Jump to content
PirateClub.hu

alteran95

Törzstag
  • Pontszám

    88
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi

alteran95's Achievements

Lézengő

Lézengő (6/24)

2

Közösségi hírnév

  1. á megvan

    régi szép idők

  2. Nem úgy rossz. Megírok egy hsz-t mondjuk 03:30-kor és azt írja ki hogy én ezt 00:00-kor írtam, majd két óra múlva megváltozik és helyreáll.
  3. Jó neked. Még valami. Rossz a fórum órája.
  4. alteran95

    Navigációs kérdések (új)

    Ha visszaviszed és elmondod hogy mi a baj vele, akkor lehet hogy kicserélik neked , vagy addig is míg javítják adnak egy másikat. Gondolom van rá garancia, akkor pedig vissza kell vinni. Mást nem tudok mondani, mert ha van rajta garancia, és azt mondom mondjuk, hogy frissítsd a szoftverét, és az nem lesz jó, akkor a garancia is elvész.
  5. alteran95

    Navigációs kérdések (új)

    Attól függ mi a gond, de ha új akkor érdemes visszavinni és elmondani mi a baj vele.
  6. Szia! Lehet hogy megtört a kábel. Más monitorral működik a gép?
  7. Szerintem összesen kb 20 ezret. Max. 30 ha elmennek odáig.
  8. Nekem is folyton hibákat ír ki. Először is az oldalt alig ha eltudom érni de csak ezt dobja ki: 504 Gateway Time-out Másodszor amikor már beléptem egy csomó hibaüzenet jön ki egy egy topicnál: pl: Error http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=687823 egy nagy fehér képernyő, mely harmadszori újratöltésnél eltűnik. Ha válaszolok valahol akkor is ezt írja ki az adott topicnál, ha meg ráfrissítek két ugyanolyan hsz. lesz belőle. De ami e legdurvább, hogy annnyit tölt mostanában az oldal, hogy az embernek elmegy a türelme és inkább bezárja az ablakot. Plussz csak néhanapján tudom a hozzászólásaimat átszerkeszteni, mert nem engedi szintén Error és a showtopic cím. Akár egy elírást szeretnék kijavítani, vagy helyesbíteni csak huszadszorra engedi vagy még akkor sem. Mi lehet a gond?
  9. alteran95

    Hálózati problémák

    Hoppá kiugrott a bokorból a UPC. Én úgy szidom őket, hogy maga a világ is belereng. Egy csaló banda az egész. Nem egy rokonomat csapták be korlátozásokkal. Nem említem hogy ki volt nekem az a rokonom de elmondom hogy igen jó nete volt akkor még nem Fiber Power volt a nete mindenesetre 10MB-al tudot tölteni. Ugye akciós volt és nem letöltésre vette. 8 hónap telt el és úgy belassult hogy az nem is igaz. Mondtam neki töltsön le valamit és nézze meg mennyivel tölt. 20kbit/s Elvégzet egy sebességtesztet, majd felhívta őket, hogy miért lassú a net, erre azt válaszolták(valami igen idióta ember) , hogy ön nem használja ki úgy sem az internetet ezért átállítottuk hozzáférését kisseb hozzáférésre szervergondok miatt. Na kérdem ez mi?????????? Ilyen hülyének néznek egy embert??? Ez egy jó tanács! Aki a UPC-nél van annak javaslom, hogy hagyja el azt a szolgáltatót, nehogy csalódjon bennük! Mostanában azért reklámozzák annyira magukat, mert az emberek sorra bontják föl a zserződésüket. SNIPER a fenyegetés nem hatásos, hidd el ezek egy kis áremeléssel úgy megszivatnak, hogy azt se fogod tudni mi történt. Szerk: Ja még valami, itt a csaló szolgáltatók neve: Invitel, UPC, PR-Telecom. Ezt érdemes észben tartani.
  10. alteran95

    Ötletek A Fórumhoz

    Jaj ez jó Van ilyen jog már csak a moderátoroknak plussz persze az Adminoknak. A gond az ha valakinek nem tetszene valami bármikor törölhetné, még mielőtt más is láthatná. Nos ezért vannak a moderátorok a fórumon. Nekik kell szólni ilyen esetekben. Nem lehet mindenkinek moderálási jogot adni. Akkor ez a fórum már elég rossz álapotban lenne. Szerintem ez rossz ötlet.
  11. alteran95

    Microsoft Windows 7

    Hé hé, ez nem megoldás. A termék le lett tiltva frissítés által. Aktiválhatod újra, de ugyanez meg fog történni. Nem biztos, hogy a loader a hibás, mert nekem is volt ilyen nem egyszer, valamelyik gépnél egyszer sem, igaz azt csak néha kötöm a netre. Meg lehet próbálni. Bocs hogy közbeszóltam, nyugodtan folytassátok.
  12. Pentium® Dual-Core CPU T4200 2.00GH Folyamatosan terhelve: 87 fok
  13. alteran95

    Barchobagép

    Ez komoly, a szemre gondoltam és nem találta ki csak negyedszerre. De megkérdezte: Színes:Igen Hangot ad ki: Nem Fel tudod emelni:Nem Mozog:Igen Szaga van: Lényegtelen Idővel megnő:Talán Ehető:Lényegtelen Kemény:Nem Rántva finom:Nem Van rajta írás:Nem Általában 4 sarka van:Nem Ember készítette: Nem Becslésem szerint Cigány: Hibás Színes:Igen Mozog:Igen Kerek:Igen Mozgathat valamit:Nem Becslésem szerint Golyó:Hibás Becslésem szerint Labda:Hibás Örömet szerez az embernek:Igen Színes:Igen Becslésem szerint szem:Helyes Azért jó, mert jókat lehet rajta röhögni, de valamit eltalál elsőre is. Szerintem tök jó.
  14. alteran95

    Windows eredetiségvizsgálat

    Nekem van XP CD-m nem is egy eredetiben kulccsal együtt. Csak megnézetem vírusos-e. Az csak nem baj?
  15. alteran95

    Microsoft Windows 7

    Ez jó én fogalmazzak érthetőbben. Ez egyszerűen nevetséges, hisz nem is fogalmaztam semmit.
×
×
  • Create New...