Jump to content
PirateClub.hu

formasu

Veterán
 • Content Count

  237
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

49 Semleges

About formasu

 • Rank
  Citromdí­jas

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest

Recent Profile Visitors

681 profile views
 1. A hármas már nem található. Biztosan törölték. "A keresett kifejezés (https://data.hu/get/12212347/Ashampoo_Burning_Studio_21.2.0.part3.rar) egyetlen dokumentumban sem található meg."
 2. Van benne sok nyelv, csak sajnos a magyar hiányzik. Az előző kiadásban, és a régebbiekben benne van a magyar is...
 3. formasu

  NAGY Windows 8 és 8.1 Gyűjtőtéma

  Korrekt ez az oldal? Próbaképpen egyre kattintottam, /Thunderbird/ és valami "ninite" programot akart telepíteni! Ekkor nem engedélyeztem tovább.
 4. formasu

  Konfigurációk, alkatrészek

  Ha érdekel a véleményem, én Intel párti vagyok.
 5. formasu

  Microsoft Windows 8

  ​Köszi, de ezt hol találok? / 64- és 32 bitest / Nem is tudom, hol keressem, mert nem hallottam róla.
 6. formasu

  Microsoft Windows 8

  Vettem egy elég gyors 8 GB-os Pendrive-t, és szerettem volna rátenni egy Win 8.1-et, bootolósan, a "Windows 7 USB DVD Download Tool" segítségével. Elindítja a formázást, és hibával kiszáll, hogy kezdjem előröl. Ezt próbáltam a fellelhető "Kori" változatokkal, és másokkal is, de egyikkel sem sikerült. Találtam olyat, /USB-DVD-tool.exe/ ami ezt írja: "ÉS AMI FONTOS EZ A PROGI MÁR ELFOGADJA A NEM EREDETI WINDOWS 7 ISO-T IS !!! Az eredeti szoftver csak eredeti windows 7 lemezről készült iso-t fogad el , ez a progi át lett alakítva." Ezzel is próbálkoztam.... ugyanaz. Mit csinálok rosszul? Köszi.
 7. formasu

  A Nagy Total Commander Téma

  A gondom az, hogy nem szeretek minden indításnál valahová kattintgatni. Azt írja ki, hogy sikerült regisztrálni, de még a gép újra indítása után sem akarja ezt az üzenetet figyelembe venni! /32 bites Win7-ről van szó/
 8. formasu

  A Nagy Adobe Téma

  Biztosan úgy írtad be, ahogyan leírtam, onnan kimásoltad! Szünetek nélkül írd be, és jó lesz!
 9. formasu

  Navigációs kérdések (új)

  Van erre a kérdésre egy "Segítség" topik, oda írhattad volna! Szerintem Primo-t tegyél rá, abból nálam a Primo 2.4-es fut, keresd ezt.
 10. formasu

  A Nagy Adobe Téma

  Csináld még egyszer előröl, mert valamit nem úgy csináltál, ahogy le van írva! Esetleg az Anti vírus is beszólhatott, azt erre az időre kapcsold ki!
 11. formasu

  Navigációs kérdések (új)

  Erre van a Segítség között topik, oda kellene írni! Mit szeretnél frissíteni? A Primo-t, vagy a térképeket? Primo-ból van már 2.4-es verzió, és térképekből is van a tiédnél jóval frissebb is A szoftvernél a verziót nézd, a térképeknél meg a gyártót, és a dátumot!
 12. formasu

  NAGY Windows 8 és 8.1 Gyűjtőtéma

  Ha már feltöltesz, mennyivel jobb, és hasznosabb lenne, ha időnként ránéznél arra, amit csinálsz! Ha valami hibás, azt vagy töröld, vagy javítsd ki, légy szíves, mert így feleslegesen tölti le sok ember, viszonylag sok munkával, a használhatatlant! A part.5 hibás, ott már megakad a kicsomagolás!
 13. formasu

  A Nagy Adobe Téma

  Amennyiben a 11.0-át letöltötted, annak a txt-fájlja érthetően leírta, mit kell csinálni. Tovább megyek, ha a 11.0-ást installáltad, akkor azt frissítheted is az Update-el, és ez, a 11.02 lesz belőle a frissítés után. Ha nem lenne meg, bemásolom ide: Telepítés menetének részletei a mellékelt txt-ben találhatók. 1. Kihúzod a netet! 2. Futtatod a setupot > megadsz neki bármilyen nevet, cégnevet > serialt generálsz a keygennel > NE ZÁRD BE A KEYGENT!! 3. miután feltelepült, jöhet az aktiválás, offline módban ugyebár, lévén nincs netkapcsolat... 4. Katt a "Problémái vannak a netkapcsolattal" szövegre > Kapcsolat nélküli aktiválás > Igénylókód generálása 5. Igénylőkódot másold be a keygen "Request code" slotjába > katt a generate gombra > Keygenben lévő "Acivation code"-ot az Acrobat "Válaszkód" slotjába > Katt az aktiválásra 6. "A kapcsolat nélküóli aktiválás befejeződött". Szuper! Nem is volt nehéz! MÉG NE INDÍTSD EL! 7. Tallózz a mappáid között ide: C:\WINDOWS\system32\drivers\etc 8. A Host file-t nyisd meg jegyzettömbbel, és másold be a végére ezt a két sort: 127.0.0.1 lmlicenses.wip4.adobe.com 127.0.0.1 lm.licenses.adobe.com 9. Mentsd el a Host file-t 10. FULL
×