Jump to content
PirateClub.hu

formasu

Veterán
  • Pontszám

    237
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Budapest

Legutóbb itt jártak

1,067 profil megtekintés

formasu's Achievements

Citromdí­jas

Citromdí­jas (8/24)

49

Közösségi hírnév

  1. A hármas már nem található. Biztosan törölték. "A keresett kifejezés (https://data.hu/get/12212347/Ashampoo_Burning_Studio_21.2.0.part3.rar) egyetlen dokumentumban sem található meg."
  2. Korrekt ez az oldal? Próbaképpen egyre kattintottam, /Thunderbird/ és valami "ninite" programot akart telepíteni! Ekkor nem engedélyeztem tovább.
  3. formasu

    Konfigurációk, alkatrészek

    Ha érdekel a véleményem, én Intel párti vagyok.
  4. formasu

    Microsoft Windows 8

    ​Köszi, de ezt hol találok? / 64- és 32 bitest / Nem is tudom, hol keressem, mert nem hallottam róla.
  5. formasu

    Microsoft Windows 8

    Vettem egy elég gyors 8 GB-os Pendrive-t, és szerettem volna rátenni egy Win 8.1-et, bootolósan, a "Windows 7 USB DVD Download Tool" segítségével. Elindítja a formázást, és hibával kiszáll, hogy kezdjem előröl. Ezt próbáltam a fellelhető "Kori" változatokkal, és másokkal is, de egyikkel sem sikerült. Találtam olyat, /USB-DVD-tool.exe/ ami ezt írja: "ÉS AMI FONTOS EZ A PROGI MÁR ELFOGADJA A NEM EREDETI WINDOWS 7 ISO-T IS !!! Az eredeti szoftver csak eredeti windows 7 lemezről készült iso-t fogad el , ez a progi át lett alakítva." Ezzel is próbálkoztam.... ugyanaz. Mit csinálok rosszul? Köszi.
  6. formasu

    A Nagy Adobe Téma

    Biztosan úgy írtad be, ahogyan leírtam, onnan kimásoltad! Szünetek nélkül írd be, és jó lesz!
  7. formasu

    Navigációs kérdések (új)

    Van erre a kérdésre egy "Segítség" topik, oda írhattad volna! Szerintem Primo-t tegyél rá, abból nálam a Primo 2.4-es fut, keresd ezt.
  8. formasu

    A Nagy Adobe Téma

    Csináld még egyszer előröl, mert valamit nem úgy csináltál, ahogy le van írva! Esetleg az Anti vírus is beszólhatott, azt erre az időre kapcsold ki!
  9. formasu

    Navigációs kérdések (új)

    Erre van a Segítség között topik, oda kellene írni! Mit szeretnél frissíteni? A Primo-t, vagy a térképeket? Primo-ból van már 2.4-es verzió, és térképekből is van a tiédnél jóval frissebb is A szoftvernél a verziót nézd, a térképeknél meg a gyártót, és a dátumot!
  10. Ha már feltöltesz, mennyivel jobb, és hasznosabb lenne, ha időnként ránéznél arra, amit csinálsz! Ha valami hibás, azt vagy töröld, vagy javítsd ki, légy szíves, mert így feleslegesen tölti le sok ember, viszonylag sok munkával, a használhatatlant! A part.5 hibás, ott már megakad a kicsomagolás!
  11. formasu

    A Nagy Adobe Téma

    Amennyiben a 11.0-át letöltötted, annak a txt-fájlja érthetően leírta, mit kell csinálni. Tovább megyek, ha a 11.0-ást installáltad, akkor azt frissítheted is az Update-el, és ez, a 11.02 lesz belőle a frissítés után. Ha nem lenne meg, bemásolom ide: Telepítés menetének részletei a mellékelt txt-ben találhatók. 1. Kihúzod a netet! 2. Futtatod a setupot > megadsz neki bármilyen nevet, cégnevet > serialt generálsz a keygennel > NE ZÁRD BE A KEYGENT!! 3. miután feltelepült, jöhet az aktiválás, offline módban ugyebár, lévén nincs netkapcsolat... 4. Katt a "Problémái vannak a netkapcsolattal" szövegre > Kapcsolat nélküli aktiválás > Igénylókód generálása 5. Igénylőkódot másold be a keygen "Request code" slotjába > katt a generate gombra > Keygenben lévő "Acivation code"-ot az Acrobat "Válaszkód" slotjába > Katt az aktiválásra 6. "A kapcsolat nélküóli aktiválás befejeződött". Szuper! Nem is volt nehéz! MÉG NE INDÍTSD EL! 7. Tallózz a mappáid között ide: C:\WINDOWS\system32\drivers\etc 8. A Host file-t nyisd meg jegyzettömbbel, és másold be a végére ezt a két sort: 127.0.0.1 lmlicenses.wip4.adobe.com 127.0.0.1 lm.licenses.adobe.com 9. Mentsd el a Host file-t 10. FULL
  12. formasu

    Navigációs kérdések (új)

    Ez nem a programtól függ! Szerintem a készülékeddel van probléma, vagy az aksijával.
  13. formasu

    A Nagy Adobe Téma

    Nem biztos, hogy ezt kellett volna válaszolnod! Miért nem írtad ide a jelszót inkább? / v a r a d i n u m szünetek nélkül / Egy kezdő nem biztos, hogy abból a forgó valamiből megérti a jelszót! A feltöltő biztosan találós kérdésnek tette ki, csak ezt nem írta oda!
  14. formasu

    Navigációs kérdések (új)

    Én erre a gépre inkább Primo-t tennék! Találsz olyant is, ami pont erre a gépre van optimalizálva.
  15. formasu

    Navigációs kérdések (új)

    Lehet, hogy még a régi IGO van rajta, és az nem látja az újabb típusú térképeket, esetleg, ha "eredeti" IGO van rajta, akkor nem lehet simán cserélni a térképeket.
×
×
  • Create New...