Jump to content
PirateClub.hu

elvira1972

Felhasználó
  • Pontszám

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

elvira1972's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

0

Közösségi hírnév

  1. elvira1972

    Navigációs kérdések (új)

    Sziasztok! Sajnos valamilyen modon letoroltem a gps szoftveret es sehogy sem tudom visszarakni. Persze bizt. masolatot nem keszitettem,tehat innen probaltam ,de nem sikerult Ha valakinek van ilyenje,kerem segitsen,ha lehet emailben es reszletesen,mert elegge buta vagyok hozza! email cimem : ambrus elvira @freemail.hu Elöre is koszonom !!!!!!!!!!!
  2. elvira1972

    Navigációs kérdések (új)

    SZIASZTOK! SEGITSEGET KERNEK !!!!!!! A GPS-EM KICSIT OSSZEZAVARODOTT: NYOMOK NAVIGACIOT,BEJONNEK JATEKOK, A NAVIGACIO VISZONT NEM JON BE ! KOZEPRE KITESZ EGY ABLAKOT,HOGY RESETALNI SZERETNE MAGAT,DE HIABA OK-ZOM LE,NEM REAGALL RA . A RESET GOMB SEM OLD MEG SEMMIT. MI LEHET A GOND ?????????????????
  3. elvira1972

    Navigációs kérdések (új)

    Sziasztok ! Navon 470 set vettem a napokban,de teljesen meghalt,( Igo Amigo volt rajta )kijott egy ablak,hogy valamit rosszul csinaltam es szeretne rezetalni magat,de hiaba OK-ztam le,nem reagall semmire. Probaltam a reset gombal is,de semmi. Raadasul a fomenuben osszevissza mukodnek a "gombok " ,pl ranyomok jatekra es szorakozas indul el. Navitex-et talaltam a neten es letoroltem mindent,azt hiszem a szoftvert is Most kulfoldon vagyok,tehat meg visszavinni sem tudom..... Szeretnek segitseget kerni,hogy tudok-e ratenni szoftvert es hogyan es ebben tud-e valaki segiteni nekem ?
×
×
  • Create New...