezekből melyik PDA-ra a legfrissebb? Légyszi segítsetek! Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
entryy Posted Július 16, 2012 Share Posted Július 16, 2012 sziasztok, van egy navon n670 gps készülékem amin egy igo primo fut. A gondom az vele hogy sokszor elveszíti a jelet vagy nem talál műholdat. Ez ellen lehet valamit tenni hogy müködjön !? Frissen vett készülékről van szó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alteran95 Posted Július 16, 2012 Share Posted Július 16, 2012 Attól függ mi a gond, de ha új akkor érdemes visszavinni és elmondani mi a baj vele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
entryy Posted Július 16, 2012 Share Posted Július 16, 2012 Teljesen új készülék, ma lett megvéve. A gond hogy folyamatosan elveszti a műholdas jelet a kocsiban. és így egyáltalán nem is ér semmit. ha visszaviszem akkor nem tudom mikor kapom vissza és nekem meg szükségem van egyre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alteran95 Posted Július 16, 2012 Share Posted Július 16, 2012 Ha visszaviszed és elmondod hogy mi a baj vele, akkor lehet hogy kicserélik neked , vagy addig is míg javítják adnak egy másikat. Gondolom van rá garancia, akkor pedig vissza kell vinni. Mást nem tudok mondani, mert ha van rajta garancia, és azt mondom mondjuk, hogy frissítsd a szoftverét, és az nem lesz jó, akkor a garancia is elvész. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
istvan65 Posted Július 17, 2012 Share Posted Július 17, 2012 A mio oldalán találtam olyat hogy frissítés, először regisztrálni kell és kéri a sorozatszámot de nem tudom melyik az mert a gps-en és a dobozon is van egy csomó szám és nem tudom melyiket kell írni!!! Ebbe kéne nemekem segíteni!!!! Előre is köszönöm!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
entryy Posted Július 17, 2012 Share Posted Július 17, 2012 Esetleg nem tud valaki egy külső gps vevőt ami feltudja erősíteni a navon n670 jelét !? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu1977 Posted Július 17, 2012 Share Posted Július 17, 2012 Gps vevőhüz még külső vevőt? Vagy rosszui használod vagy tényleg rossz . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxi_maxi Posted Július 17, 2012 Share Posted Július 17, 2012 általába a gépen valahol van 1 cimke és az van ráírva h SN Number. na azaz :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
istvan65 Posted Július 17, 2012 Share Posted Július 17, 2012 KÖszi megtaláltam:D:D most meg az a baj hogy beregisztáltam és írja hogy utána fogok kapni egy kódot de nem kaptam meg ilyenkor mivan és nem tudom mégegyszer regelni!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu1977 Posted Július 17, 2012 Share Posted Július 17, 2012 Ne szenvedj vele. Az a frissités ló.aszt se ér. Tegyél vagy tetessél rá primot amit már könnyen lehet frissiteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rico06 Posted Július 25, 2012 Share Posted Július 25, 2012 sziasztok! valaki tudna segíteni egy mio moov 400-al, hogyan frissítem a térképeit vagy mégjobb lenne, hogyan rakok rá igo8-at? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Augusztus 10, 2012 Share Posted Augusztus 10, 2012 Van valakinek a birtokában mostani speedcam adatbázis? Ha igen kérem ossza meg! Csak az adatbázis kellene, semmi más. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvira1972 Posted Augusztus 23, 2012 Share Posted Augusztus 23, 2012 Sziasztok! Sajnos valamilyen modon letoroltem a gps szoftveret es sehogy sem tudom visszarakni. Persze bizt. masolatot nem keszitettem,tehat innen probaltam ,de nem sikerult Ha valakinek van ilyenje,kerem segitsen,ha lehet emailben es reszletesen,mert elegge buta vagyok hozza! email cimem : ambrus elvira @freemail.hu Elöre is koszonom !!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu1977 Posted Augusztus 24, 2012 Share Posted Augusztus 24, 2012 Azt azért leirhatnád pontosan, hogy milyen tipus... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
entryy Posted Augusztus 29, 2012 Share Posted Augusztus 29, 2012 Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy egy Mio C720-as készülék memóriáját akarom bővíteni de nem tudom hogy meddig kezel SD kártyát olvastam olyat hogy SDHC-t 2GB-ig kezeli. De ilyenekben nem vagyok biztos. Nagyon megköszönném ha valaki tudna ebben segíteni nekem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts